Kemény ellenfél vár a Fradira

2018. Jul. 12.
pletszo

A Honvéd tegnap bemutatkozott az Európa-ligába és sajnos vereséggel, ma az Újpest és az FTC is megkezdi szereplését. Utóbbinak a Maccabi Tel-Aviv lesz az ellenfele, amely tavaly a sorozat csoportköréig is eljutott.

 

h i r d e t é s ▼

 

FTC – Maccabi Tel-Aviv

  • Az elmúlt szezonban az FTC a Videotonnal páros csatát vívott az aranyéremért, amelyben végül alulmaradt, ezért most az El-selejtezőjében kénytelen indulni. Rögtön az első megmérettetése során komoly ellenfelet kapott a Maccabi személyében, amely klub az előző idényben a csoportkörig menetelt, sőt a Villarealt idegenben legyőzte (igaz egy már mindkét fél számára tét nélküli találkozón). Az izraeli bajnokság alapszakaszát a harmadik helyen zárták tavasszal, de mindössze két ponttal maradtak le a bajnok Beer Shevától. A Maccabinál a legnagyobb nevek között a vb-t is megjárt, igaz szerepet nem kapó szerb kapus Rajkovicsot, Schechterert, a rutinos Ben Haimot és az izlandi Kjartasont említhetjük. A Fradi ezen a nyáron is magyar szinten nagy neveket szerzett meg, úgy mint az ukrán válogatott Petrjak, Frimpong, vagy éppen a Honvédtól elhozott tavalyi gólkirály Lanzafame. Az nagy kérdés, hogy mennyi állt össze a csapat ilyen rövid idő alatt, ráadásul egy igen komoly játékerőt képviselő együttessel találják magukat szemben a nyitányon. Bár minőségi fölényt érzek a Maccabi javára, ezért a párharcban az izraelieket tartom esélyesnek, de a Groupamában egy ikszre jó lehet a Fradi.

A Tippmixpro ajánlatából:

 

Hozzászólások

Azt azért nem, de ha valaki álomszerű értéket akar látni egy nagy oddsban, akkor 2,70-ért megteszi, hogy a Fradi lő legalább 2 gólt ma.

16456 - Hazai csapat - Gólszám 1,5 - V (Több, mint 1,5)

És hogy ez miért ilyen csodás érték? Ugye itt jöhetne a sablon-okoskodás, hogy ha tovább akar jutni a Fradi, akkor hazai pályán előnyt kell szerezni, és nem ártana 2 gólt lőni, főleg ha netán kapunk is, blabla... Ami okoskodás semmit nem érne, ha a Fradinak defenzív alapjátéka lenne. Csakhogy mindenki tudja, hogy ez nem így van, hazai pályán mindig, mindenki ellen támadólag lép fel a Fradi, ez a Maccabi pedig erős csapat ugyan, de közel sem kell elájulni tőlük, azért az előző évek magyar-izraeli csatáiból láthattuk, hogy előrébb tart a zsidó foci nálunk, de nem túl sokkal. Ráadásul a Fradi támadószekciójába igazi minőség érkezett Lanzafame, Rodriguez és Petryak személyeiben, így még Paintsil (főleg a tavaszi) távozása sem olyan érzékeny veszteség.

Én szóltam előre, lehet majd este irigykedni ezerrel! :)

Az a baj te elfogult vagy a Hadi irányába, igy nem lehet sportfogadni. :)
Ezt hideg fejjel, èrzelmektől mentesen kell csinálni.
Règebben èn is szimpatizáltam a Hadival, győri létemre. :)

Teljesen hideg fejjel írtam, amit írtam, és ritkán bukok a Fradival. Olyan meccseket nem szoktam tenni, ahol tudom, hogy necces. Most sem a kimenetelt teszem, bár szerintem nyerünk.

De a 2 hazai gólt nehezen lehet kimatekozni, hogy hogyan nem lesz meg.

A Maccabi utolsó 25 meccséből HATSZOR kapott 2 vagy több gólt!!!! Valamint nem magyar csapatokkal játszott hanem kicsit erősebb ellenfelekkel!! Legyen szerencséd de a Fradi nem fog 2 gólt rúgni és örüljön ha nem kap ki!

Azèrt mondjuk ettől a Davide Lanzafame-tol sem kell elájulni, noha gólkirály lett a Honvèdnál.
Magyar szinten az egyik legjobb, ha nem a legjobb focista, megvan benne a vagányság, a tökössèg. :) Remek rúgotechnikával.
Ahogy a bundához is megvolt anno. :)
De azèrt ha olasz szinten annyira penge lett volna, nem itt köt ki. :)

Nem is tudom mit írhatnék két ekkora égéssel két nap alatt...Fradi All-in...csodás/álomszerű érték, esti irigykedés ezerrel...arcoskodás a quilla accon, most itt, ugyan azzal a bukással.
Legyen elég annyi, hogy gyerek vagy még ide :)

Ahha..oké.
Az álomértékű vesztes szelvény lemaradt a képről, ami -30.000, de ha ilyen irigységet okozó opció volt, ment az többel is :)
A fenti nyáladzás után nem bevállalni a buktát...még egy öngól :)

Illetve, még mindig negyed annyi sincs két nap alatt a "profitod", mint nekem csak tegnap :P

Neked èleted sincs Jójember!
Mè ne keresel valami munkát te gyerek?
:((

Igen, ma tévedtem. Elsősorban abban, hogy a vártnál sokkal defenzívebb volt a Fradi. Doll tökéletes taktikát dolgozott ki, ami teljesen idegen a Fraditól, de egy hajszál híján bejött. A pénzemet azon valóban elbuktam, de ezzel a másikkal be volt biztosítva a dolog. Kettőnk között az a különbség, hogy én előre írok tippeket, ebben persze, hogy van bukta is, mert olyan csak az álomvilágban létezik, hogy valaki mindig talál.

Ez a másik szelvény pont a mai biztosítéka volt, hiszen ezen ugyan 5 esemény volt, de ezek egyszerűen nem mehettek el. Az mindenesetre mindent elmond rólad, admin barátom, hogy amíg csak a főtippemet tudtad, addig izomból szorítottál azért, hogy elmenjen, majd amikor így történt, egyből jöttél kárörvendeni. Na de sebaj, csak tovább, barátom, csak tovább! :) Majd legközelebb... :)

Az a mondat, hogy gyerek vagy még ide, tökéletesen elég megint :)

Mègis tèged tiltottak ki, meg töröltèk a bejegyzèseid.
Ezt a büdösbogarat meg nem..
Szal èrdekes egy oldal ilyen szenpontból is ez.
:((

Ugy rémlik nem ezt a tippet olvastuk tőled. :) 5 meccsböl 2.6-os oddsz.. Én a magam részéröl pajzsra emellek.. De szerintem azt csak egyedül tartom..

Egyébként a cikk nagyon súlyos tárgyi tévedést is tartalmaz, mert a Maccabi csak az alapszakaszban lett 3. helyezett, 2 ponttal a listavezető mögött.

Csakhogy utána jött egy felsőházi rájátszás, ahol az első 6 csapat oda-vissza játszott még egy kört, és ebben már előreléptek a 2. helyre, de lemaradtak a Beer-Shevától 9 pontra.

Azért na...

Legyen ugy, nyerjen a Fradi, vagy èrjen el olyan eredmènyt, ahol esèly van.
Vidi is mit akar, luxemburgi csapatot nem tud megverni.
Pedig aztán nekik volt a legtöbb sanszuk a kupacsapatok közül. Meg játèkosállományilag is.
Jönni fog a magyar valóság, augusztusra nem lesz magyar csapat.
Ahogy ez lenni szokott.
:(

Luxemburgi csapat... Ja. Ennyit látnak belőle a tájékozatlanok.

A valóság az, hogy játszott a kezdőjükben 4 luxemburgi (akik egyébként válogatott szinten is brutál eredményeket érnek el magukhoz képest mostanság). Meg egy olyan német is pl., akinek van vagy 100 Bundesliga-meccse... Ez a Dudelange pár éve nem kisebb nevet vert ki, mint a RB Salzburg, és azóta is mindenki megszenved ellenük.

Dehát ők csak luxemburgiak...

(Egyébként így is simán továbbmegy majd a Vidi.)

Ebben igazad van, kivertèk a Salzburgot is korábban.
De könyörgöm, mit akarunk ezek után? :(

Hello, nem a kötekedés beszél belőlem, de elképzelni sem tudom , hogy a fagyi 2 gólt szerezzen ma este :( ......közel 40 éve nekik szurkolok, de sajna a színvonal az egyre csak zuhan, szóval nagy bódogság lenne 2 találat :)

Szerintem ez a Doll nagy csókos lehet, hogy mèg itt van.
Bár játèkoskènt elèrt ezt azt, az tèny.
Anno a holland indián, a Ricardo Moniz jobb volt, az kibaszták...
Ezt már ennek függvènyèben már vagy 16-szor lehetett volna.

Maradjunk annyiban, hogy Moniz egyetlen dologban volt jó, ez pedig a kommunikáció.

Tesó, a Moniz egy meg nem èrtett zseni volt.
Glasgow Rangers edzője volt utána..
Ez a csóri Thomas meg itt szerencsètlenkedik a Hadival.

Üdv mindenkinek!
Nekem is az a meglátásom, hogy nemzetközi kupákban kiszámithatóan veszit, vagy max remizik a magyar csapat. Természetesen van kivétel is, mint tavaly a Bordeaux, de ez fehér holló kategoria. Megint csodálatosan bekezdtek a "nagyjaink". Igaza van az elöttem szólónak: ősszel nem kell kettős, vagy hármas (magyar kupa) terhelésre hivatkozni és a bivalyerős magyar bajnokikat halasztgatni.

Èn amugy a Honvèdot sem Èrtem..
Egyszer Hervèvel, vagy nem tudom milyen aktuális neve volt akkor, tán diskuráltunk erről. :)
Hemingway úr anno váloperes ügyvèd volt Kaliforniában, meg vagy 30 ètterem a nevèn volt Los Angelesben franchise-ba.
Klassz dolog amit itt csinált most már több, mint 10ève.
Nèztem egy műsort, mondta, mikor idejött, betört ablakok, ajtók, volt hol a patkányok futkostak, büfèben dülöngèlő rèjszegek(az most is megesik)
:))
Nem valo más zsebèbe turkálni, de Hemingway úrnak annyi pènze van "nagy nehezen hó vègèig kitart", itt a Honvèddel meg púposkodik.
Elment Rossi Dunaszerdahelyre, miután bajnoki cimre vezette őket.
Kèrdès mennyire irreális árat kèrt Rossi, miután bajnok lett emelkedhetett az ázsioja.
Bár ugye szlovákoknál is règóta júró van, nyilván tettek neki 25-ször jobb ajánlatot.
De valami köztes megoldàst kihozhatott volna Hemingway.
Most meg tessèk, magyar szövetsègi kapitány. :)

Kicsi Troll, ilyenekre nincs szüksèg,megvannak a focis cikkirók

 

h i r d e t é s ▼