Euroliga: Hazai pályán még mindig 100%-os a Fener! Így marad?

2019. Feb. 8.
Skokova

Az Euroliga kimagaslóan legjobb csapata idén a török Fenerbahce. Hazai környezetben még nem kaptak ki, ma pedig a vendégként csupán a tízből csak egyetlenegy meccsét megnyerő Panathinaikosz érkezik. Hát ez nagyon egyértelmű. Hendis meccs következik!

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2019.02.08. 18:45
FENERBAHCE - PANATHINAIKOSZ

  • Amikor egy ilyen hosszú sorozat kialakul, mint a Fener hazai tízes százszázalékos mutatója most, akkor, ahogyan egyre nő a sorozat, annyival nő is a motiváció, a mentális erő annak érdekében, hogy még tovább nyújtsák a dicsőséges menetelést. Ez a jelenség a sport minden ágában megfigyelhető és mindig extramotivációt jelent. Ma is így van ez, ráadásul a Fener minden mutatóban jobb.
  • A törökök legutóbb hosszabbítás után kikaptak Münchenben, az pedig, hogy a Fener kétszer egymás után vesztesen hagyja el a parkettet nem nagyon elképzelhető! Nick Calathes elképesztő formában van, 8,3 átlagpontot tud, de a fontosabb, hogy a fener játékmestere Kostas Sloukas sem marad el tőle eredményességben.
  • A meccs kulcsa a Fener kiváló, masszív védelme, amely nem fogja engedni a görögök támadásait. A Fenernek kontrollálnia kell a meccset, oda kell figyelni a lepattanók begyűjtésére és meg kell állítani Calathest. Azt gondolom, hogy a legutóbbi vereség után összekapja magát a török alakulat és magabiztos győzelemmel hozza le a meccset.

TIPP: Fenerbahce -6,5 – 1.61

 

 

h i r d e t é s ▼