West Brom-Nottingham: Birminghamben is pont nélkül maradnak Grabbanék?

2019. Feb. 12.
pletszo

A Championship 32. fordulójában a feljutásért harcoló West Bromwich Albion ellenfele a play-offra hajtó Nottingham lesz. Melyik együttes kerül közelebb a céljához?

h i r d e t é s ▼

 

West Brom - Nottingham 

  • Nyolc év után esett ki tavaly a West Brom az élvonalból, pedig abszolút stabil PL-csapatnak számított éveken át, de a tavalyi idény annyira rosszul sikerült, hogy annak nem is lehetett más eredménye. Ebben az szezonban pedig egyértelmű cél az azonnali visszajutás, ami nem is tűnik egy lehetetlen elképzelésnek, hiszen a játékosanyaga megvan hozzá a WBA-nak. A legnagyobb sztár, a házigóllövőlistát vezető Gayle és Jay Rodriguez, de minden csapatrészben találhatunk olyan futballistákat, akik éveken keresztül voltak meghatározó játékosai a Premier League-nek. A West Brom mégis csak negyedik a tabellán, de még nincsen veszve semmi, mert az egy meccsel többet játszó második Leeds csak öt ponttal jár előttük. A Nottinghamnél nincsenek olyan kvalitású futballisták, mint amilyeneket az imént felsoroltam a birminghamiek esetében, de stabilan a felsőházban vannak a pirosak és akár még a play-offra is odaérhetnek. Idegenben viszont nagyon harmatosan teljesítenek, ezen kellene javítaniuk, de aligha ma fognak, hiszen az egyik legerősebb rivális stadionjában nem sok esély látok számukra a pontszerzésre sem. a legutóbbi négy idegenbeli meccsüket elveszítették.

West Brom - Nottingham: 1x2: - West Brom, odds: 1,80

Hozzászólások

Troger tipp ami várható volt... Szakértők ugyan már én betettem d be s másik szelora vendegcsapat gólszam 0.5 több. Ezek a kontarok tippjei röhögni tudok csak

 

h i r d e t é s ▼