Euroliga: Ne becsüljük alá a Khimki Moszkvát!

2018. Dec. 6.
Skokova

Ahogyan a Daru-Maccabi meccs esetében, itt is egy olyan eltúlzott szorzóbeli-különbséget vélek felfedezni, amit ki lehet használni egy biztos fogadásra! A Khimki Moszkva valóban nem a csúcsok-csúcsa idén, de az orosz kosárlabda még mindig fajsúlyosabb, mint a német! És, érzésem szerint remek hendit lehet fogni ma ezen a meccsen! Ne hagyjuk ki!

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2018.12.06. 20:30
BAYERN MÜNCHEN - HIMKI MOSZKVA

  • Az a baj a Khimki Moszkvával, hogy eléggé egy játékos eredményességén múlik a csapat eredményessége is. Alexej Shved az a kiváló orosz hátvéd, akinek a játéka ennyire meghatározó. De az utóbbi mérkőzéseken, különösen a Zalgiris ellen idegenben és a Panathinaikosz ellen otthon már a többiek is sokkal többet mutattak, mint az Euroliga kezdeténél, az első meccseken! Gondolok itt elsősorban Anthony Gillre és Jordan Mickey-re.
  • Szóval azt gondolom, hiába is jó kis csapat a Bayern és Lo és Derrick Williams vezetésével játszák a valóban ponterős run and shot játékukat, ez egy fajsúlyosabb csapat ellen már nem működik! És a Khimki, az utóbbi három meccsen mutatott teljesítménye alapján egyre inkább hasonlít egy fajsúlyosabb csapatra! Ha hendivel támogatjuk a moszkvai alakulatot, akkor egy biztos és még elfogadható szorzót kapunk!

TIPP: Himki Moszkva +8,5 (Hendikep -8,5) - Odds: 1,40

 

Hozzászólások

Shved a Zalgiris ellen elszenvedett ujjsérülése miatt egy hónapra kidőlt. És bár igaz, hogy a többiek kezdenek felnőni a feladathoz, Shved meccsenkénti 25 pontja azért nagyon fog hiányozni...

Igaz. Nem vettem észre tegnap. www.euroleague.net
Dee Bost is the only player to start every EuroLeague game for Khimki this season.
Alexey Shved suffered a broken pinky finger on his left hand in Round 9 and is expected to miss one month of action.
Így viszont már nem annyira biztos a tipp, Shvedet belekalkuláltam. :(
Hát sajnálom, de nem veszem le, nem lenne elegáns. Remélem megoldják nélküle is és nem kapnak 8-nál többet közé
.

A Panát is megverték Shved nélkül, igaz azt a meccset hazai pályán játszották.

 

h i r d e t é s ▼