Euroliga: Kétmeccses szelvénnyel majdnem duplázhatunk!

2019. Feb. 8.
Skokova

Az Euroligában két mérkőzést játszanak még a már két bemutatott meccsen kívül. Ebből a kettőből gyúrtam össze agy vállalható szelvényt. Az olasz Olimpija Milánó a nagyon kétarcú, de inkább gyenge Darussafakát fogadja, míg a másik mérkőzésen a Baskonia a jó formában lévő Bayernt látja vendégül. Lássuk a szelvényt!

h i r d e t é s ▼

 

 

BASKONIA - BAYERN MÜNCHEN
OLIMPIA MILANO - DARUSSAFAKA

  • A Baskonia hazai környezetben nagyon erős. Most is oda fogja rakni azt a szervezett és kemény védelmet, amit szokott, főleg Baszkföldön. A Bayern fuss és dobd-stílusa ma nem igazán fog érvényesülni, a baszkok megfojtják a németeket. Hazai győzelmet várok.
  • A másik meccsen az egész Euroliga egyik legponterősebb csapata az Olimpia Milano otthon fogadja az idén bűngyenge Darut. Sokat várt Milánó városa egy igazi ütőképes kosárlabda-csapatra, amely az Euroligában nem a hátsó régióban kullog, hanem komoly harcot folytat az első 5-6 hely valamelyikén. Idén végre ez is bekövetkezett, a piros-fehérek jól igazoltak egy ütőképes keretet hoztak össze, amely bárki ellen fel tudja venni a harcot. 
  • A másik oldalon viszont pont fordítva történtek a dolgok. A pénz elfogyott, a jobb játékosok elmentek, a csapat fele büdzséből próbál gazdálkodni, mint az elmúlt években. Sz.rból pedig nemigen lehet várat építeni. Azt gondolom, ma a milánói offenzíva simán érvényesül és minimum hét ponttal nyernek az olaszok!

TIPP:
Baskonia nyer – 1,32
Milano -6,5 – 1,38
EREDŐ: 1,83

 

 

h i r d e t é s ▼