2020.01. 06.

Tipplap Club 2019.01.06

Tipplap Club 2019.01.06

A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek!

A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 

hozzászólások

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
seantaylor21 2020-01-07 11:06:30
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket az nba és nhl cikkekről!

Aki tegnap lemaradt ma még megtekintheti itt.

Sziasztok!

Az NBA mellett foglalkozok NHL-el is, kb. 10 éve, de napi szinten „csak” 5 éve.Számomra nézhetőbb sporttá vált,mint a jelenkori NBA.A Washington Capitalsnak szurkolok, de a meccseik számomra nézhetetlenek :D.A New York Islanders lett a másik nagy kedvencem, mióta megismertem kollégámat,aki szintén a szigetlakóknak szurkol.Évente kb. 30-40 meccset megnézek az alapszakaszukból.Mióta a Caps bajnok lett azóta azért könyörgök,hogy legalább egyszer hadd lehessen az Islanders is.A rájátszásból rengeteg meccset szoktam megnézni a döntőből pedig szinte nem hagytam ki meccset az elmúlt 4 évben.Az alapszakasz történéseit minden nap követem,így talán tudok nektek is segíteni,hogy megismerjétek a csapatokat sportfogadói szemmel is.Itt is Power Ranking alapú elemzés lesz, de a divíziókat külön véve,mert az NHL-ben nagy jelentősége van.A két főcsoport két divízióra van osztva.A divíziokból a top 3-3 csapat továbbjut.A maradék két playoffhely a két legjobb mérlegű csapaté a fennmaradóak közül.Így lehet,hogy egy divízióból 5 a másikból csak 3 csapat jut tovább vagy lehet 4-4-es felállás.A két wild card helynek nevezett helyen továbbjutó csapat játszik a két divíziógyőztessel,a gyengéb wild cardos az erősebb divízió győztessel.A playoffot előbb divízión belül játsszák le,majd a két divíziógyőztes vívja a főcsoport döntőt.Ez csak akkor tér el picit,ha egyik oldalon 5 csapat jut tovább.A keleti bajnok és a nyugati bajnok vív meg a Stanley Kupáért.Így néz ki a rájátszás,az alapszakasz a megszokott 82 meccses rendszerben zajlik.

Előbb keleten megyek végig,majd nyugaton.

Kelet

Metropolitan divízió

1. Washington Capitals
2. New York Islanders
3. Pittsburgh Penguins
4. Carolina Hurricanes
5. Philadelphia Flyers
6. New York Rangers
7. Colombus Blue Jackets
8. New Jersey Devils

8. New Jersey Devils: Évek óta huzzák a jó draftcetliket, de a jó játék nagyon messzi van még.Jack Hughesban és Hischierben látják a jövőt,de egy komplett keret nélkül ők nem váltják meg a világot.Kapus poszton nagy a baj,ha a 23 éves Blackwoodra kell tenni a terhet.Cserének hozták Dominguet a Tampából,de abból betli lett.A mezőnyben a rutinos Subban-Simmonds duóval erősítettek,de sokszor a „hova keveredtem”ábrázat ül ki az ő arcukra is.Távol a remény még a Devils jó szezonjához.

7. Colombus Blue Jackets: Új irányba indul a Jackets.Megváltak a kapuban Bobrovskytól és elől Panarintól,elkezdődött a fiatalitás főleg a hátsó fertályon.Adott volt,hogy ez nem az ő évük lesz,bár féltávnál még elég jól bírják.Ha meg is lesz a PO nem sok keresni valójuk lesz,de a következő évekre most tették le az alapkövet.

6. New York Rangers: Annyira hajtanak,hogy védekezni elfelejtettek.Megjött Trouba,Panarin,Kakko a ½-es,a védők óriási pontszámokkal állnak,de a defense fogalma nem létezik.Lundqvist már nem a régi,Georgiyev még nem az igazi a kapuban.Potyognak a gólok a meccseiken,de sorra rosszul jönnek ki ebből.Lehet szórni az overt náluk.

5. Philadelphia Flyers: Egyenlőre nm igazodok ki rajtuk.Tipikus középcsapat.15-15 GY-V mutató,az élmezőnynél gyengébbek,de az aljánál jobbak azért.A két jó kapus idén annyira nem győz meg,mint tavaly,de a teljes keret jól fest.A Montreal szokott ilyen lenni,hogy szép csöndben elvan,odaér a rájátszásba,ott nem alkot maradandót.Ezt várom tőlük is.

4. Carolina Hurricanes: Váratlan kihívó az NHL-ben.Tavaly nagyot mentek ebből építkeznek idén is.Mrazek és Reimer személyében van két jó kapus, Hamilton és Slavin viszi a védelmet,elől meg van egy rakás ügyes fiatal.Aho,Svechnikov(amíg bele nem köt Oveckhinben),Teravainen,Necas és az „idősebbek” is vitézkednek(Staal,Dzingel,Niederreiter).Üldözik az élbolyt és képesek meglepni idén is a ligát,ha így játszanak.

3. Pittsburgh Penguins: Kezd átalakulni a csapat,de a mag még mindig egybe van.Jarry már túlszárnyalja a rutinos Murrayt is a kapuban ez pozitív meglepetés.Hátul még mindig Letang a vezér és hirtelen a liga egyik elit védekező csapata lett a Pens.Kessel nélkül a csatársor nem tört meg.Crosby,Guentzel,Malkin triója évek óta meghatározó.Pár éve dupláztak a Stanleyt illetően,tavaly betliztek az Isli ellen,most bennük van,hogy szép csendben beleköpnek a túlhypeolt csapatok levesébe.

2. New York Islanders: Volt egy 16 meccses pontszerző sorozatuk, azóta megakadt a szekér.Még mindig az egyik legjobbak defense téren,de kezdenek elfogyni a gólok.Tavaly is ugyanerről szólt a szezon,mint idén csak Lehner helyett érkezett Varlamov a kapuba.5,5 under gyáros csapat, ha a lejátszott 40 meccsüket átlagoljuk.Pelech kidőlt a szezonra a védelemből ebből baj lehet.Kellemes csapat,sztárok nélkül és nagyon pörög az idő a meccseken a játékképből fakadóan(pl. A kapusok nem nyelik le állandóan a korongot inkább egyből megjátszák+kevés a tilos felszabadítás inkább mezőnyharc folyik),ami az undernek kedvez.

1. Washington Capitals: Szokásosan vezetik keletet,semmi meglepő.Náluk mindig a playoff hoz nehézséget.A nagy elvárások összeroppantják Oviékat.Végre meglett a „100 éve várt„ első Caps bajnoki cím,de nem adtak le az igényekből.Mindenféle feltűnés nélkül a liga egyik leggólerősebb csapata idén.Szerintem ők lesznek az alapszakasz bajnokai.

Ennyit a Metropolitanról.


Kelet

Atlantic divízió

1. Boston Bruins
2. Tampa Bay Lightning
3. Toronto Maple Leafs
4. Florida Panthers
5. Buffalo Sabres
6. Montreal Canadiens
7. Ottawa Senators
8. Detroit Red Wings

8. Detroit Red Wings: Idén még kiesni is képes a Detroit.Nagyok a bajok.Nincs olyan poszt,amiből előnyt kovácsolhatnának.Kapus poszton 3-feletti a legjobb átlaga,a védelemben a 22 éves Hronek a vezér,elől egy ember van 30 pont felett 42 meccsen...Teljes a káosz és jelenleg teljes a sötétség a csapat jövőjét illetően.

7. Ottawa Senators: Elég gyászos volt a szezonkezdet,3-szor tudtak zsinórban legalább két meccset nyerni,de ezek közül is csak egy 3-as széria volt a leghosszabb.El lehet kezdeni pár meccsen a nagy tétes 4,5 overt tenni,mert nemrég rájöttek,hogy képesek gólokat lőni.(az elmúlt 10 meccsből 1 volt 4,5 under)

6. Montreal Canadiens: Jól néz ki a csatársor,de a védelem botrány.Pricet már felejteni kéne és elkelne pár védő,mert egyedül a lassan nyugdíjas Weber, aki még képes valamire.A 8 meccses és a jelenlegi 5 meccses vereség sorozattal minden jó cselekedetüket tönkre tettek idén.

5. Buffalo Sabres: Az Nhl Phoenix Sunsa.Szárnyaltak a szezon elején,azóta kakukk...Sok a vereség sorozat.Redukálni kéne a kapott gólok számát és a szoros meccseken jobban kéne koncentrálni.Oda lehet érni 7-10.hely környékére,ami nagy előrelépés a közelmúltból kiindulva.Az anno 1/1-es Dahlin lehet a Sabres elit védője a jövőben,Eichel elől brillírozik(volt 17 meccses pontszerző szériája)

4. Florida Panthers: A Barkov-Huberdeau-Dadonov trió hosszú távú megoldás elől a Panthersbe csak védelem nincs.Luongo retirált,jött Bobrovsky...minek...Sose bíztam a fickóba.Anno elbuktatta a Jacketset a Pits eleni PO-ban,most új csapatában se tud vezér lenni.Így nem lesz jobb idén se a szokásos 9-10. helynél.

3. Toronto Maple Leafs: Az örök overkirályok.6,7-es gólátlag a meccseiken féltávnál.Sztárokkal teli offense,csőd defense.Nem egy jó csapat ismérve.Playoff eredmény nix.Boston,Islandes,Stars,Coyotes,Blues anno Predators lássuk be,hogy az őrült rohangászás helyett a védekezésé a jövő a ligában.Évek óta kibuknak a playoff első körében.Idén is ezt jósolom nekik pedig elég erős a keret. Az overt tessék szórni bátran.

2. Tampa Bay Lightning: Mélyről jött,de megérkezett reális helyére a Tampa.Ha behozzák a meccs szám lemaradást jobban látható lesz mennyire top csapat a Lightning.Lehet bátran pakolni őket 2-es oddsért háromesélyben.A playoff viszont a rémálmuk.Szerintem még mindig az egyik legerősebb keret az övüké,de a rájátszásban miért tojják össze maguk ez nagy kérdés.Idén is Stanleyre pályáznak aztán lehet,hogy marad ismét a majd jövőre.Kérdés, hogy Stamkos és Kucherov meddig bírja ezt idegekkel.

1. Boston Bruins: Ott folytatják,ahol abba hagyták.Tovább lépnének eggyel,mint tavaly.Most eléggé leeresztetek,de még így is elsők az Atlanticban.Marchand és Pastrnak földöntúli számokat hoz,a védelem elit,főleg hogy Halak is megemberelte magát újfent.Nagy kérdés,hogy mikor lábalnak ki a jelenlegi „mély” gödörből.

Ez volt az Atlantic!

Remélem tetszett a keleti összefoglaló.


Nyugat

Central divízió

1. St. Louis Blues
2. Colorado Avalanche
3. Dallas Stars
4. Nashville Predators
5. Winnipeg Jets
6. Chicago Blackhawks
7. Minnesota Wild

7. Minnesota Wild: Mindenki egymás hegyén-hátán a centralban,nem nézem le a Wildot.A kapus teljesítmény nem meggyőző és csak 1 ember van 30 pont felett a támadóknál.Nálam nem playoff csapat.Fogadók számára kerülendő csapat.

6. Chicago Blackhawks: Nem mernek újítani,így nem lesz előrelépés.Még mindig a Crawford,Keith,Seabrook,Toews nevekből akarnak megélni pedig az ő idejük lejárt.Lehner adhatna stabilitást csak kéne hozzá védő is.Nézzük meg a régi szenny Sabresbe semmire való volt,a remek Island D fővezére volt tavaly,idén a gyalázat védelemben mit kezdjen egyedül...A 3.3-as kapott gól átlag a csapattól mindent elárul hol a hiba.Tavaly egy jó csapatban 2,09-el védett Lehner,nem az ő szégyene a jelenlegi 2,92-es mutatója.Chicagónak indult,Barcs lett belőle :D

5. Winnipeg Jets: Minden oké volt eddig,most kezdenek leereszteni.Remek középcsapat Trouba nélkül is,minden adott a playoffhoz csak még egy kis extrát kéne rátenni,hogy ott meneteljenek.

4. Nashville Predators: Védekezés orientált csapat,de egyre gólgazdagabb a liga és ezt a védelmük már nem bírja el,ezért eresztettek le a Penguins elleni döntős szezon óta.Subban nélkül ez nem meglepő.Annyi gólt meg nem képesek ütni,hogy kimagasló sikert érjenek el.Azért bízom még bennük,playoffba becsúszhatnak.

3. Dallas Stars: Defense defense,under under.A liga legjobb védekezése az övüké,két ligaelit kapussal a keretben(Khudobin,Bishop).Elől megoszlanak nagyon a pontok,Pavelski is beilleszkedett.7-10 játékos tesz ki egy kerek egészet.2,7es lőtt gólátlaggal is ott vannak a tabella élmezőnyébe,mert a kapott gól átlag 2,4-en áll féltávnál.

2. Colorado Avalanche: Mindenki számára követendő példa ez a csapat.Addig-addig építkeztek,míg össze nem állt a tökéletes csapat.Az elmúlt két év már playoffot is hozott.Most megváltak Varlamovtól és a Grubauer-Francouz kettőssel védik a kaput.Remek duó.Francouzt már évek óta láttam a KHL-ben,a közeljövő nagy kapusának tartják.Hátul minden tökéletes, elől minden is tökéletes.12ember áll 13+ponttal,Mackinnon 24 évesen 64 pontnál jár félszezonban,a liga legtöbb gólját ütötte a csapat.Reszkess NHL megjött a Colorado.

1. St. Louis Blues: Tavaly január 1.-én nyugat sereghajtója volt a Blues, onnét lett bajnok.Most elsőkből „lesznek” elsők?Allen összeszedte magát a kapuban,mielőtt kitették volna a szűrét,Binnington ismét parádés.Kiválóan védekeznek,elől sincs gond.Egész évben kiegyensúlyozottak ez lehet a siker kulcsa.Óriási csata lesz a Centralban a Blues-Avalanche-Stars trió között.

Ennyi volt a Central.


Nyugat

Pacific divízió

1. Las Vegas Golden Knights
2. Arizona Coyotes
3. Edmonton Oilers
4. Vancouver Canucks
5. Calgary Flames
6. San José Sharks
7. Anaheim Ducks
8. Los Angeles Kings

8. Los Angeles Kings: Ez az év is kuka...Még mindig azokból akarnak megélni,akikkel „100” éve 2-szer is bajnokok lettek 3 szezon alatt.A gólok elfogytak, a tudás kopik.Vagy frissitenek jövőre vagy el se induljanak.

7. Anaheim Ducks: November legeleje óta nem nyertek egymás után kettőt...gól nélkül nehéz is.Egyre kevesebb a jó játékos,nincs 30 pontos támadójuk.Idén nem kell playoffért küzdeniük.Ducks 2,5 undereket lehet játszani rájuk bátran.

6. San José Sharks: No Pavelski,no party.Nagyon nagy a gólhiány,ami tőlük szokatlan.A két kapus megszokottan gyatra.Tele vannak jó nevekkel,de a csapategység nem létező fogalom most náluk.Meglepne,ha felérnének a playoffba.Egész évben szenvednek pedig sokkal többre hivatottak. Keleten a Tampa ilyen,ők feltámadtak,a Sharks úgy tűnik nem fog.

5. Calgary Flames: Volt nagy csőd és fellángolás is idén.Smithtől megváltak mégsincs kapus gond.A gólok fogytak el.A liga fejlődött ők csak szinten tartottak.Be lehet férni 8 helyen a rájátszásba,de úgy érzem vannak náluk jobb csapatok,akik kiszorítják idén őket.Sokkal többet vártam tőlük.A gólhiány nagyon kínozza őket.

4. Vancouver Canucks: A Pacific egyik legnagyobb pozitívuma,hogy féltávnál jól áll a Canucks.A szezon elejét megnyomták,utána kiengedtek,most 7 meccs óta nyernek.Rezeg a léc,de van jövője a csapatnak az ínséges szezonok után.Gólokban nincs hiány,a rutinos játékosok(Markstrom,Edler,Tanev) remekül kisegítik a szárnyaló fiatalokat(Boser,Horvat,Petterson,Virtanen,Miller).

3. Edmonton Oilers: McDavid és Draisaitl nem ember,az Oilers nem csapat.A két sztár földöntúli számokat hoz,a csapat meg évek óta nyeglődik.Előbb utóbb ezt McDavid megunja,úgyhogy ideje alkotni.Két éve nem voltak playoffban,sőt...Beharangozták őket bajnokesélyesnek,aztán örülhettek,hogy nem estek ki.Kapus poszton se lettek okosabbak Smithhel,valami nem stimmel a fejekben.Lassan a vagy most vagy soha szezon jön.

2. Arizona Coyotes: Defense defense defense.Évek óta a védekezésből élnek.Most már olyan profin űzik,hogy a gólszegénység is elviselhető.Galchenyukot Kesselre cserélték,így rutin is érkezett a csapatba.Kuemper és Raanta remek kapus páros.Stephen King szörnyéhez AZ-hoz hasonlítanám
őket,akik hosszú idő után ismét felébredtek.Idén kell pusztítani,mielőtt valaki megfékezi őket.Félek,hogy a kevés lőtt gól megmarad jövőre,de a védekezés hanyatló tendenciát fog mutatni.

1. Las Vegas Golden Knights: Nem tartom kiemelkedő csapatnak őket,de mégis vezetik a divíziót.Fleury és Subban tartják hátul a frontot,elől meg lőnek 3 gólokat,amivel nyeregetnek.Pár éve alakultak azóta stabil csapat lettek a ligában.A playoff adott nekik,ott pedig bármire képesek lehetnek,mert nyugaton nagyon egy szinten van a konferencia 80%-a.

Köszönöm,hogy elolvastad remélem találtál benn hasznos infokat a sportról és a fogadási lehetőségekről is!

Jó játékot kívánok mindenkinek a tipplapon!
Bognár Zalán 2020-01-07 06:42:26
Wang juniorGS győztes meg mindig csak 18 éves idei évben nagy előrelépést várok tőle ekkora oddsért megéri megpróbálni többieket pedig esélyesebbnek tartom!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 20:30
OFI - PAOK
1X2
PAOK
1.82 0 - 3
2020.01.07. 07:50
Xiyu Wang - E. Mertens
A mérkőzés győztese
Xiyu Wang
4.15 0 - 2
2020.01.07. 15:35
Nielsen F / Puetz T - Demoliner M / Middelkoop
A mérkőzés győztese
Nielsen F / Puetz T
1.75 2 - 1
2020.01.07. 12:00
Meralco Bolts - Ginebra SM (1.m.)
A mérkőzés győztese + Pontszám 189,5
Hazai és több
3.95 87 - 91
2020.01.07. 13:30
A. Bedene - A. Bublik
A mérkőzés győztese
A. Bedene
1.65 2 - 0
Eredő odds 86.15
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 86150
Bognár Zalán 2020-01-07 03:48:26
-L

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 04:00
Ying-Ying Duan - Z. Diyas
A mérkőzés győztese
Ying-Ying Duan
3.80 0 - 2
2020.01.07. 07:50
Xiyu Wang - E. Mertens
A mérkőzés győztese
Xiyu Wang
4.15 0 - 2
2020.01.07. 11:00
Anyang - Seoul Thunders
A mérkőzés győztese + Pontszám 156,5
Hazai és több
2.55 73 - 67
2020.01.07. 18:30
Odense - Viborg
1X2 + Gólszám 50,5
Hazai és több
2.20 21 - 25
Eredő odds 88.47
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 88470
MessiPapa 2020-01-07 02:18:07
NBA gyakorló szelvény, faék jelleggel.
Denver csak kivédekezi ezt a mait idegenben, van miért visszavágni és az Atalanta foghíjas és pocsék formában van.
Jazz ha nem is papírforma, de egyértelműen esélyesebb szerintem, ez remek szorzó, amilyen formában van most a két csapat.
Dallasnak otthon vernie kéne ezt a mostani formában lévő Bullst és nem centire.
A Bucks meg Bucks, le kéne lépniük a Spurst idegenben is 8-10 ponttal az elgondolásom szerint.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 01:30
Atlanta - Denver
A mérkőzés győztese
Denver
1.30 115 - 123
2020.01.07. 02:00
New Orleans - Utah
1X2
Utah
1.62 126 - 128
2020.01.07. 02:30
Dallas - Chicago
Hendikep -1,5
Dallas -1,5
1.25 118 - 110
2020.01.07. 02:30
San Antonio - Milwaukee
Hendikep 2,5
Milwaukee -2,5
1.40 126 - 104
Eredő odds 3.69
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3690
DonGoool 2020-01-07 01:57:11
NBA

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 02:30
Dallas - Chicago
A mérkőzés győztese
Dallas
1.15 118 - 110
2020.01.07. 04:00
Sacramento - Golden State
A mérkőzés győztese
Sacramento
1.12 111 - 98
2020.01.07. 02:30
San Antonio - Milwaukee
Pontszám 222,5
Több, mint 222,5
1.50 126 - 104
2020.01.07. 01:00
Washington - Boston
Pontszám 219,5
Több, mint 219,5
1.45 99 - 94
Eredő odds 2.80
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2800
MessiPapa 2020-01-07 01:20:29
NHL próbálkozás: Toronto képes nyerni az Olajosok ellen, legutóbb idegenben verték őket 4-1-re, a statok eléggé mellettük szólnak, ma ráadásul otthon.
Islanders Colorado meccs nekem ezúttal overesnek tűnik, az óvatosabb min 5. gól simán jöhet, ha nem kergetőzés lesz.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 01:00
Toronto - Edmonton
1X2
Toronto
1.57 4 - 6
2020.01.07. 01:00
NY Islanders - Colorado
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
1.35 1 - 0
Eredő odds 2.12
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2120
luckywinner3000 2020-01-07 00:42:33
Esti NBA

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 01:30
Atlanta - Denver
A mérkőzés győztese + Pontszám 217,5
Vendég és több
2.30 115 - 123
Tét 500
Nyeremény 1150
MessiPapa 2020-01-07 00:33:31
Tennisz 3: para szelvény, a játék kedvéért a szokásos egységtéttel -- sok fantáziát látok a mai napban egy próbát megér.
Norre várhatóan két szettben hozza le, ha így lesz akkor kétlem, hogy túl szoros lenne, így pedig nem gondolom kockázatosabbnak a szorzó viszont közel a triplája.
Zverev esélyesebb szerintem a szorzók ellenére, egymagában is játszható ezért az odds-ért.
Dimitrov jó formában van + a statok és a bukik szerint is tudja verni Goffint.
De Minaur pedig korrekt ellenfél, de simán jöhet a kétszettes győzelem a görögnek.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 00:00
C. Norrie - A. Cozbinov
Hendikep -5,5 (játékszám)
C. Norrie -5,5
1.60 2 - 0
2020.01.07. 02:40
A. Zverev - D. Shapovalov
A mérkőzés győztese
A. Zverev
1.95 0 - 2
2020.01.07. 09:15
D. Goffin - G. Dimitrov
A mérkőzés győztese
G. Dimitrov
1.65 2 - 1
2020.01.07. 10:00
S. Tsitsipas - A. De Minaur
A. De Minaur nyer legalább egy játszmát
Nem
2.40 (0 - 0)
Eredő odds 12.36
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 12360
kiru77 2020-01-07 00:30:12
New Orleans, Utah jó formában van. Erősen védekezik mind2 csapat. Nem lesz várhatóan sok pont. Fucsovics nyerhet is, de egy játszma még bizrosabb.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 13:30
F. Tiafoe - Fucsovics M.
Fucsovics M. nyer legalább egy játszmát
Igen
1.35 1 - 2
2020.01.07. 02:00
New Orleans - Utah
Pontszám 228,5
Kevesebb, mint 228,5
1.45 126 - 128
Eredő odds 1.96
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1960
bagesz16 2020-01-07 00:26:55
Ezen a találkozón átlagban jönni szokott az over. Az elmúlt 10 összecsapásukból 6x volt több, mint 5 találat. Bízom benne, hogy megtartják ezt a jó szokásukat!

Ez volt ma az utolsó tippem.
Jó éjszakát mindenkinek!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 01:00
NY Islanders - Colorado
Gólszám 5,5
Kevesebb, mint 5,5
1.90 1 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1900
MessiPapa 2020-01-07 00:21:17
Tennisz 2: Fritz győzelmét turbóztam fel egy duplázóra, csak óvatosan a mai elméleti kötelezőkkel. Sok elemezni való nincs, rajta ennek így kényelmesen jönni kellene, ha nem lesz extra meglepetés.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 00:00
C. Norrie - A. Cozbinov
A mérkőzés győztese
C. Norrie
1.03 2 - 0
2020.01.07. 09:15
D. Goffin - G. Dimitrov
G. Dimitrov nyer legalább egy játszmát
Igen
1.25 2 - 1
2020.01.07. 10:30
S. Travaglia - T.H. Fritz
A mérkőzés győztese
T.H. Fritz
1.45 2 - 0
2020.01.07. 00:00
Nagy-Britannia - Moldova
A mérkőzés győztese
Nagy-Britannia
1.08 3 - 0
2020.01.07. 08:30
M. Pervolarakis - N. Kyrgios
A mérkőzés győztese
N. Kyrgios
1.01 (0 - 0)
Eredő odds 2.02
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2020
GABIBUSZ 2020-01-07 00:20:36
Kosár

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 01:00
Philadelphia - Oklahoma City
A mérkőzés győztese + Pontszám 213,5
Hazai és kevesebb
2.35 120 - 113
2020.01.07. 02:30
Dallas - Chicago
A mérkőzés győztese + Pontszám 215,5
Hazai és több
2.10 118 - 110
Eredő odds 4.94
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4940
GABIBUSZ 2020-01-07 00:15:42
Tenisz 2

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 07:20
G. Minnen - J. Görges
A mérkőzés győztese
J. Görges
1.55 0 - 2
2020.01.07. 07:30
S. Darcis - D. Kuzmanov
A mérkőzés győztese
S. Darcis
1.50 0 - 2
Eredő odds 2.33
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2330
bagesz16 2020-01-07 00:13:08
Jó estét!

A Montréal Canadiens 5 meccs óta képtelen nyerni. Mindössze 1 pontot tudott szerezni a Pittsburgh ellen, de hosszabbítás után azt is elbukták. A Winnipeg Jets sincs jó formában. Az elmúlt 5 meccsen 4 pontot tudtak szerezni. Egy nagy múlttal rendelkező és patináns klubról van szó akik 24 alkalommal hódították már el a Stanley-kupát. Igaz a legutóbbi győzelmük óta lassan már 27 év telt el. Úgy gondolom a Canadiens most megszakítja ezt a rossz sorozatát és végre nyerni tudnak hazai közönség előtt!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 01:00
Montreal - Winnipeg
A mérkőzés győztese
Montreal
1.55 2 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1550
Oarbeaskoa 2020-01-06 22:56:07
Sziasztok!
Teniszgondolatok hajnalra... akár kombiba...
Év elején nehéz bárkiről bármit mondani...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 04:00
Ying-Ying Duan - Z. Diyas
A mérkőzés győztese
Z. Diyas
1.20 0 - 2
2020.01.07. 01:50
A. Santillan - Hyeon Chung
A mérkőzés győztese
Hyeon Chung
1.25 (0 - 0)
2020.01.07. 00:00
Dar. King - Jas. Jung
A mérkőzés győztese
Jas. Jung
1.55 2 - 1
2020.01.07. 08:35
Gauff/McNally - Arruabarrena L / Voracova
A mérkőzés győztese
Gauff/McNally
1.30 2 - 0
2020.01.07. 09:15
D. Goffin - G. Dimitrov
A mérkőzés győztese
G. Dimitrov
1.70 2 - 1
2020.01.07. 10:30
S. Travaglia - T.H. Fritz
A mérkőzés győztese
T.H. Fritz
1.55 2 - 0
2020.01.07. 00:50
A. Bega - C. Hemery
A mérkőzés győztese
C. Hemery
1.20 0 - 2
2020.01.07. 05:05
M. Trungelliti - M. Torpegaard
A mérkőzés győztese
M. Torpegaard
1.60 2 - 1
2020.01.07. 03:25
J. Sinner - E. Ruusuvuori
A mérkőzés győztese
J. Sinner
1.50 0 - 2
2020.01.08. 03:05
T. Fabbiano - H. Gaston
A mérkőzés győztese
T. Fabbiano
1.70 2 - 0
Eredő odds 39.00
Tét 100
Kihagyott nyeremény 3900
Guszti1974 2020-01-06 22:32:06
4 NHL!!??

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 01:00
Montreal - Winnipeg
1. harmad - Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.65 2 - 3
2020.01.07. 01:00
Toronto - Edmonton
1. harmad - 1X2
Toronto
2.00 4 - 6
2020.01.07. 01:00
NY Islanders - Colorado
1. harmad - Gólszám 1,5
Kevesebb, mint 1,5
1.85 1 - 0
2020.01.07. 04:30
Los Angeles - Columbus
1. harmad - Gólszám 1,5
Kevesebb, mint 1,5
1.70 2 - 4
Eredő odds 10.38
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 10380
Guszti1974 2020-01-06 21:49:50
1.Harmad!!?

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 01:00
Montreal - Winnipeg
1. harmad - 1X2
Montreal
2.30 2 - 3
2020.01.07. 01:00
Toronto - Edmonton
1. harmad - 1X2
Toronto
2.00 4 - 6
2020.01.07. 01:00
NY Islanders - Colorado
1. harmad - 1X2
Colorado
2.45 1 - 0
Eredő odds 11.27
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 11270
Spitball 2020-01-06 21:44:50
I

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 20:45
Napoli - Internazionale
Döntetlennél a tét visszajár
Internazionale
1.83 1 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1830
mazsolas_kalacs 2020-01-06 21:30:28
Sziasztok!
A Metz nem fogja agyon verni a kiscsapatot(már ha győz egyáltalán!).

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 20:55
Rouen - Metz
Vendégcsapat góljainak a száma
2
3.50 3 - 0
Tét 300
Kihagyott nyeremény 1050
Menthos04 2020-01-06 20:53:47
Esti tippek.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 20:56
Arsenal - Leeds
1X2
Arsenal
1.40 1 - 0
2020.01.06. 20:45
Napoli - Internazionale
Gólszám 3,5
Kevesebb, mint 3,5
1.35 1 - 3
2020.01.06. 20:55
Rouen - Metz
Gólszám 3,5
Kevesebb, mint 3,5
1.25 3 - 0
2020.01.06. 20:10
Belgium - Németország (Helyszín: Németország)
A mérkőzés győztese
Németország
1.35 0 - 3
Eredő odds 3.19
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3190
Immobile 2020-01-06 19:16:22
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 20:45
Napoli - Internazionale
Pontos végeredmények
Internazionale 2:1, 3:1, 4:1
5.75 1 - 3
2020.01.06. 20:55
Rouen - Metz
1X2
Döntetlen
3.15 3 - 0
Eredő odds 18.11
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 18110
MessiPapa 2020-01-06 19:12:15
Olasz meccsen Inter győzelmet várok vagy X-et, ennek megfelelően próbálom értékesíteni a szorzókat. Jokerit rég nyert a Riga ellen mostanság, viszont most sokkal jobb formában vannak és jó esélyt látok rá, hogy rendes játékidőben simán lehozzák.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 20:45
Napoli - Internazionale
Döntetlennél a tét visszajár
Internazionale
1.80 1 - 3
2020.01.06. 18:30
Dinamo Riga - Jokerit
1X2
Jokerit
1.47 0 - 7
Eredő odds 2.65
Tét 1000
Nyeremény 2650
tberey 2020-01-06 18:54:09
A Lecce meccsre tovabbra is x a tippem, a 2 Maccabi meccsén pedig jöhet a vendég de valószínű nem lesz sima.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 18:00
Lecce - Udinese
1X2
Döntetlen
3.40 0 - 1
2020.01.06. 19:15
Maccabi Haifa - Maccabi TA
1X2
Maccabi TA
2.22 3 - 4
Eredő odds 7.55
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 7550
PazonyiM 2020-01-06 18:50:16
MondomD

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 18:30
Dinamo Riga - Jokerit
Kétesély
Dinamo Riga vagy Döntetlen
2.12 0 - 7
Tét 100
Kihagyott nyeremény 212
PazonyiM 2020-01-06 18:49:37
D
Bognár Zalán 2020-01-06 18:47:06
#

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 18:00
Slovan Bratislava - Trencin
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és több
3.35 4 - 1
2020.01.06. 19:30
Köln - Krefeld
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és kevesebb
2.90 1 - 3
2020.01.06. 20:10
Andy Hamilton - D. Herewini
A mérkőzés győztese
Andy Hamilton
2.15 3 - 1
2020.01.06. 18:00
FTC - Gyergyói HK
1X2
FTC
1.30 1 - 0
2020.01.06. 18:00
Primorska Koper - Helios Domzale
A mérkőzés győztese + Pontszám 153,5
Vendég és több
4.70 84 - 66
Eredő odds 127.62
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 127620
tibcsi68 2020-01-06 18:46:04
A Ledds a másodosztályban szinte mindig rug gólt, itt is betalálnak.
A két spanyol csapat az euroligára készül, nem fognak rohanni.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 20:56
Arsenal - Leeds
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.45 1 - 0
2020.01.06. 18:00
Real Madrid - Valencia
Pontszám 171,5
Kevesebb, mint 171,5
1.55 76 - 76
Eredő odds 2.25
Tét 400
Kihagyott nyeremény 900
Betmix 2020-01-06 18:35:50
SerieA

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 18:00
Lecce - Udinese
Ázsiai Gólszám 3
Több, mint 3
2.25 0 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2250
luckywinner3000 2020-01-06 18:24:00
A katari meccsen a sejkek mennyit kaszálhatnak vajon? :,D
sportman99 2020-01-06 18:02:42
A statisztikákat elnézve egyszerűen valamiért az az érzés nyomasztott, hogy döntetlen lesz. Bár nem szoktam X re fogadni de valamiért ez most nagyon adja magát nekem!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 18:00
Lecce - Udinese
1X2
Döntetlen
3.30 0 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3300
luckywinner3000 2020-01-06 17:54:33
Kosár

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 17:00
Asseco Gdynia - Starogard Gdanski
Hendikep -14,5
Asseco Gdynia -14,5
2.00 100 - 69
Tét 500
Nyeremény 1000
floppy 2020-01-06 17:52:20
Sziasztok
A mai tippemen egy korong mérkőzés lenne.Az indok a következő Michalovce nagyon jól szerepel otthon és nem csak a megszerzett pontok tekintetében hanem a lőtt gólokban is nagyon jó . A vendégek viszont ennek a tökéletes ellentéte nagyon kevés gól és 17 mérkőzésből mindössze 1 győzelem ez szinte mindent elmond a két csapat közötti különbségről .A második dolog ami megtetszett hogy legutóbb volt egy 0:0 ami eleve nagyon ritka főleg hogy Michalovce 42 lövésből érte ezt el arról nem is beszélve hogy mindezt idegenben .Az a meglátásom hogy még egy ilyen mérkőzés nem lehet és ma győz a hazai gárda .

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 17:30
Michalovce - Liptovsky Mikulas
1X2
Michalovce
1.37 4 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1370
luckywinner3000 2020-01-06 15:58:48
Olasz dupla

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
Vendégcsapat - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.60 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
2.45 4 - 0
Eredő odds 3.92
Tét 500
Kihagyott nyeremény 1960
Cisco 2020-01-06 15:35:31
Gólos kombi lett volna, de az Atalanta és a Juve meccsekre a gólos oddsok rém alacsonyak 1,10 ill 1,12.........

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
Ázsiai Gólszám 2
Több, mint 2
1.45 0 - 0
Tét 400
Kihagyott nyeremény 580
Habor 2020-01-06 15:33:55
Nagy harcra késztetik idén a Juventust a bajnoki címért. Ami eddig elég volt az most kevés eddig az 1. helyhez. Otthon szinte hibátlanok és jellemzően a Cagliari nem sok sot evett meg mikor hozzájuk látogatott. A vendégek kiválóan szerepeltek eddig de most megtorpanni látszanak és idegenbeli veretlenségüket is elveszítették legutóbb. Most újabb kudarc jön számukra.
A Milan nem dicsekedhet idei szereplésével, a csapat melyen az elvárások alatt teljesít. Ibrahimovic leigazolásától várják a csodát és talán segíthet is rajtuk a szinten gyengén muzsikáló és Milánóban ritkán pontot szerző Sampdoria ellen.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
1X2
Juventus
1.25 4 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
1X2
Milan
1.60 0 - 0
Eredő odds 2.00
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2000
Bognár Zalán 2020-01-06 15:32:20
#

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:30
Avangard Omszk - Barisz
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és kevesebb
2.40 2 - 3
2020.01.06. 17:00
Detva - Diósgyőr
1X2 + Gólszám 5,5
Vendég és kevesebb
4.00 5 - 3
2020.01.06. 20:10
Andy Hamilton - D. Herewini
A mérkőzés győztese
Andy Hamilton
2.15 3 - 1
2020.01.06. 16:00
Sighetu Marmatiei - Csíkszereda
A mérkőzés győztese + Pontszám 160,5
Vendég és kevesebb
2.60 78 - 85
Eredő odds 53.66
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 53660
koverpeti 2020-01-06 15:09:09
Milan-Sampdoria első félidőben egy gól 1,37 2000
bjani55 2020-01-06 14:51:52
Sziasztok!

Katari bajnokságból egy olyan mérkőzés ami rendre igen sok gólos szokott lenni! Ma sem lesz másképp mert dobogás helyezés múlik rajta!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 16:45
Al-Arabi (QAT) - Al-Sadd
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
4.00 1 - 6
Tét 1000
Nyeremény 4000
Immobile 2020-01-06 14:23:40
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
Mérkőzés alakulása
Vendég szerzi az 1. gólt és hazai
7.00 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény
Milan 1:0/Milan 2:0
13.75 0 - 0
Eredő odds 96.25
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 96250
Immobile 2020-01-06 14:21:36
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény
Atalanta 1:0/Atalanta 2:0
15.25 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény
Juventus 1:0/Juventus 2:0
13.25 4 - 0
Eredő odds 202.06
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 202060
KolbászKapitány 2020-01-06 14:12:58
Mannarinot sokkal jobb játékosnak tartom Bubliknál, illetve Berankis és Raonic egyénileg sokkal erősebb játékosok ellenfeleiknél. Ugyan a páros felállás az ellenfél játékosainak specialitása, de ebben a felállásban ők is először lépnek együtt pályára. Szerintem Raonicék nyernek, de bebiztosítom a tippet a magasabb tét miatt, így elég, ha nem küldik őket 2-0-al haza.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 13:30
A. Bublik - A. Mannarino
A mérkőzés győztese
A. Mannarino
1.65 2 - 0
2020.01.06. 13:30
Berankis R / Raonic M - Bambridge L / Gonzalez S
Berankis R / Raonic M nyer legalább egy játszmát
Igen
1.55 1 - 2
Eredő odds 2.56
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2560
Xenon 2020-01-06 13:50:43
Talán..

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 20:55
Rouen - Metz
Pontos végeredmény
Metz 2:1
7.75 3 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 7750
RHCP 2020-01-06 13:39:43
Ha az Atalanta ismét bl-ben akar indulni hozni kell a könnyebb meccseket. Hazai pálya,erősebb keret.
Ibra érkezése ad egy kis +-t a csapatnak és végre elkezdik gyűjteni a pontokat.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
1X2
Atalanta
1.30 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
1X2
Milan
1.55 0 - 0
Eredő odds 2.02
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2020
seantaylor21 2020-01-06 13:34:15
ma ezzel jövők ,elég magas a hoki 1,50de 5gólt lehet vágni bár ilyenkor szokott lenni 3-0. a két esélytelen nba csapat sokkal többre hívatott mint amit ma a zrt kinéz belőlük...hát a sacramento se tart sokkal előbbre mint a sztárnélküli gsw

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.07. 04:30
Los Angeles - Columbus
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
1.50 2 - 4
2020.01.07. 01:00
Orlando - Brooklyn
Hendikep -9,5
Brooklyn +9,5
1.40 101 - 89
2020.01.07. 04:00
Sacramento - Golden State
Hendikep -18,5
Golden State +18,5
1.30 111 - 98
Eredő odds 2.73
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2730
bartművek 2020-01-06 13:17:21
Sziasztok!
Mai duplázó....

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 21:35
Mik. Suzuki - M. O'Brien
Hendikep -1,5 (játszma)
Mik. Suzuki -1,5
1.75 2 - 1
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
Melyik csapat kap több büntetőlapot?
Cagliari
1.50 4 - 0
Eredő odds 2.63
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2630
Spitball 2020-01-06 13:06:03
Serie A: Bolognában nyílt sisakos meccset várok gólokkal. A Juve behúzza, de nem lesz gólzápor (Jó lehet még az 1 + g/g is, kicsit nagyobb odds-al). Milan most vagy soha, nem hiszem, hogy Ibra csodát tesz, de a jelenléte biztos motiváció a gyengélkedő Samp ellen. A Napoli-Inter sztem teljesen 3 esélyes, bármi benne lehet, viszont egy gólra mindenképp jó lesz az inter.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
Melyik csapat szerez gólt?
Mindkettő
1.55 1 - 1
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
1X2 + Gólszám 4,5
Hazai és kevesebb
1.65 4 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
1X2 + Gólszám 4,5
Hazai és kevesebb
1.75 0 - 0
2020.01.06. 20:45
Napoli - Internazionale
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.22 1 - 3
Eredő odds 5.46
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5460
Immobile 2020-01-06 13:03:08
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
Hendikep 0:2
Döntetlen
6.50 1 - 1
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
1. félidő - Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
2.00 4 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
Melyik csapat kap több büntetőlapot?
Döntetlen
4.50 0 - 0
Eredő odds 58.50
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 58500
Celtic86 2020-01-06 12:38:52
Sziasztok!

Mai tipp. A vendégek úgy vezetik a tabellát, hogy 16 mérkőzésen mindössze 1!!!! gólt kaptak a bajnokságban! Ki más rontaná a képet, mint a mindössze 3 ponttal lemaradó Haifa, akik az eddigi 16 meccsből 11-et szintén megnyertek és otthon 2-3 gólokat rugdosnak. Érdekes meccs lesz, 1:1 közeli eredményt várok, esetleg 1 gólos vendéggyőzelmet. Hajrá!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 19:15
Maccabi Haifa - Maccabi TA
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.75 3 - 4
Tét 1000
Nyeremény 1750
Immobile 2020-01-06 12:22:12
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
1. félidő - Pontos eredmény
Bologna 1:0
4.60 1 - 1
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
1. félidő - 1X2
Juventus
1.60 4 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
1. félidő - Pontos eredmény
Milan 1:0
3.35 0 - 0
Eredő odds 24.66
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 24660
peeet86 2020-01-06 12:21:37
Majdnem papírforma

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
1X2
Bologna
2.30 1 - 1
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
1X2
Atalanta
1.30 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
1X2
Juventus
1.25 4 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
1X2
Milan
1.55 0 - 0
2020.01.06. 13:00
Himki Moszkva - CSZKA Moszkva
A mérkőzés győztese
CSZKA Moszkva
1.55 96 - 80
2020.01.06. 12:30
Szalavat Julajev Ufa - CSZKA Moszkva
1X2
CSZKA Moszkva
1.62 4 - 2
Eredő odds 14.55
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 14550
Immobile 2020-01-06 12:19:55
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
Félidő/végeredmény
Bologna/Döntetlen
11.75 1 - 1
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.05 4 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
Félidő/végeredmény
Döntetlen/Milan
3.80 0 - 0
Eredő odds 91.53
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 91530
Immobile 2020-01-06 12:16:48
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
Hendikep 0:1
Döntetlen
3.90 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
Hendikep 0:1
Döntetlen
3.85 4 - 0
2020.01.06. 12:30
Szalavat Julajev Ufa - CSZKA Moszkva
1. harmad - Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
2.40 4 - 2
Eredő odds 36.04
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 36040
Immobile 2020-01-06 12:15:12
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
1. félidő - Pontos eredmény
Atalanta 1:0
3.40 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
1. félidő - Pontos eredmény
Juventus 1:0
3.30 4 - 0
2020.01.06. 12:00
Lida - Mogiljev
1. harmad - 1X2
Döntetlen
2.40 2 - 4
Eredő odds 26.93
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 26930
Immobile 2020-01-06 12:12:15
@

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
Félidő/végeredmény
Döntetlen/Atalanta
3.70 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
Félidő/végeredmény
Döntetlen/Juventus
3.60 4 - 0
Eredő odds 13.32
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 13320
gzsolt8750 2020-01-06 12:07:45
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Szalavat Julajev Ufa - CSZKA Moszkva
Gólszám 4,5
Több, mint 4,5
2.15 4 - 2
2020.01.06. 14:40
Ausztria - Németország
1X2 + Gólszám 54,5
Vendég és több
2.20 28 - 32
Eredő odds 4.73
Tét 100
Nyeremény 473
AC Milan 2020-01-06 10:19:57
Egy megérzés.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 09:55
Alexandrova / Kalashnik - Doi M / Niculescu M
A mérkőzés győztese
Alexandrova / Kalashnik
2.15 0 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2150
Bognár Zalán 2020-01-06 09:48:09
#

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 13:00
Himki Moszkva - CSZKA Moszkva
A mérkőzés győztese + Pontszám 177,5
Vendég és több
3.10 96 - 80
2020.01.06. 14:10
G. Pascaru - Jus. Hood
A mérkőzés győztese
G. Pascaru
2.60 1 - 3
2020.01.06. 12:30
Szalavat Julajev Ufa - CSZKA Moszkva
1X2 + Gólszám 5,5
Vendég és több
5.25 4 - 2
Eredő odds 42.32
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 42320
Menthos04 2020-01-06 09:37:03
AZ egységesebb vendégek 3-0 ás győzelmét várom.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 15:30
Lund - Sollentuna
Pontszám 165,5
Kevesebb, mint 165,5
1.80 1 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1800
Spiler21 2020-01-06 09:05:13
Laza dupla ebéd utánra...
Az olaszoknál a két gólnak le kell esnie,a Moszkva meg remélem hozza a kötelezőt!
Hajrá!!!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.20 1 - 1
2020.01.06. 12:30
Szalavat Julajev Ufa - CSZKA Moszkva
1X2
CSZKA Moszkva
1.67 4 - 2
Eredő odds 2.00
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2000
bagesz16 2020-01-06 08:48:25
Buongiorno a tutti

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.20 1 - 1
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
1X2
Juventus
1.25 4 - 0
2020.01.06. 15:00
Milan - Sampdoria
1X2
Milan
1.55 0 - 0
Eredő odds 2.33
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2330
koverpeti 2020-01-06 06:36:25
Bologna-Fiorentina első félidőben egy gól 1,30 2000 BÍZOM BENNE.
koverpeti 2020-01-06 06:27:22
Új nap! A hazaiak vannak jobb formában. A Fiorentinának javítania kell. Motívált csapatokra számítok, már az első játékrészben várok egy találatok. Jók a mutatók is. BÍZOM BENNE.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
1. félidő - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.30 1 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1300
Polyak1993 2020-01-06 05:39:02
Hajnali tenisz

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 05:40
S. Kenin - A. Sevastova
A mérkőzés győztese
S. Kenin
1.40 2 - 0
2020.01.06. 05:30
L. Rosol - M. Trungelliti
A mérkőzés győztese
L. Rosol
1.50 1 - 2
Eredő odds 2.10
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2100
DonGoool 2020-01-06 02:47:32
1.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.20 1 - 1
2020.01.06. 15:00
Atalanta - Parma
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.95 5 - 0
2020.01.06. 15:00
Juventus - Cagliari
Büntetőlap-szám 3,5
Több, mint 3,5
1.35 4 - 0
2020.01.06. 04:00
LA Lakers - Detroit
Vendégcsapat - Pontszám 104,5
Kevesebb, mint 104,5
1.60 106 - 99
Eredő odds 5.05
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5050
Grabowsky 2020-01-06 02:00:45
4

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 01:00
Minnesota - Calgary
1. harmad - 1X2
Minnesota
2.65 4 - 4
2020.01.06. 01:30
Cleveland - Minnesota
1. félidő - Hendikep 2,5
Cleveland +2,5
1.85 103 - 118
Eredő odds 4.90
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4900
gzsolt8750 2020-01-06 01:37:03
Ez tuti Memphis. A pontszám pedig szerintem magasabb lesz.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 02:00
Phoenix - Memphis
A mérkőzés győztese + Pontszám 235,5
Vendég és több
6.00 114 - 121
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 6000
gzsolt8750 2020-01-06 01:35:43
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 01:30
Cleveland - Minnesota
1X2
Döntetlen
9.25 103 - 118
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 9250
gzsolt8750 2020-01-06 01:26:03
A mai napon nyerek 2.000.- forintból minimum 35.000.-ret. 3 körben. Ezzel kezdem.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.01.06. 12:30
Bologna - Fiorentina
1. félidő - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.35 1 - 1
2020.01.06. 13:00
Himki Moszkva - CSZKA Moszkva
Pontszám 179,5
Több, mint 179,5
1.85 96 - 80
2020.01.06. 12:30
Szalavat Julajev Ufa - CSZKA Moszkva
1X2
CSZKA Moszkva
1.72 4 - 2
2020.01.06. 11:00
Wonju Dongbu - Busan Sonicboom
Hendikep -6,5
Wonju Dongbu -6,5
1.85 96 - 59
Eredő odds 7.95
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 7950

további témák a rovatból

A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
A tippsterek élete nem csak játék és mese, komoly aknamunka előzi meg egy-egy tipp olvasóink elé kerülését. A hosszútávú sikeres tippadás nehéz kihívás. Úgy érzed, neked simán menne? Most megmutathatod, mire vagy képes! Szombaton útjára indítom a Toro Challenge nevű játékomat, amiben 3 hónapon keresztül minden nap egy meghatározott mérkőzést fogtok kapni, és erre kell tippelni. Bármilyen tipp elfogadott, ami a tippmixen fogadható (vagyis a lehulló menüből!), legyen az végeredmény, kimenetel, gól, gólok, büntetőlapok, szögletek, gólszerző játékos, stb. Mindenki egyetlen tippet adhat az adott mérkőzésre, a trükközőket automatikusan kizárjuk. A részletek kattintás után! A JÁTÉK 2024.02.03-án, szombaton kezdődik! OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYOKAT ALAPOSAN! SZORZÓHATÁR: 1,60 - 4,00
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com TEGNAP EGY RÖVID IDŐRE REGGEL KIKERÜLT A POSZT! DE AZ A PÁR LEADOTT TIPP NEM ÉRVÉNYES, TÖRLÉSRE KERÜLT, MINDENKINEK TIPPET KELL MA LEADNIA!
Az első két kiadás fogadtatása után harmadszor is elindítjuk az Ágyúgolyó Bajnokságot, ezúttal tavaszi kiadásban. Az újonc versenyzőknek: az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Ezúttal április 6-a és június 30-a között tart a versengés! Jó játékot kívánunk mindenkinek. Fotó: Pixabay.com TEGNAP EGY RÖVID IDŐRE REGGEL KIKERÜLT A POSZT! DE AZ A PÁR LEADOTT TIPP NEM ÉRVÉNYES, TÖRLÉSRE KERÜLT, MINDENKINEK TIPPET KELL MA LEADNIA!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!