Oroszország - Szaúd-Arábia - kezdődik a VB!

2018. Jun. 14.
pletszo

Közel négy éve vár erre a napra minden futball-rajongó: ma délután megkezdődik a 2018-as labdarúgó-világbajnokság Oroszországban. A nyitányon a házigazdák ellenfele Szaúd-Arábia lesz. Lássuk az esélyeket!

 

h i r d e t é s ▼

 

Oroszország – Szaúd-Arábia

  • Tizenkét év után jutottak ki újra világbajnokságra a szaúdiak és huszonnégy év után nyerhetnek ismét mérkőzést a tornán. Bár nem kerültek erős csoportba, de így sem tűnik valószínűnek, hogy akárcsak egyszer is győztesen hagyják majd el a gyepet, hiszen a játékosállományuk minősége messze elmarad az egyiptomi, uruguayi, orosz hármasétól. Többségében az odahaza játszókra támaszkodhat Juan Antonio Pizzi szövetségi kapitány, aki tavaly még a chilei válogatott mestere volt és bukta el csapatával a vb-részvételt Copa Amerika-győztesként. A szaúdiak tavaly ősszel kiharcolták a vb-részvételt, de azóta már kétszer is edzőt váltottak, Pizzi van abban a szerencsés helyzetben, hogy a vb-n ő irányítja az együttest, aztán kérdés, hogy ha nem jön össze a siker, akkor meddig maradhat a padon. A szaúdiak három vereséggel, míg az oroszok hét nyeretlen meccsel a hátuk mögött vágnak neki az eseménynek. A hazai pálya előnye biztosan sokat fog jelenteni Dzagojevék számára. Kizártnak tartom, hogy ilyen felfokozott érdeklődés mellett ne nyerjenek a szerény képességű Szaúd-Arábia ellen a nyitómeccsen még akkor sem, ha sok gonddal is küzd a Szbornaja. Vaszin, Dzsikija és Kokorin sérülés miatt marad le a tornáról, Gyenyiszov pedig Csercseszov mesterrel való konfliktusa miatt. A keret nagy része orosz élcsapatokban futballozik, a mai napon a győzelem kiharcolás nem okozhat gondot.

A Tippmixpro ajánlatából:

 

Hozzászólások

Sziasztok.
Szöglet számokban lehetséges hogy 8,5-től több szöglet lesz a mérkőzésen??? Ezt most a fogadó iroda 1,50-ért adja. Esélyes lehet ?

Sziasztok!
Szerintem első félidő x. Második félidő Orosz. Sok sikert!

 

h i r d e t é s ▼