Kosárlabda: Bajnoki meccsek hétvégére

2018. Dec. 8.
Skokova

Átnéztem a legerősebb bajnokságokat és találtam két meccset, ahol jó szorzópárosok vannak ahhoz, hogy sikeresek lehessünk egy hendikeppel fogni valamit. Ilyenkor is a biztosra megyek, ha kisebb is a szorzó, akkor legfeljebb odateszem valami mellé. Remélem, hogy a tegnapi három sikeres tipp után, ma is profittal zárhatunk!  

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, SPANYOL BAJNOKSÁG
2018.12.08. 20:30
GIPUZKOA – MURCIA

  • A baszkok otthon jók, de meg lehet nézni, hogy azokat a csapatokat, amelyeket megvertek hazai csarnokban gyengébb védekezésük van, több pontot kaptak nagyságrendileg! A Murcia a legmasszívabb csapat a tabella ezen szakaszában! Nekik adnám a hendit!

Tipp: Murcia +5,5 - 1.41

 

KOSÁRLABDA, FRANCIA BAJNOKSÁG
2018.12.08. 18:30
BOULAZAC – STRASBOURG

  • A vendégek valamivel jobb aránnyal állnak, de ez elsősorban a pontjaiknak köszönhető. Ami a védekezést illeti hasonló adatokat olvashatunk a nevük mellett a tabellán, sőt a Boulazac még kicsit eredményesebb is! A hazai csapat jó formában van. Három győztes meccs után legutóbb kikapott a listavezető Lyontól. Ma pedig szoros meccset várok. Benne van, hogy nyer a Strasbourg, de meg fognak szenvedni a szervezett hazai csapat ellen. Hendivel nyeretem a hazaiakat!

Tipp: Boulazac +8,5 – 1,55

 

 

h i r d e t é s ▼