SKY BET Championship: Markáns hazai esélyek Birminghamben!

2018. Dec. 3.
Pákász

Az angol második vonalban egy klasszikus feljutásra esélyes alakulat és egy kiesés elkerüléséért küzdő csapat találkozik ma. Gera Zoltán egykori csapata fogadja a Brentfordot.

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, ANGOL LIGA BAJNOKSÁG
2018.12.03. 21:00
WEST BROMWICH - BRENTFORD

  • Azt hiszem nem túlzás kijelenteni, hogy nagyon markáns különbség van a két csapat között, már ami a keretet és a célokat illeti. A WBA 19 meccsen lőtt 41 góljával magasan a legjobb támadóalakulat a ligában! Egy négymeccses gödörből jöttek ki nemrég, a Hull vereség után immáron három alkalommal is győzni tudtak, ebből kétszer idegenben! A csapat tipikus támadófocit játszik a 3-5-2-es hadrendet a 4-3-3 váltja attól függően milyen erős az ellenfél. A játékosok közül többen is komoly múlttal és tapasztalattal rendelkeznek, gólerős játékosok. A Tottenhamet is megjárt Jake Livermore kiválóan irányít, hat gólpassza magáért beszél. Harvey Grant hét gólt-, Matt Philips ötöt-, Robson Kanu pedig hármat vállalt és még mindig csak a középpályáról beszélünk. Elöl pedig két alapcsatár van, Dwight Gayle és Jay Rodriguez, mindketten kilenc találattal büszkélkedhetnek.
  • A Brentford ahhoz képest, hogy mennyire hátul áll a tabellán, szépen lövöldözi a gólokat, igaz ez leginkább a 22 éves francia csatárnak Neal Mapuaynak köszönhető, aki egymaga vállalt 13-at és ehhez még négy asszisztot is leadott. Ha ő nem lenne, akkor simán hazai győzelmet lehetne fogni! Bár így is nyerni fog a hazai alakulat, de a Brentford i ahogy szokott, legalább egyszer betalál majd! Nem lesz most nagy különbség, 2-1-es hazai sikert várok, az óvatos játékosok sima hazai sikert vagy még biztosabban az 1X-et húzzák. Aki viszont nagyobbat akar fogni, esélyes az egygólos hazai győzelem!

TIPP: West Bromwich - BrentfordDöntetlen (Hendikep 0:1) - Odds: 3,80 

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼