Championship: Swansea - West Brom

2018. Nov. 28.
Tapuah
Az angol másodosztályban is rendeznek fordulót ma és ott is lehet szép szorzókat fogni, ráadásul a tegnapi eredményeket nézve nem is kiszámíthatatlanabb, mint a Bajnokok Ligája. Lássuk mivel próbálkozom meg mára!
 
 
 
Swansea - West Brom   FH: 20:45
 
 
Az utolsó fordulóban a házigazda hattyúsokat szépen kiporolták a kanárik, akik 4:1-re nyertek itt. A játék képét nézve nem volt ekkora különbség a két csapat között csak a vendégek jobban sáfárkodtak a lehetőségeikkel. A Swansea jelenleg a tizedik helyen áll a tabellán, öt ponttal az utolsó play offot érő helytől és feltétlenül javítaniuk kell, ha év végén a feljutó helyekre pályáznak.
Szintén az előző fordulóban a West Brom volt az esélyesebb az idén gyengélkedő Ipswich otthonában, hozták is a meccsek 2:1-re. Jelenleg negyedikek a tabellán és ma is a három pont a cél a nyilatkozatok alapján.
A házigazdáknak feltétlenül javítaniuk kellene a vendégek meg a győzelemért utaznak ezért én ezen a meccsen a gólokra fogadnék, mégpedig arra, hogy mind a két csapat beköszön a másiknak, sőt lehet nem is egyszer.
Mind a két csapatnak vannak hiányzói, a házigazdák két középpályással nem számolhatnak a vendégek egy középpályást és egy védőt fognak hiányolni, de reményeik szerint a házi gólkirályuk viszont visszatér ma.
 
Tipp: Mind a két csapat szerez gólt: 1,75 
 
 

h i r d e t é s ▼

 

h i r d e t é s ▼