2024.01. 16.

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” – 2024.01.16

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” – 2024.01.16

Biztos mindenki ismeri az „Este van már nyolc óra” kezdetű gyermekdalt. Ez ihlette a legújabb sportfogadás-napló címét. A napokban megjelent Fibonacci stratégiával kapcsolatban indítanám el ezt a cikksorozatot, természetesen tippekkel. Mindenről bővebben kattintás után!

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” 

  • A sorozat alapja az a stratégia, amelynek leírása 2024.01.15-én jelent meg a Tipplapon. Ezt ITT OLVASHATJÁTOK! Az már most úgy tűnik, hogy a legalkalmasabban és legbiztosabban a csapatkövetéses döntetlen-szériában lehet alkalmazni. Jó csapatválasztással tulajdonképpen nagyon magas a beválási arány és egy korrekt bankrollmenedzsmenttel összekombinálva profitot termel. Csakhogy van ezzel egy kis probléma! Még az angol Ligabajnokság esetében is, itt amúgy jól alkalmazható a stratégia, 22 csapatos liga esetében egy szezonban csak 42 mérkőzés van! Ez pedig így elég lassúcska menet lenne. 
  • Korábban itt a Tipplapon publikált egy kedves ismerősöm Toro néven, akinek már régóta szenvedélye a sportfogadás és megpróbáltunk agyalni azon, hogyan lehetne akár mindennapos szintre koncentrálva, de eredményességét nem vesztve alkalmazni ezt a Fibonacci-stratégiát. Több gondolat is felmerült, amikor kiforrta magát valami, biztosan jelentkezni fogunk, hogy megmutassuk nektek.
  • Az egyik ilyen ötlet azon alapszik, hogy a statisztikai megfigyelések nem csak csapatokra lebontva, hanem időszakokra vizsgálva is működnek. Például, ha a Wolverhampton meccseit soroljuk fel, biztosan lesz közte döntetlen, jó eséllyel 10-es csoportokon belül egy átlagban. De hogyan lehet ezt nem csapatra vonatkoztatni? Ekkor jött a gondolat, mi lenne, ha nem egy adott csapatra, hanem egy adott időpontra vonatkoztatnánk? Például az esti idősávban a 20:00-ra? Mindez az elmélkedés 2024.01.15-én, hétfőn zajlott délután-kora este. Azonnal megnéztem a megújult TIPPMIXPRO (ha nincs még regisztrációd, kérlek ITT ezen a linken tedd meg, ezzel is segíted munkánkat!) ajánlatát és megkerestem, hogy melyik az esti 20:00-tól számított első labdarúgó mérkőzés! Ez volt, alatta a megelőző szorzókkal:

  • Alapvetően is tökéletesen alkalmas volt a döntetlenre, így kíváncsian vártam, mi történik. Az eredményt láthatjátok a képen! Azt gondolom, hogy a döntetlenek valószínűségének periodikája működik egy adott-, állandó időtartamra vonatkozóan is! Minden este, az első 20:00-ás labdarúgó-mérkőzések eredményei jó eséllyel úgy fognak alakulni, hogy nagyon jó eséllyel lehet rá alkalmazni a Fibonacci stratégiát! Tegyünk egy próbát! A mérkőzéseket minden esetben a megújult TIPPMIXPRO ajánlatából választom, minden nap az első kiajánlott 20:00-ás mérkőzés! Ha éppen pont akkor nem lenne, akkor az első soron következő időrendbe! 
  • De még a szóban forgó Fibonacci-cikk megjelenése előtt megbíztam Miroslav kollégát :D, hogy tesztelje a stratégiát a teniszmeccsekre vonatkozóan. Szabad kezet adtam neki a választásban, csak az volt a kérés, csinálja végig konzekvensen egy jó ideig. Ő ezt elkezdte, a naplózást szintén követhetitek a Tipplap oldalán. Most pedig jöhet a második napló és próba, mégpedig labdarúgó döntetlen-sorozat a 20:00-ás időpontra vonatkozóan!
  • A már ismert táblázat a Fibonacci-sorozat és a szorzók adataival. A táblázat függőleges sorában a Fibonacci-sorozat számai vannak sorban. Minden egyes szám egy új nap, új fogadás, a vízszintes sorban a szorzók. Minden egyes szám mellett zárójelben az addig elköltött egységek vannak, a zölddel kiemelt számok pedig a bejött tipp utáni szorzókat jelenti. Nyilván, ha a 3,0-nál magasabb szorzóval dolgozunk, az megdobja a profitot is.: 

1. sorozat 1. nap.
Virtuális bankroll: 100.000 forint
1. Egység (tét): 3000 forint (a bankroll 3%-a)
Meccs:

  • A sors úgy hozta, hogy ma is holland mérkőzés lesz a választott meccs. ez a kupa nyolcaddöntője, ami egy fordulóban dől el! Az Excelsior az első osztályban 15. helyen áll, érintett a kiesés elleni harcban. Jelenleg 17 ponttal még hárompontnyi előnye van a vörös zóna előtt. Várhatóan a kiesés elkerülése prioritást élvez, ezért a 19-i Heerenven elleni, hazai meccs előtt elképzelhető rotálás! A Groningen jelenleg a másodosztály 8. helyén áll 32 ponttal. A csapat célja a feljutási playoff zóna elérése, ez pedig a 3. és a 8. helyek közti sáv. Vagyis éppen csak bent vannak, de a mezőny nagyon szoros. 19-én pont a nyakukban loholó Emmen otthonába látogatnak. Várhatóan egyik fél sem fog nekiesni a másiknak, óvatos meccset várok, ami a rendes játékidőben eséllyel végződhet döntetlenre. 

Nyilván lesznek olyan meccsek, amelyek egyáltalán nem lesznek előre döntetlenre-esélyesek. De ez a meccs az. Meglátjuk! 

tipp
Excelsior - Groningen
Döntetlen | 3.40 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Pityesz 2024-01-16 20:25:59
Én a focib VB alatt játszottam ezt, (valószínűleg az EB-n is fogom) 2 óránként voltak meccsek, nem néztem ki-kivel játszik, jönnie kellett és kész 🙂
incy 2024-01-16 18:42:45
Sok sikert a mai meccshez, de szerintem pont a holland bajnokság felejtős döntetlenek terén:) Van másik 15 liga, ahol bőven 30% feletti, sőt, ha a bajnokságból felfelé és lefelé kilógó, valamint az évek óta alig ikszelő csapatok meccseit kivesszük, kb. 40-45% a döntetlenek aránya.
Attila79 2024-01-16 18:09:27
Szia!
Jöhetek ötlettel, van bőven! Az egyik pl erre a stratégiára a lengyel bajnokság melyben minden egyes mérkőzés egymást követve külön időpontban kerül megrendezésre. Itt jó lehet én játszottam a ggD opciót! Amennyiben ezt sűríteni, napi rendszerességgel szeretnétek az idősávos jó lehet de ez munka bőven!!
incy 2024-01-16 18:36:11
Egyenes út a bankroll lenullázásához:) Mármint az egymást követő meccsek random megfogadása főleg döntetlenre a gyorsabb menet érdekében. Mondom ezt sok éves tapasztalattal, aminek az elején kellett 1 bukószéria is. Fel lehet gyorsítani a dolgot, anno egyszerre 10-20 sorozattal mentem gond nélkül (amíg volt rá időm, nem volt család, gyerekek) de kicsit módosított formában. Első 2 kör gondosan megválasztott döntetlenek a bajnokságok, csapatok, forma, aktuális helyezés, a meccs tétje alapján. Semmi értelme 1 konkrét csapatot választani és azt játszatni, mert egyszer úgy is bukás lesz a vége. Nálam a 3. körtől a döntetleneket felváltották a 2-3 eseményt tartalmazó szelvények 2,75-3 körüli szorzóval, benne both to score, over, 1x-ek, fixek, És az 5. körtől (ritkán, de előfordult) már csak akkora téttel, hogy nagyjából visszanyerjük a veszteséget. És kb. havonta rendszeresen kfizetni a nyereséget, hogy majd egyszer ne fájjon annyira a bankroll elkerülhetetlen lenullázása.
Attila79 2024-01-16 19:45:24
Az a szóbeszéd járja, hogy a tétemelés -bármilyen típusú- hosszú távon vesztes! Adom az írásod másik felét, amikor tétemelést játszottam nálam is volt egy szakasz amikor a nagyobb szorzót felváltotta 2-3 esetleg 4-es kötésben lévő kisebb szorzók összessége. Legutóbb így az Oscar's Grind játékot próbálgattam több kevesebb sikerrel, de idő hiánya miatt abbahagytam!
incy 2024-01-16 20:31:01
Igazad van, hosszú távon általában vesztes, mert valamikor mindig jönni fog egy rossz széria és mi is egyre kapzsibbá, türelmetlenebbé válunk. Erre szigorúan figyelni kell és ezért érdemes a nyereséget rendszeresen kivenni. Különböző oldalakra megfelelő időben regisztrálva, a bónuszok, freebetek alapos megtervezésével, forgatásával lehet nagyon szép induló összeget összehozni. Most még annyival könnyebb is, hogy amikor én játszottam, döntetleneknél nem lehetett a 90. perc környékén cashoutolni.
Baggio 2024-01-16 19:45:23
Szia!
Engem érdekelne ha kifejtenéd, esetleg tippötletekkel is! Itt a kommentben. Több szem, többet lát!
incy 2024-01-16 23:46:19
Holnapi pl.: Kongó-Zambia X és a 90. percben cash out, addigra nagyjából elérjük a 2,7 köröli oddsot és/vagy Olympiakos-Pana X. De kötésben FA kupa és a Blackpool - Forrest és a Bristol - Norwich BTTS is esélyes lehet, kb. 2,45 szorzó, amit esetleg 2,75-re növelhetünk de Minaur győzelmével vagy egy Istanbulspor Basaksehir továbbjutásal.

további tippjeink a Foci világából

A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
Emmenben noha kétszer is vezetett a házigazda, a Dordrecht mindkétszer egyenlíteni tudott. Fotó: pixabay.com
Emmenben noha kétszer is vezetett a házigazda, a Dordrecht mindkétszer egyenlíteni tudott. Fotó: pixabay.com
A Fehérvár számára nagyon fontos az utolsó bajnoki, hiszen az ezüstérem forog kockán! A DVTK pedig elsősorban a szégyenteljes 0-7 miatt kell, hogy törlesszen a szurkolóinak.
A Fehérvár számára nagyon fontos az utolsó bajnoki, hiszen az ezüstérem forog kockán! A DVTK pedig elsősorban a szégyenteljes 0-7 miatt kell, hogy törlesszen a szurkolóinak.