2023.06. 05.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 5. játéknap - 2023.06.05

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 5. játéknap - 2023.06.05

2023 június 1-jén kezdetét vette a Tipplap Nagy Nyári Ágyúgolyó Bajnoksága, amely egészen augusztus végéig tart. Az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot és kellemes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak, játékosunknak! A részletek kattintás után.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG

Szabályok (OLVASSÁTOK EL ALAPOSAN!) 

A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG 10-12 futamból áll majd attól függöen, milyen hosszú futamok lesznek és hogyan fér bele időben augusztus végéig. A játék minden futama pontosan úgy zajlik le, mint eddig is egy Ágyúgolyó futam, de van néhány kicsi szabálymódosítás. Ezért olvassátok el a szabályzatot: 

  • Alaphangon 10 napig tart egy futam. Minden tippelőnek lehetősége van az adott napra vonatkozó Tippmixes kínálatból kiválasztani eseményt, amelynek a kimenetelére tippet küld. Nincs olyan megkötés, hogy háromesélyes fogadási lehetőségnek kell lennie (tehát tenisz, foci under/over 2,5 és mindkét csapat lő/nem lő gólt is szóba jöhet). A tippelőnek az a feladata, hogy az adott napi kínálatból kiválaszt egy tetszőleges eseményt, választ hozzá a kimenetelek közül  és a lehulló menűből tippel! Régen beírós játék volt, de már ez lehulló menü lett! A valódi Tippmix-szel ellentétben itt tétösszeget sem kell feltüntetni, ugyanis pontokért megyünk. De az elsődleges szempont, a túlélés. A javaslat, hogy a lehulló menű tipperősségnél 100-at válasszatok, hogy ne fogyjatok el. Itt a lényeg a túlélés és a pontgyűjtés. Minden nap kell tippet leadni, aki kimarad, az kiesik!  TIPPELNI A KOMMENTMEZŐBEN KELL! 
  • Minimális oddszhatár NINCS, de a maximum az 5,00. Továbbra is fennáll az a szabály, hogy a bármilyen szempontból szabálytalan tippeket (pl 5,00-nál magasabb nyereményszorzó; egy fordulóval későbbi megtehető tipp küldése, vagy nem a megfelelő formátumban leadott tipp) azonnal hibának vesszük, és a játékost kiejtjük. Ennek különösen az első egy, maximum két napban lesz jelentősége, a tapasztalat ugyanis az, hogy akinek megadtuk a javítás lehetőségét, úgyis kiesett egy-két napon belül, akik viszont sokáig jutottak, több napon át tippeltek sikeresen, nos, nekik már az első fordulótól sem okozott gondot figyelembe venni azt a néhány szabályt, ami eddig is megadta a játék keretét. Az oddszmozgások miatt 5,10-ig elfogadjuk a tippeket, de az 5,11 már szigorúan kiesést jelent! 
  • ELSŐ NAP: A korábbi Ágyúgolyó-játékokkal ellentétben MOST AZ ELSŐ NAPON IS CSAK EGY TIPPET KELL ADNI! 
  • KIEMELJÜK A LEGFONTOSABB SZABÁLYOK EGYIKÉT: Ha a játék végigmegy, csak akkor nyerhet bárki is, ha MEGVAN A 15 pontja! Ha nem megy végig, akkor annak a napnak a sorszáma (1-9 között), amikor véget ér a játék, be kell szorozni 1,5-tel! Akkor van meg a győzelemhez szükséges pontmennyiség! Például: a 7. napon 10,5 pont kell a győzelemhez minimum! A 8. napon 12 pont! Az 5. napon 7,5 pont! KÉREK MINDENKIT, ERRE FIGYELJETEK! Nem az a játék célja, hogy 1,05-ös szorzókkal végigmenjünk! (LENTEBB MÉG EGYSZER KITÉRÜNK ERRE A SZABÁLYRA!)
  • FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót.
  • Hogy meddig lehet tippelni egy meccsre? Minden esetben 22:30 a fogadási határidő, akkor is, ha a játékos hajnali NHL vagy egyéb más hajnali eseményt választ. Reggel hat órai kezdetű eseményeket fogadunk el még maximum hajnalinak, még érvényes az aznapi fogadása, de a tippet MINDENKINEK le KELL ADNIA adott nap 22:30-ig!   
  • A versenynap végén a rossz tippet adó játékostól elbúcsúzunk, a helyesen tippelők másnap is folytathatják a játékot. Mindaddig játékban marad egy játékos, amíg jól tippel a saját maga választotta eseményre. Amennyiben a 10. nap vége előtt mindenki kiesne, kezdjük elölről az egészet. Ha a 10. nap előtt marad pontosan egy játékos, akkor abban az esetben ő a győztes, ha rendelkezik az addig eltelt játéknapok másfélszeresének megfelelő ponttal. Tehát mondjuk a 6. napon ér véget a küzdelem, akkor 9 pont kell a győzelemhez. Ha pedig a 10. nap végére egynél többen maradnak versenyben, akkor pontozás alapján hirdetünk győztest.
  • Minden eltalált napi tippünkhöz tartozik egy pontérték, maga a szorzó lesz az az összeg, amit a játékos felír a gyűjteményébe! A napi sikeres fogadások nyereményszorzóit viszi magával minden talpon maradt játékos tovább, a következő körbe. Az újabb találatot pedig a következő nap végén hozzáadjuk (tehát nem szorozzuk vele, hiszen kvázi új szelvényről volt szó), így a végére kialakul egy erősorrend akkor is, ha többen túlélnék a 10 próbatételt. Alsó határ persze nincs, viszont a felső határ 5,0. EGY KIS EXTRA AZ ELMÚLT IDŐKBEN TÖRTÉNT ODDS UGRÁLÁSOK MIATT. 5.10 A FELSŐ HATÁR DE EFELETT AUTOMATA KIZÁRÁS! AZ 5.10 VISZONT UGYANÚGY 5.00-AT FOG ÉRNI. CSAK AZÉRT HOZTUK AZ 5.10-ET MERT MOSTANÁBAN ELŐFORDULT TÖBBSZÖR HOGY BERAKTÁL EGY 2.20-AT A TIPPLAPCLUBBA ÉS 5 MÁSODPERC MÚLVA BEKÜLDÉS UTÁN MÁR 2.22 VOLT ÉS KIZÁRTUNK. NE KOCKÁZTASSATOK ÍGY SE 5.00 FELETT MERT HA 5.10-NEK IS FÖLÉ UGRIK BUKTA VAN. 5.00-RÓL 5.11-IG NEM FOG FELUGRANI. HA TESZTEK VALAMIT LEGYEN MAX 5.00 ÉS NEM LESZ GOND. MÁSRÉSZT HOGY NE LEHESSEN ELŐNYT SZEREZNI ÍGY A MEGHATÁROZOTT 5.00 FELETTI PL 5.05 NEM FOG ELŐNYHÖZ JUTTATNI MERT UGYANÚGY 5.00 PONTOT FOG ÉRNI HOGY EZZEL NE LEGYEN TRÜKKÖZÉS SZÁNDÉKOSAN BEKÜLDÖTT 5.10-EL. REMÉLEM ELFOGADHATÓ A FELTÉTEL. VISZONT a 10 nap alatt mindenkinek össze kell gyűjtenie minimum 15 pontot! Ha a játék úgy ér véget, hogy egy versenyző marad talpon akkor abban az esetben, ha megvan az előírt pontszáma (a játékban töltött napok szorozva 1,5-el) akkor ő a győztes, ha nincsen, meg akkor újra indítjuk a versenyt (Vagyis ösztönözve lesztek a jobb szorzók választására is, de alsó határa az oddsznak nincs továbbra sem)
  • Az élen holtverseny esetén az nyer, akinek a legmagasabb single talált oddsa van, ha azonos akkor a második legnagyobb talált stb. egészen a legvégéig. Egy esetben jár több embernek 15 pont, ha mind a 10 oddsuk azonos.
  • Többen is kérték, hogy szabályozzuk le egyértelműen a félbeszakadt meccseket. Nos, ha törölnek egy meccset, akkor 1,00-ás az oddsz, ehhez mérjük a pontokat, de a tippelőjének megvan a továbbjutás arra a napra. Ha elkezdik, de félbeszakítják a meccset, ha még azon a napon folytatják (és be is fejezik), akkor a pályán elért eredmény számít, ám, ha portugál-módra elnapolják a találkozó egy részét, a Tippmix hivatalos eredményhirdetésére nem várva, nálunk 1,00-ás oddsz és továbbjutás. Itt kell megemlíteni az elnapolt teniszmeccsek esetét. Ha pl. van egy hétfői teniszmeccs, amelyet keddre napolnak, akkor érvénytelen tipp, és a tippért kapható pont nélkül ugyan, de továbbjut a következő dörrenésre.
  • Egy eseményre csak EGYSZER lehet tippelni! Tehát nincs olyan, hogy a keddi kiírásba hajnali tippet rakok, de a szerda éjfél után egy perccel kikerülő szerdai kiírásban is ugyanazt a hajnali tippet játszom meg! Erre mindenki figyeljen oda, mert kizárást von maga után! MAGA A MECCS SEM JÁTSZHATÓ ÚJRA!!! EZZEL ZÁRJUK KI AZT  PL. HOGY TEGNAP MEGTETTEM 6.5 FÖLÉ A HAJNALI HOKIT, MÁRA MEGTESZEM 5,5 FÖLÉ!!!
  • ÚJ/RÉGI SZABÁLY:   NINCS TORNAGYŐZTES, DÖNTETLEN TÉT VISSZAJÁR, ÁZSIAI HENDI TIPP!!!

PONTOZÁS A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG-BAN: 

 2023 három nyári hónapjában (június-július-augusztus) kerül a bajnokság megrendezése. A tervek szerint 10-12 futamból áll majd a bajnokság (attól függ, milyen hosszúak lesznek a játékok). Minden futamban lehet pontokat gyűjteni az alábbiak szerint. 

  • - MINDEN játékos aki eljut a 6. napig az 6 pontot kap az összesítő listájára. Aki a 7. napig jut el 7 pontot szerez, a 8. nap 8 pontot ér, a 9.napon még versenyben lévő játékosok 9 pontot kapnak, aki pedig megéri a 10. napot, az 10 pontot zsákmányol! MINDENKI, aki eléri az adott napot megkapja a pontot, nem csak egy játékos! ezeket a pontokat viszi tovább a következő futamra. Az összetettben első, aki megérte a 10. napot és a legtöbb szorzókból szerzett pontegységet csinált az adott futamon (a szorzók összeadódnak) az 15 pontot kap, ő az adott futam győztese. MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ELÉRT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT? HA KIESETT! Tehát ha valaki a 7. napon esik ki, akkor a 6. napért járó 6 pontot nem kapja meg! VALAMINT MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ADOTT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT, HA ELÉRTE A MEGFELELŐ ÁTLAGSZORZÓT, AHOGYAN EDDIG IS A ÁGYÚ-játékokban! Ha nem éri el, akkor simán kiesik és nem kap pontot! Tehát nem érdemes 1,05-ökkel elballagni a 6. napig, mert ha nincs meg az 1,5-ös átlag, akkor kiesés a vége! A fő szabályzatban benne van! 
  • MINDENKI viszi tovább a pontjait a következő futamra. Mint a Forma-1-ben! Minden futamnál így megtörténik a verseny és a pontszerzés, majd az ÖSSZES futam után kialakul a végleges bajnoki táblázat. Az első három helyezett kap nyereményfeltöltést!  

NYEREMÉNYEK A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁGBAN: 

  • 1. hely 15.000 forintos Tippmixpro-feltöltés 
  • 2. hely 10.000 forintos Tippmixpro-feltöltés
  • 3. hely 5000 forintos Tippmixpro-feltöltés 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Liverpool67 2023-06-06 07:06:58
- 6 -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.06. 13:05
Bondár A / Minnen G - Gauff C / Pegula J
Játékszám 20,5
Kevesebb, mint 20,5
1.56 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 156
Norbert06250609 2023-06-05 20:42:19
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 20:45
Hamburg - VfB Stuttgart
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.72 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 172
DonGoool 2023-06-05 17:37:28
5. Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 19:10
FF Malmö - Degerfors
Hendikep 0:1
FF Malmö
1.46 5 - 0
Tét 100
Nyeremény 146
Lulemin 2023-06-05 16:02:25
5. 🌞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 19:00
Eskilsminne - Angelholm
1X2
Eskilsminne
1.34 4 - 0
Tét 100
Nyeremény 134
Domlasz 2023-06-05 15:32:00
1/5. ⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 19:00
Wolfsberg - Austria Lustenau
1X2
Wolfsberg
1.85 1 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 185
senki 2023-06-05 15:25:50
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 16:05
A-K. Schmiedlova - C. Gauff
C. Gauff nyer legalább egy játszmát
Igen
1.05 0 - 2
Tét 100
Nyeremény 105
seantaylor21 2023-06-05 09:54:05
12ember (4 nap után 6,00 nak kell lennie az átlaghoz)

Medzsr 9,43
Barnamedve 8,56
Péksrác 8,14
Senki 6,99
Pantin 6,74
Lulemin 6,72
Champion 6,48
Dongool 6,33
Liverpool67 6,04
Domlasz 5,95
Norbert06250609 5,61
Sandokan4444 5,61
Champion 2023-06-05 09:35:31
...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 18:00
Dundalk - UC Dublin
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.44 4 - 1
Tét 100
Nyeremény 144
medzsr 2023-06-05 09:07:28
5.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 15:05
H.V.N. Rune - F. Cerundolo
A mérkőzés győztese
H.V.N. Rune
1.35 3 - 2
Tét 100
Nyeremény 135
Gabika80 2023-06-05 08:57:35
Sziasztok!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 19:00
Sligo - Shamrock Rovers
1X2
Shamrock Rovers
1.79 0 - 3
Tét 100
Nyeremény 179
seantaylor21 2023-06-05 13:17:37
5.napon nem csatlakozunk ágyugolyóba ;) majd a kövi körtöl lehet ha ennek vége indul az új. Üdv
pantin 2023-06-05 08:12:04
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 19:25
I. Swiatek - L. Tsurenko
I. Swiatek - Játékszám 12,5
Kevesebb, mint 12,5
1.25 (0 - 0)
Tét 100
Kihagyott nyeremény 125
Péksrác 2023-06-05 08:01:55
5. Japán ⚾

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 11:00
Hanshin Tigers - Chiba Lotte
Vendégcsapat - Pontszám 2,5
Több, mint 2,5
1.70 7 - 7
Tét 100
Nyeremény 170
Liverpool67 2023-06-05 07:53:13
- 5 -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 14:40
Hyeon Chung - A. Murray
Játékszám 20,5
Kevesebb, mint 20,5
1.72 0 - 2
Tét 100
Nyeremény 172
sandokan4444 2023-06-05 06:38:03
Bumm

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 20:45
Shelbourne - Drogheda Utd.
Kétesély
Shelbourne vagy Döntetlen
1.22 3 - 2
Tét 100
Nyeremény 122
Barnamedve 2023-06-05 05:59:12
5. durrantás!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 20:15
G. Dimitrov - A. Zverev
A. Zverev nyer legalább egy játszmát
Igen
1.10 0 - 3
Tét 100
Nyeremény 110

további témák a rovatból

A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!