Szelvényajánló: összetett fogadási javaslat a bronzmeccsre!

2018. Jul. 14.
Pákász

Elcsépelt közhely, hogy egy nagy kontinenstornán, vagy világbajnokságon a bronzérmet nyerő csapat mindig boldogabb, mint az ezüstérmes. Ennek az oka pedig az, hogy amíg a 3. helyet MEGNYERIK és kiharcolják a csapatok, addig a 2. pozíció a VERESÉG eredménye! Ennek megfelelően ma két nagyon motivált csapat lesz a pályán és a győztes nagyon fog örülni. Egy nagyon esélyes összetett fogadást ajánlunk a Belgium – Anglia meccsre 1,72-ért!

h i r d e t é s ▼

 

A meccs esélyeiről most nem szólnék, hiszen már kikerült egy cikk erről. A belgák számítanak favoritnak, de az angolok is remekül szerepeltek az eddigiek során. Ami nagyon fontos, mindkét alakulat nagyon elszánt lesz, hatalmas győzelmi akarással vetik bele magukat a meccsbe! Egy négypontos-, elkészített fogadást javaslok figyelmetekbe:

  1. Lapok száma: Több mint 0 lap a mérkőzésen Belgium javára.
  2. Lapok száma: Több mint 0 lap a mérkőzésen Anglia javára.
  3. Szögletek száma: Több mint 6 szöglet a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve.
  4. Gólok száma: Több, mint 0 gól a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve.
  • Mivel a lapok száma opció eddig minden kiesési szakaszban lejátszott meccsen teljesült az utóbbi játéknapokon, ma is fog. A tét hatalmas, a csapatok akarnak, aki pedig hátrányba kerül még inkább igyekezni fog, sok lesz a szabálytalanság, taktikai fault, amit könnyen el lehet rontani.
  • A szögletek száma. Ez a választás is nagyon esélyesnek tűnik. Ráadásul az angolok jók is állított helyzetből. Mivel bronzmeccsről beszélünk, mindenképpen támadófocit várok. Ha pedig az egyik csapat hátrányba kerül, a másik minden beleadva támad majd, hiszen nincs veszítenivalója. Ez a nyomás pedig különösen a meccs végén fokozódik majd!
  • A negyedik választás is minimális követelményeket rejteget magában, nem hinném, hogy egyik csapat sem fog betalálni a meccsen. Lesz minimum egy gól.

Az elkészített fogadás 1,72-es szorzóval bír. Sok sikert és jó szórakozást mindenkinek a mai VB-bronzmeccsre!

 

Hozzászólások

Kedves Pákász!
Bocs, de én a következőket fűzném hozzá a bejegyzésedhez:

Nyerő szelvényt!

Kedves emberek. Mindenki ott fogad, ahol akar. Ott keres meg olyan opciókat, ahol és amit akar. Mindenkinek szíve joga. De itt nem reklámozunk semmilyen illegális fogadóirodát. Magyarországon a törvény csak és kizárólag a Szerencsejáték Zrt. által szervezett játékokat engedélyezi. 
Ez után is törlésre kerül minden llegális iroda neve, linkje. AKi többször kiírja, őt is törölnünk kell. 
Kérek tisztelettel mindenkit, tartókodjatok ettől.
Köszönettel
 

Kedves Tapuah!
Értem amit írsz, azt viszont nem, hogy akkor mit keres itt ez a cikk. Magam is meglepődtem, már azt hittem hogy a Pron is fogadható!
Szóval a "reklám" maga a cikk.......

Kedves Cisco

Ez csak egy érdekes cikk, amiben olvasható érdekes fogadási forma. Olyan ez, mintha a hegymászók weboldalán a Mount Everest megmászásáról olvasnánk egy érdekes cikket. Nálunk nincs olyan magas hegy, de aki szereti a hegymászást szívesen olvas róla. 
Mivel itt a TIpplapon sportfogadásról beszélgetünk a virtuális térben, biztosan szívesen olvasnak a Kedves Olvasók ilyesmit is. :) 

Kedves Tapuah!
Ez egy érdekes magyarázkodás, de mindegy is!
Viszont szeretném kikérni magamnak, a hozzászólásom ilyen formában történt módosítását!!!
Ha törlitek az egészet, egy szót se szólok, de abból részletet kivenni nem más mint .........
Szóval töröld az egészet, mert az már nem az "enyém"!!!!!!

 

h i r d e t é s ▼