Euroliga: Zöldek csatája Kaunasban

2018. Jan. 12.
LebronBasket

A pénteki játéknap négy Euroliga mérkőzést kínál a kosárlabda sport kedvelőinek. Ezek közül mi kettővel foglalkozunk, amelyekről úgy érezzük pénzt hozhatnak a konyhára. Nézzük őket!

h i r d e t é s ▼

 

Khimki - Real Madrid V 1,65

  • Továbbra is tartom azt az álltásomat hogy a Khimki egy egyfejű sárkány. Shveden áll vagy bukik minden, de több olyan Khimki meccs is volt már hogy az orosz klasszis jól játszott és mégis alulmaradt a moszkvai gárda, ugyanis egy fecske nem csinál nyarat. Legnagyobb baja a sárga-két együttesnek hogy súlytalan a pad, a Bamberg ellen heten, az előtt a Barcelona elleni nagy zakó alkalmával pedig mindössze öten tudtak pontot szerezni, ami vicc ezen a szinten. Ma a Real Madrid érkezik hozzájuk, ami nem lesz egy sétagalopp, főleg annak tudatában hogy a királyi fehéreknél lassan, de biztosan visszatér minden sérült, így újra meg lehet majd bízni a Madridban. Tavares leigazolásával sokat nyertek, a festékben ugyanis a zöld-foki szigeteki óriás ( 222cm, 120kg ) dominál meccsről meccsre mind védekezésben mind támadásban. Doncic is többet tudott pihenni mostanában és úgy gondolom hogy ma jó eséllyel nyerhetnek Oroszországban.

Zalgiris Kaunas - Unicaja Malaga  H 1,40

  • A Zalgirisről már többször írtam, Jasikevicius nagy koponya, kiválóan összerakta a nagymúltú kaunasi gárdát amely idén komoly esélyekkel pályázik a play offra. Igazi sztár nélkül, viszont nagy csapategységgel és alázattal sokra hivatott ez a Zalgiris és nem is véletlen hogy idén már tönn nagy csapat is megütötte a bokáját a Jasikevicius csapat ellen. Az Unicaja nem rossz, de semmi extra, ők mindig is a spanyol kiscsapat szerepét fogják betölteni ebben a sorozatban, play off közelben vannak még de ez nem sokáig lesz így. Musli távozásával aki Bambergbe igazolt a festékben is karcsúbbak lettek ami előbb-utóbb vissza fog ütni. A zöldek csatájában egyértelmű hazai sikert várok.

Hozzászólások

Magyar bajnoksàg, 18ora:Alba-Falco.

1,50-èrt hazai. Jo csapat a Szombathely, de idegenben nem annyira kiegyensulyozottak, inkàbb a Savariàban ütősek.
Oktoberben 28ponttal vertèk a Fehèrvàrt, ezert a visszavàgàs vàgya fűtheti az Albàt.
A vasi csapat lehet pihentebb, hisz hèt közben kupameccset vivott az Alba a török Kekmecsèvel, ahol oriàsi hàtrànybol jöttek vissza, s nyertek.
Hazai pàlya szerintem nekik kedvezhet.

 

h i r d e t é s ▼