Tippmixfölde meghódítása - Újratöltve - 22. csata

2017. Oct. 1.
riverside

Egykoron közkedvelt volt, aztán folyamatosan a feledés homályába merült a Tippmixfölde meghódítása rovat, amelynek a titkát is tudni, ami nem más volt, mint maga a tippmester, már ha lehet annak nevezni, gyalázatos tippkiválasztása, mindenféle stratégia felállítása nélkül. Most ismét megpróbálok adni a melónak, tántoríthatatlanul, ahogy egykoron egyik kedvenc kollégám, Bryan Corby megírta, katonáim felvértezve, a lovak felszerelve, a boroshordók behűtve. Induljon hát Tippmixfölde újbóli meghódítása!

h i r d e t é s ▼

A szombatom ismét olyan volt, amely már megszokott tőlem, a rengeteg meccsből csak sikerült egy olyan meccset is kiválasztanom, amely viszi a szelvényt. Kirby sporttárs kommentben aggodalmát fejezte ki az Ekstraklasás meccsel kapcsolatban, jó döntést hozott, amikor úgy döntött, ezt most bizony nem teszi fel  szelvényére. Bár csak előre látta volna, hogy melyik meccsel szemezek. :) Vasárnapra három TOP ligás mérkőzést gondoltam csatára szólítani. Aki velem tart, annak jó vadászatot! 

A játék valami olyasmi lenne, hogy

  • napi szinten (vagy ahogy alakul) 2,50-3,00 körüli, vagy akár még izmosabb szorzókkal fogok operálni (ezzel nem is lesz gond, erre mindenki képes, már csak a nyerőket kellene megtalálnom, ez már a bibisebb része)
  • alaptétnek kiválasztottam az 500 HUF-ot, aztán ha esetleg idővel kikerekedne belőle valami izmosabb keret (nem szokott), emelnék rajta
  • kezdőnek 10 gurigát gondoltam, ha minden nap bukóval zárok, akkor is mehet belőle 20 szelvény.
  • játékosoknak szól, nem vérprofiknak
  • olyan meccsek lesznek, amelyeket a Tippmixpro is ad, de hogy aztán ezeket ki hol játssza, nekem tök mindegy
  • többnyire focis-gólos tippeket (G/G és 2,5 over) tervezek

2017.10.01. - 22. csata:

Newcastle - Liverpool
Premier League (ENG), 2017.10.01. 17:30

AC Milan - AS Roma
Serie A (ITA), 2017.10.01. 18:00

Villarreal - Eibar
La Liga (ESP), 2017.10.01. 18:30

 

EseményTippOdds
Newcastle - Liverpool 1-1mindkét csapat szerez gólt1,60
AC Milan - AS Roma 0-2mindkét csapat szerez gólt1,45
Villarreal - Eibar 3-0Villarreal1,75
 Eredő:4,06
 Harcba küldött:500
Kezdő sereg: 10000Napi induló sereg:14220
 Csata utáni létszám:13720

 

 

Hozzászólások

Szerintem a Villareal - Eibar meccs az necces lesz. Egyik csapat sem a tavalyi, és ha olyan jó átlag spanyol csapatokká vedlettek erre a szezonra, akkor ezen a meccsen bármi lehet. Az Eibar rosszul kezdett, de nem voltak olyan rossz meccseik azért.

Szerintem az AS Roma ki fogja pipálni idegenben a Milan csapatát. Sampdoriatol csúnyán kikaptak és a Rijeka ellen is egy elég szenvedős meccset játszottak hazai pályán! Igaz hogy egy Roma ellen lehet javítani a botlásukat de sztem nem fogják Dzekoekat megállítani a menetelésükben . Én egy 1-3 at mondok!

 

h i r d e t é s ▼