Lega A: Csak a különbség lehet a kérdés az Olimpia Milano hazai meccsén!

2019. Feb. 10.
Skokova

Az Olimpia Milano nagyon bosszantó eseményen van túl. Ahelyett, hogy bezsebelhették volna a Pisoia elleni győzelemért adott pontokat, a zöld asztal mellett 20-0-s különbséggel a Pistoia kapta meg a győzelmet! Ennek a döntésnek az oka a James Nunnally egymeccses eltiltása volt, ami ellenére pályára lépett. Így aztán nem elég a Brindisi elleni vereség, még egy szégyenfolt a csapat eredménylistáján. Ma viszont egy könnyedén verhető ellenfél, a Pesaro érkezik, akikkel szemben vélhetően megtörténik a csorba kiköszörülése is.

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, OLASZ BAJNOKSÁG
2019.02.10. 18:15
OLIMPIA MILANO - VL PESARO

  • Hosszú éveket várt Milánó városa egy igazi ütőképes kosárlabda csapatra, amely nem csak a bajnokságban kimagasló, hanem az Euroligában sem a hátsó régióban kullog, hanem komoly harcot folytat az első 5-6 hely valamelyikén. Idén végre ez is bekövetkezett, a piros-fehérek jól igazoltak egy ütőképes keretet hoztak össze, amely bárki ellen fel tudja venni a harcot. A bajnokságot pedig nagyon magasan uralják.
  • A mai ellenfél a leggyengébb védelemmel bír, egyedüli csapat, amely a 1600 pont fölött kapott az eddig eltelt 19 meccsen! A Brindisi-elleni vereséget egy 19 pontos győzelem követett a PEsarónál klasszisokkal erősebb Virtus Bologna ellen. Most a rendkívül bosszantó zöld-asztalnál elvett bajnoki vereség után még inkább dacosak és győzelemre éhesek Micovék. Minden bizonnyal ma is több szerepet kapnak azok a játékosok, akik az Euroligában nem játszanak annyit, de láthattuk a Bologna ellen is, hogy Jerrels, Micov vagy éppen Simone Fontecchio mennyire kiváló egységet alkotnak.
  • Azt gondolom, ma nagyon sima győzelem lesz, csak a hendi mértéke a kérdés, én egy magabiztos és alacsony kockázatú választás mellett tettem le a voksom!

Tipp: Olimpia Milano -12,5 – 1,61

 

 

h i r d e t é s ▼