Tippmixes szemezgető, 2013-04-04

2013. Apr. 4.
Tapuah

A mai kapirgálás eredménye:

h i r d e t é s ▼

 

 

 

Fussunk át a tegnapi tippjeimen:

 

206 Real Madrid-Galatasary a mérkőzésen 4,5 kevesebb/H/ vagy több/V/ sárga lap lesz

Tipp: V 1,91 Eredmény: 8 sárga lap - Ez az a fajta eredmény amit nagyon nem kell elemezni :-)

 

186 Malaga-Dortmund a mérkőzésen 10,5 szögletnél kevesebb/H/ vagy több/V/ lesz

Tipp: V 1,84 Eredmény: 6 szöglet- A tét rányomta a bélyegét a játékra és a kevésbé nyílt támadó játék eredménye a kevés szöglet.

 

A mai kínálat sajnos nem tartalmaz közel sem annyi elemet mint a tegnapi, és feltett célom, hogy nyerni szeretnék ezért ma alacsony szorzójú, de szerintem nyerhető meccsekkel próbálok indulni a mai napon.

 

025 Olympiakos-Khimky Moszkva

Euroliga F csoportja a mai első meccsem. Több csapat is még harcban áll a továbbjutást érő helyekért. Pillanatnyilag a Maccabi TA és az Olympiakos 8-5-ös azonos mérleggel versenyzik a második helyért, de a Maccabi a csoportot vezető Barcelona otthonába látogat. Az Olympiakosra nem vár könnyű mérkőzés, mert a Moszkvaiak a Siennával versengenek a csoport még továbbjutást jelentő negyedik helyéért. Abból a párharcból a Sienna jöhet ki győztesen, mert ők a Caja Laborallal csatáznak ma akiknek csak a győzelem presztízs értéke a mai találkozó tétje. A mi két mai csapatunk legutolsó csatáját idegenben nyerni tudta az Olympiakos és reményeim szerint ez mai is megismétlődik.

Tipp: H 1,36

 

029 Svédország-Lengyelország

Europa bajnokság selejtezője a következő helyszín abból is az 5.-ik csoport. A csoportelső látogat a másodikhoz, de a helyezésükben csak a gólkülönbség dönt jelen pillanatban. A két csapat minden bizonnyal továbbjutó ebből a csoportból viszont jó lehetőség egy éles felkészülési meccset játszani egymással. A svédek udvarias emberek hírében állnak, de szerintem ma inkább nyerni szeretnének és majd ráérnek a visszavágón udvariasak lenni. Hazai pálya sokszor jelent extra előnyt ebben a sportban és reményeim szerint ez ma győzelmet is érhet.

H 1,4

 

032 Sloboda Uzice-Partizan Belgrad

A szerb Szuperliga a következő helyszínünk. Az első a hetedik otthonába látogat, formájuk alapján a tizedik fogadja a másodikat, a hazai-vendég formájuk is a fővárosiak javára billen mivel ők a harmadik legjobb vendégek és a vendéglátók a tizenegyedikek a hazai formájuk alapján. A belgrádi alakulat legutolsó idegenbeli találkozóját döntetlenre hozta a Hajduk Kula otthonában és ezzel hat pontra csökkent az előnyük a tabellán. Ma minden esélyük megvan, hogy újra biztonságos távolságra kerüljenek az őket üldöző Zrevenától aki tegnap pont az előbb említett Hajduk Kulát győzte le és javuló formát mutatva üldözi őket.

Tipp: V 1,44

 

035 Öster-Sirius

A svéd kupa az utolsó helyszín. Sokat nem tudok a két csapatról csak azt, hogy a házigazdák az első osztályban vitézkednek a vendégek meg a divizió1 valamelyik csoportjában, ahol csak a hónap közepén indul a bajnokság. A hazai csapat eddig egész jó eredményeket produkált a kupa eddigi csoport köreiben és csak a talán többeknek ismerősen csengő Malmö ellen végzett döntetlenre. A két csapat korábbi két találkozóját ugyan a vendégek nyerték, de az már több mint hat éve voltak szóval szerintem nem releváns a mai találkozót illetően. Egy kicsit vakon, de bízva a pillanatnyi osztálykülönbségben, megelőlegezem a hazai győzelmet.

H.1.35

 

 

 

Jó tippelést mindenkinek!

 

h i r d e t é s ▼