Euroliga: Pontháború Moszkvában!

2019. Feb. 8.
Skokova

Csak két olyan csapat van az Euroligában, amelyik 1800 pont fölött dobott az eddig lejátszott 21 meccsen. Igen, a CSKA Moszkva, amely ma hazai körülmények között csap össze a Real Madriddal. Ha ez nem overes-meccs, akkor semmi. Na de lássuk a ponthatárt és a részleteket!

h i r d e t é s ▼

KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2019.02.08. 18:00
CSZKA MOSZKVA - REAL MADRID

  • A Real Madrid a második helyen, a moszkvaiak a harmadikon állnak jelenleg, ahogy nekifutnak az Euroliga alapszakaszának utolsó harmadának. Egy igazi run and shot-csapat a CSKA, inkább a több dobott ponttal nyer, mint a kevesebb kapottal! Szeretik rákényszeríteni stílusukat az ellenfélre, a védekezésre jóval kevésbé ügyelnek! A csapat támadóátlaga egészen elképesztő, 87pont, ami félelmetesen jónak számít a ligában. Higgins 14,7-et, Clyburn 14,2-et tud meccsenként, de fej-fej mellett halad mellettük De Colo is a maga 14,5-ös pontátlagával. Clyburn a sok pont mellett kimagaslóan lepattanózásban is kiemelkedő (7.1) A Real oldaláról az Randolph, Llull és Carrol a pontszerzésben jeleskedik, míg Ayon, Tavares jól kapkodja a lepattanókat.
  • A Real Madrid számára az egyetlen esély a győzelemre, ha a jobb védelmük száz százalékot nyújt és összekapják magukat a támadás területén is, ha a szokásosnál sokkal eredményesebben támadnak, pontosabban dobnak és valahogy kiveszik a játékból Nando De Colót. Vagyis, ha ma nem lesz elég a kőkemény zárt védekezés, akkor oda a győzelem, mert a CSKA nagyon hatékony és eredményes fuss és dobd-alakulat!   Hajtós, pontgazdag meccset várok.

TIPP: Over 167,5 – 1,61

 

 

h i r d e t é s ▼