Euroliga: Vajon megállítja-e a Khimki a pontgyáros Anadolu-játékosokat?

2019. Jan. 10.
Skokova

Tegnap ha a Maccabi két ponttal többel veri meg a Podgoricát, mind a négy tippem lejön, így csak kicsi híja volt. A Panathinaikosz átgázolt a Bayern csapatán, mintegy 10 ponttal bizonyultak jobbnak. A Barcelona pedig győzni tudott Milánóban! Ma három meccset rendeznek ebből az Anadolu hazai meccsét választottam a megtáltosodó Khimki ellen, ahol a pontokban van inkább az érték!

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2019.01.10. 18:00
ANADOLU EFES - HIMKI MOSZKVA

  • A Khimki összeérett csapatként és megoldották Shved pótlását. Mickey és Gill kiválóan dobnak, a csapat 79,3-as támadóátlagot tud. Ugyanebben az összevetésben viszont a török csapat a harmadik legjobb az Euroligában! 86,1-es támadóátlaguk kiemelkedő teljesítmény! Baeubois 13,9, Moerman 12,3, Micic 11,7-et átlagol. Legutóbb a Zalgiris ellen kiválóan hátszott Beaubois, a hátára vette a csapatot. Ma is ezt várom, de az Efesnek ma nagyon oda kell figyelnie, hogy a labdát támadásban tartsa. A házigazdáknak kontrollálniuk kell a játékot, játszani a jól bevált run and shot taktikát és rá kell kényszeríteniük az akaratukat, játékstílusukat az oroszokra.
  • A Khimki-játékosok mentálisan fejlődtek sokat, visszatért az önbizalom és fokozott győzni akarással játszanak ma is! Legutóbb a Fenerbahce ellen hosszabbításban fordították maguk javára a meccset! Az oroszoknak meg kell állítaniuk az anadolu-támadások hatékonyságát, különösen a 44%-ban potnos triplákat kellene blokkolniuk! Az Anadolu a Real Madrid és a CSKA mellett a legponterősebb alakulat, ebben a tekintetben jobb, mint a Fener! Azt gondolom, hogy a törökök otthon tartják a pontokat, de a szorzó nem olyan jó rá. A pontokra viszont érdemes rámenni.

OVER 158,5 – 1,50

A Többi Euroliga-meccsre is van tippem itt!

 

h i r d e t é s ▼