Kemény ellenfél vár a Fradira

2018. Jul. 12.
pletszo

A Honvéd tegnap bemutatkozott az Európa-ligába és sajnos vereséggel, ma az Újpest és az FTC is megkezdi szereplését. Utóbbinak a Maccabi Tel-Aviv lesz az ellenfele, amely tavaly a sorozat csoportköréig is eljutott.

 

h i r d e t é s ▼

 

FTC – Maccabi Tel-Aviv

  • Az elmúlt szezonban az FTC a Videotonnal páros csatát vívott az aranyéremért, amelyben végül alulmaradt, ezért most az El-selejtezőjében kénytelen indulni. Rögtön az első megmérettetése során komoly ellenfelet kapott a Maccabi személyében, amely klub az előző idényben a csoportkörig menetelt, sőt a Villarealt idegenben legyőzte (igaz egy már mindkét fél számára tét nélküli találkozón). Az izraeli bajnokság alapszakaszát a harmadik helyen zárták tavasszal, de mindössze két ponttal maradtak le a bajnok Beer Shevától. A Maccabinál a legnagyobb nevek között a vb-t is megjárt, igaz szerepet nem kapó szerb kapus Rajkovicsot, Schechterert, a rutinos Ben Haimot és az izlandi Kjartasont említhetjük. A Fradi ezen a nyáron is magyar szinten nagy neveket szerzett meg, úgy mint az ukrán válogatott Petrjak, Frimpong, vagy éppen a Honvédtól elhozott tavalyi gólkirály Lanzafame. Az nagy kérdés, hogy mennyi állt össze a csapat ilyen rövid idő alatt, ráadásul egy igen komoly játékerőt képviselő együttessel találják magukat szemben a nyitányon. Bár minőségi fölényt érzek a Maccabi javára, ezért a párharcban az izraelieket tartom esélyesnek, de a Groupamában egy ikszre jó lehet a Fradi.

A Tippmixpro ajánlatából:

 

Hozzászólások

Hello, nem a kötekedés beszél belőlem, de elképzelni sem tudom , hogy a fagyi 2 gólt szerezzen ma este :( ......közel 40 éve nekik szurkolok, de sajna a színvonal az egyre csak zuhan, szóval nagy bódogság lenne 2 találat :)

Üdv mindenkinek!
Nekem is az a meglátásom, hogy nemzetközi kupákban kiszámithatóan veszit, vagy max remizik a magyar csapat. Természetesen van kivétel is, mint tavaly a Bordeaux, de ez fehér holló kategoria. Megint csodálatosan bekezdtek a "nagyjaink". Igaza van az elöttem szólónak: ősszel nem kell kettős, vagy hármas (magyar kupa) terhelésre hivatkozni és a bivalyerős magyar bajnokikat halasztgatni.

 

h i r d e t é s ▼