Euroliga: Harc a gyengélkedőben!

2018. Dec. 6.
Skokova

Az Euroliga mai játéknapján két bődületesen gyenge formában lévő alakulat csatázik egymással. A Daru mindössze egyszer tudott idén nyerni a sorozatban, a Maccabi legutóbb győztesen hagyta el a parkettet, mégsem olyan magabiztosak, mint korábban. Viszont a bukik, szerintem ma megint elmérték a különbséget és talán túlságosan is lebecsülik a törököket. Jó hendit lehet fogni biztonsággal!

h i r d e t é s ▼

KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2018.12.06. 19:00
DARUSSAFAKA - MACCABI TA

  • Ahogy a felvezetőben is említettem két nagyon pocsék alakulat találkozik ma Törökországban. Ha csak az eredményeket nézzük, akkor a Darussa közelébe sem szabad tenni tippet, viszont ha a játékot nézzük, akkor valami javulásféle-dolog jelentkezik már. Sajnos a csapat költségvetése lefeleződött idénre, ezért alaposan meggyengültek. Akad azonban néhány olyan játékos, aki még mindig képes minőséget rakni a parkettre! McCallum és Michael Eric állandó, jó játékára nagy szükség lenne!
  • Az ellenfél az a Maccabi, akikre jó szívvel egy huncut fillért sem tettem volna egészen az utóbbi fordulóig, ahol a Bayern ellen már kinéztem belőlük a sikert, ezt meg is írtam nektek is. Csakhogy a Daru, most, mint sérült oroszlán fog küzdeni saját otthonában és pont ez az, ami miatt ma nem tennék jó szívvel az izraeliekre! A Maccabi átalakulófélben van. Sfairopulos edző még nem tudta teljes mértékben begyakoroltatni a megálmodott játékrendszert, úgy fest, az idei szezon nem róluk szól. A csapat keretében kiváló játékosok vannak. Korábbi NBA-kosarasok, akik, valljuk meg, sok esetben elsősorban a pénz miatt érkeztek a közel-keletre pattogtatni. A sok remek játékos csapatként gyenge. A jobbak közé tartozik Johnny O’Briant, Caloiaro és Wilbekin.
  • Mindent összegezve szoros meccseredményt várok, ahol most inkább a törököket támogatnám a hendivel, hiszen alapból a Maccabit látják jobbnak a bukik. Simán benne van, hogy nyer a Maccabi, de az csak néhány pont különbség lesz, azt gondolom.

TIPP: Darussafaka +7,5 (Hendikep 7,5) - Odds: 1,55

 

Hozzászólások

Rá nem itt lesz szükség, hanem az Olympiakosz öltözőben :D

 

h i r d e t é s ▼