Euroliga: Eredményes túrán a görögök?

2018. Dec. 6.
Skokova

A Zalgiris Kaunas otthonába látogat az Olympiakos és bár a litvánok legutóbb nyerni tudtak a Milánó ellen, csakhogy az olaszok és a görög stabilitása között klasszis különbségek vannak! Kiegyenlített, szoros meccset várok, a bukik a Kaunast látják jobbnak én inkább az Olympiakoszra tennék, de mindenképpen hendivel erősítek!

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2018.12.06. 19:00
ZALGIRIS KAUNAS – OLYMPIAKOSZ

  • A Zalgiris egy remek csapat, de igazi sztárjátékos nélkül! A csapat sikerességének titka Jaskevicius szakvezető, aki kiváló érzékkel rakta össze a kaunasi gárdát és azt gondolom, hogy jó eséllyel be fognak jutni a rájátszásba. Legutóbb Brandon Davies vezetésével megverték az Olimpia Milanót, de Az Olympiakosz sokkal masszívabb, sokkal jobban védekező alakulat! A görögök már kikászálódtak abból a gödörből, melynek eredményeképpen kikaptak a CSKA, a Pana és a Fener ellen is. Utána azonban összeszedték magukat és ismét azt nyújtják, amire képesek. Megverték a Bayernt és a Realt, majd legutóbb nagyon elpáholták a Buducnost Podgoricát. Immáron az 5. helyen állnak és azt gondolom lesz ez még jobb is. Georgios Printezis a legerősebb dobó, mintegy 60% fölöt dobja a duplákat, de Papanikolaou, Williams-Gross és LeDay is képes remekül játszani. A kiemelt kedvenc pedig Spanoulis, aki bármikor képes hátára venni a csapatot.
  • Egyértelmű az erőfölény, ami a görögök felé billen, bár idegenbe mennek, még így is őket nyeretem, a biztonság kedvéért némi hendikepes lehetőséget igénybe véve, hogy alacsony kockázattal lehessen fogadni.

TIPP: Olympiakosz +5,5 (Hendikep -5,5) - Odds: 1,40

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼