Euroliga

Az Euroliga legszerényebb költségvetésből dolgozó Buducnost Podgorica utazik a harmadik helyezett CSKA otthonába, Moszkvába. Mivel a Buducnost összes eddigi hat győzelmét hazai pályán érte el, idegenben minden alkalommal a vereség az eredmény. Mivel a mai ellenfél a legerősebbek közé tartozik, a podgoricaiak veresége ma is prognosztizálható, csak a különbség a kérdés. Na erre megyünk rá!

Tipikus Dávid és Góliát párharc lesz a mai játéknapon az Euroligában, csakhogy Dávid hazai környezetben forgatja a parittyát, ahol nagyon értenek ehhez. Szóval, a hazai pályán remek Buducnost fogadja a liga egyik legjobbját, a Real Madridot. A győzelem nem kérdés, a különbség a lényeg! Hendikepes fogadást hoztam.

Tegnap ha a Maccabi két ponttal többel veri meg a Podgoricát, mind a négy tippem lejön, így csak kicsi híja volt. A Panathinaikosz átgázolt a Bayern csapatán, mintegy 10 ponttal bizonyultak jobbnak. A Barcelona pedig győzni tudott Milánóban! Ma három meccset rendeznek ebből az Anadolu hazai meccsét választottam a megtáltosodó Khimki ellen, ahol a pontokban van inkább az érték!

Oldalak