Euroliga: Masszív védelmi-vonalak Katalóniában!

2019. Feb. 7.
Skokova

A sokpontos meccs mellé választottam egy underes-összecsapást is. A kifejezetten masszív és erős védelemmel bíró Barcelona hazai körülmények között fogadja a csapategységéről híres Zalgiris Kaunas gárdáját. Mi más lehetne a tippem, mint kevés pont. De lássuk a lényeget!

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2019.02.07. 21:00
BARCELONA - ZALGIRIS KAUNAS

  • A Barcelona legutóbb olyan védelmi Maginot-vonalat épített az Olympiakosz ellen, hogy a liga egyik legkiemelkedőbb csapatát a saját csarnokában tartották 55 ponton! Egy egész meccsen! Ráadásul odatettek közé 19 pontot, amivel véglegesen megérkeztek a legerősebb csapatok szűk csoportjába. A három legjobb teljesítmény Tomic 11,8, Kiruc 11,3 és Heurthel 10,2 nevéhez fűződik, az ő remek teljesítményük ma is fontos lesz a győzelem kiharcolása érdekében, de fontos lesz Chris Singletonra és Pierre Oriola jó játéka a védelem érdekében.
  • A Zalgiris kifejezetten egységes csapatként funkcionál, de igazán kiemelkedő sztárjátékos nincs a keretben. Az egységességének a titka egyértelműen Jaskevicius edző, aki kiváló érzékkel rakta össze a kaunasi gárdát, minden bizonnyal rájátszást érdemel munkája. Igazi támadócsapatról beszélünk, akik sokkal inkább nyernek több ponttal, mint jó védekezéssel. Ma is mindent megtesznek majd, de a tudásuk kevés lesz a barcelonai-fal ellen. Hasonló meccset várok, mint legutóbb Athén külvárosában. A Barca blokkolja a litván támadásokat, közben megnyeri a meccset. Jó tipp a sima BArca-siker, csak 1,30-ért adják, aki kiegészítő tippet keres, nyugodtan javaslom és viszont a pontszámok alakulását néztem ki magamnak.

 TIPP: Under 157,5 – 1,61

 

 

h i r d e t é s ▼