Premier Liga: Man united - Fulham

2018. Dec. 8.
Tapuah
A Premier liga és az angol labdarúgás nagy kedvencem, de mivel nem titkoltan Manchester United drukker vagyok szinte sosem fogadok olyan meccsre, ahol ők is szerepelnek. Ma mégis megszegem ezt, mert szerintem találtam egy olyan opciót amire érdemes vállalni a fogadással járó kockázatot!
 
 
 
 
 
 
 
A United idén a hazai bajnokságban mélyen az elvárások alatt teljesít, holott a kerete bőven jobb pozícióra is elég erős. Valahogy nincs meg a kialakult csapat forma és játék, ami olyan jellemző volt rájuk Ferguson mester idején. Vannak már biztató jelek és az utolsó öt meccsükön a második félidőben néha egész jó teljesítményt nyújtottak. A védelemről egy apró adat, náluk csak négy csapat kapott több gólt a bajnokságban azok is mind inkább a tabella alsó végén helyezkednek el
A Fulham ugyan feljutóként nem egyből bajnoki reményekkel szaladt neki az idénynek, de magukhoz képest, sőt nemzetközi szinten is szemmel látható összeget költöttek igazolásokra és ahhoz képest nem úgy sikerült a szezonkezdés mint ahogy várták. Jelenleg utolsók harminchat bekapott góllal, ami pillanatnyilag a legtöbb a ligában. A Fulhamnél is érezték, hogy gond van és múlt hónapban kinevezték Ranierit vezető edzőnek, aki már többször is bizonyított a ligában a Chelseaval kezdte aztán a Leicesterrel az egész fantasztikus bajnoki címe, hogy csak a legfontosabb eredményeit említsem. Természetesen csodát ő sem tud tenni, de biztos vagyok benne, hogy hosszútávú fogásnak érdemes lesz megtenni, hogy a Fulham bent marad az első ligában.
Bár mind a bukik meg a fogadók ahogy olvasgattam ma reggel legtöbben a hazai győzelmet reklámozzák és én remélem, hogy igazuk lesz, de ha őszinte akarok lenni akkor azt kell mondjam én látok két csapatot és mind a kettőnek elég szellős a védelme, szóval inkább azt mondom, hogy az 1,75-ös szorzó arra, hogy mind a két csapat betalál reális és megéri rá kockáztatni.
 
A hiányzók listájára is érdemes rápillantani:
Man United: Chris Smalling Eric Bally Phil Jones, Luke Shaw,ők kétségesek és mind a védelemből vannak illetve Victor Lindelöf szinte biztosan nem tud játszani, a Támadó sorból, Anthony Martial a házi gólkirály és Alexis Sanchez sem lép pályára a jelenlegi hírek szerint.
Fulham: Fosu-Mensah a védelemből, mert ő a Unitedtől van kölcsönben és két kérdéses játékosuk van egy támadó Floyd Ayite a még gól nélküli támadó és Kevin McDonald egy középpályás, de ők kérdésesek csak.
 
 
Tipp: 1,75  Mind a két csapat szerez gólt
 
 
 
 
 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Ez jó tippnek tűnik. Ráadásul új edzője van a Fulhamnek és ilyenkor mindig bizonyítani akarnak

Mint mondtam én a Unitednek drukkolok, de még egy olyat is el tudok képzelni, hogya szokásos kissé álmos focival kezdenek, a Fulham talál egy gólt és a második félidőben fordít a United és az már 19-es szorzó. :-)

 

Simán jöhez ez is. Vagy mindkét cs lő és hazai. Az is elég jó odds :)

Jelen allas szerint a te tipped lett a legjobb valasztas. :-)

 

h i r d e t é s ▼