Euroliga: Dobópárbaj Törökországban!

2018. Nov. 29.
Skokova

Két kifejezetten támadásra specializálódott csapat, két nagyon gyenge védekezés és a hazaiak oldalán egy elkeseredett dac, hogy végre kijöjjenek a gödörből. Egy igazi dobóharc lesz, és most egy remek kockázat/érték-arányú szorzót találtam egy határpontszámra! Overes tipp következik.

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2018.11.29. 18:15
DARUSSAFAKA - GRAN CANARIA

  • Nagy bajok vannak a Darussánál. A csapat nem csak költségvetésében fele annak, amit a korábbi években, hanem teljesítményben is nagyságrendekkel esett vissza. Az eddigi Euroliga-szezon katasztrófa! Vereség-vereség hátán, borzalmasan gyenge védekezés. A Buducnost ellen tudtak csak nyerni, de már a podgoricai csapat is eléjük került a tabellán. A játékoskeret meggyengült, de azért vannak még olyan nevek, akiknek sokkal jobban kellene produkálnia magát. Talán csak Michael Eric és McCallum, akiket az elmúlt vereségek során ki lehetett emelni. A korábbi minőségi légiósok elmentek, ez, ami marad, bizony erre elég.
  • A Gran Canaria kerete sem a legtökéletesebb az Euroligára, de meg kell adni, harcolni azt tudnak. Igaz eddig főként hazai csarnokban, de most itt az idő, hogy vendégként is megmutassák. Madridban már igen jól játszottak! Egészen a 33-34. percig pariban voltak a Királyi Gárdával, de utána ütött a gyorsvonat! A Kanárik 733 pontot dbtak 9 meccs alatt, ennél jobbat csak az 5. Milano és az attól feljebb helyezkedő csapatok tudnak! Mindezt a 14. helyen tudja a Canaria! Clevin Hannah, Christopher Evans és DJ Strawberry remekül dobnak, csak hát a védelem az elég kutya.
  • Két támadó „fuss és dobd” csapat találkozik ma (két nagyon szar védekezéssel). A törökök számára amolyan, mikor, ha most nem, típusú meccs lesz ez, neki fognak esni a vendégeknek, akiknek a taktikája pont alkalmas lesz egy olyan meccshez, ahol sok kosár esik majd. Igazi OVERES meccs ez!

TIPP: OVER 161,5 pont – 1,52

 

 

h i r d e t é s ▼