Euroliga

Ahogyan a Daru-Maccabi meccs esetében, itt is egy olyan eltúlzott szorzóbeli-különbséget vélek felfedezni, amit ki lehet használni egy biztos fogadásra! A Khimki Moszkva valóban nem a csúcsok-csúcsa idén, de az orosz kosárlabda még mindig fajsúlyosabb, mint a német! És, érzésem szerint remek hendit lehet fogni ma ezen a meccsen! Ne hagyjuk ki!

Az Euroliga mai játéknapján két bődületesen gyenge formában lévő alakulat csatázik egymással. A Daru mindössze egyszer tudott idén nyerni a sorozatban, a Maccabi legutóbb győztesen hagyta el a parkettet, mégsem olyan magabiztosak, mint korábban. Viszont a bukik, szerintem ma megint elmérték a különbséget és talán túlságosan is lebecsülik a törököket. Jó hendit lehet fogni biztonsággal!

A Darussa mellett a másik nagy csalódása az Euroligának a Maccabi Tel Aviv. Majdnem ugyanolyan gyenge teljesítménnyel, mint a török gárda, a pontok aránya valamivel jobb. De még így is csak egyetlen győzelem van a zsákban, ma pedig a németek-, pontosabban a bajorok zászlóshajója érkezik. Lássuk, mi sülhet ki ebből!

Ahogyan a címben is olvasható, ma két ellentétes csapat találkozik egymással Podgoricában. Ez a tippem nem a kosárlabdatudásból és a csapatok erejéből táplálkozik, hanem inkább mentális, lelki okok miatt alakult ki. Egy erős, kemény nagycsapat, sosem játszik teljese gőzzel egy abszolút gyenge ellen, ahol egyértelműen favoritok. Hendis tipp következik!

Hosszú évek óta az olasz csapat nem az Euroliga-tabella hátsó traktusában kullog, hanem remek formában harcol az első öt hely valamelyikéért. Bárki ellen képesek felvenni a küzdelmet, ahogyan még a Barcelona sem mehet biztosra ellenük. Nyilván Katalóniában a Hangáék az esélyesebbek, de én most is inkább a hendikepet választottam. Lássuk!

Oldalak