TreSh

Regisztrált: 7 éve
Hozzászólások száma: 326 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

TreSh 2020-04-02 07:31:08
Szívem szerinti lista :

- Djokovic
- Medvedev
- Sampras
- Monfils
- Del Potro

Eszem szerinti ( ha a felsorolásból a "legjobbakat" kihozni a cel. )

- Federer
- Tsitsipas
- Sampras ( Ivan Lendl )
- Monfils
- Del Potro
TreSh 2020-03-24 12:55:11
Sziasztok újra. : )
TreSh 2019-01-13 10:35:14
Szia,

Persze az teljesen ostobaság,hogy nem fogadunk 1.5 alatt. Semmi mágikus vonal nincs,hogy felette vagy alatta fogadsz persze ha valaki napi pár szár forinttal játszik amivel semmi baj nincs az biztosan a világmegváltó kombikat fogja preferálni amik inkább nagyobb szorzók, természetesen én sem fogom tenni azokat a szorzókat és remélem nincs olyan " ostoba " itt sem aki ilyen 1.02-t megtesz mert annak tényleg nincs értelme attól,hogy ki írtam én sem teszem csak próbáltam kategóriába sorolni az egészet,hogy amiket biztosra érzek és van rá egy kis odds és bőven tehető kategória legalábbbis nálam ( 1.30 asok ) illetve akkor már egy tuti kategóriát is behoztam akik biztos,h nyernek ( ezeket nem teszem én se meg nem is kell írhattam volna akár odds nélkül is azt takard le gyorsan vmivel ) és egy olyan kategóriát ahova a küzdösebb meccseket várom,nem kell belegondolni semmi többet meg kell nyugodni én sem fogom játszani az 1.02 tippet meg más sem. :D
TreSh 2019-01-13 09:52:00
Nálam az első nap legtutibb meccsei ATP részen, egyikre sincs hüdenagy szorzó, de hát a bukik márcsak ilyenek, nem hülyék...

Cilic - Tomic

Olvasni lehet arról,hogy sérülése volt a horvát játékosnak viszont pár napja, " bemutató " tornán 2/2 meccset nyert, nyert a tornagyőztes jó formát mutató Anderson ellen is, igaz, a hazai játékos is nyerte mindkét meccsét viszont a mostanába nem sokat játszó Sock ellen megszenvedett, illetve szóvátette,hogy a labdák minősége neki egyáltalán nem fekszenek ( Dunlop cég aláírt egy 5 éves szerződést így felváltva lesz Dunlop és Wilson labda is AO-n ) és a bemutató tornán, már ezekkel játszottak. Szóval szerintem a horvát formájával és testével semmi probléma, tavaly döntőzött, pontokat kell védenie, szerintem simán meglesz 3 vagy 4 szettben Cilic győzelme.

- Cilic @ 1.30

Delbonis - Millman

A hazai játékos Millman, egész jó formában van, nagy eredményei nem voltak még ezen a tornán, de mondhatni, hogy jól megy neki hisz 2016-ban és tavaly is áldozatául estek jobb játékosok is ( underdogként nyert ). Idén a tornagyőztes Sandgren ellen is tudott nyerni illetve a meglepően jó formában lévő Simon ellen is jót játszott, ilyen formában az egyébként leginkább salakos argentint simán vernie kell otthon.

- Millman @ 1.25

Tsitsipas - Berrettini

A tavaly nagyon nagyot játszó fiatal görög nemsokat muatott még idén, amiből olyan sok következtetést nem vonnék le negatívan, kikapott Sydney-ben három szettben a döntőt játszó Seppi ellen, viszont azon a tornán most indult először illetve elötte játszott Hopman kupán is szóval úgy gondolom,hogy annyira nem eröltette meg magát, alakul ahogy alakul, úgy is elengedte volna ha továbbjut. Amiből azt gondolom ennek ellenére is,hogy még nincs azért ő olyan rossz formában az az,hogy hiába kapott ki Hopman kupán Federertől két TB-s szettben, minden statisztikában úgyan úgy játszott mint ő, egyedül a második szervák voltak gyengébbek, szóval olyan statisztikákat rakott le azon a meccsen mint ő, aki utána sima két szettben verte Zverevet. Az olasz Dohában nagyon simán kapott ki Bautistától, aki egyébként nagyon jól játszott szóval nem meglepő, de egy 6 meccses vesztes szériából érkező Mayer ellen is kikapott, szerintem " meglepetésre " nagyon sima lesz Tsitsipas részéről.

- Tsitsipas @ 1.32

Eubanks - Basilashvili

Eubanks, a selejtezőből érkezik, ahol hozta a két kötelező győzelmet illetve egy underdog győzelmet a tehetségesnek kiáltott Felix ellen ( aki egyébként csak egy évvel fiatalabb mint Shapovalov de még nem volt top 100 , Shapovalov pedig top 30 és ATP / GS tornákon is veszélyes akár a még magasabban jegyzet játékosok ellen is,de sokak szerint Felix tehetség, Shapovalov nem, mindegy nem ide tartozik ) szóval, az ő ellen való nyerése miatt nem dobot hátast, valamikor jól játszik valamikor pocsékul most az utóbbi. A grúz játékos veszélyes, idén is voltak már jó meccsei pl. Djokovic ellen nyert szettet, Rublevet verte két szettben aki egyébként jobb mint mostani ellenfele, szóval lehet szoros lesz egy szett ereéig de ennyi nyert szettre tartó meccsen nincs esélye Eubanksnak.

- Basilashvili @ 1.32

Berdych - Edmund

Berdych tavaly is jól szerepelt, most idén pedig olyan teniszt tett le Dohában amit nem sokan vártak tőle, komolyan tényleg azt hittem már utálja a teniszt, de jó volt neki az a kis pihenő, Edmund sérüléssel küszköd, Berdych csúcsformát mutat, szerintem elintézi simán, nem tudom elképzelni,hogy ne nyerjen szet/szetteket, szóval ha hosszú lenne akkor azért kapna ki Edmund mert azt még úgy se bírná,de jelen formában inkább sima.

- Berdych @ 1.50

Még kisebb szorzón lévő " tutik " , amik kb. kommentet sem érdemelnek,hogy miért is fognak nyerni.:

- Khachanov @ 1.12
- Federer @ 1.02
- Anderson @ 1.10
- Schwartzman @ 1.15
- Nadal @ 1.02

" Neccesen, de jöhet "

- Verdacso @ 1.51
- Troicki @ 1.30
- Travaglia @ 1.56
- Lajovic @ 1.45
- Struff @ 1.56

Aztán egy sor, ahol küzdös meccset várok és mehet a szett over / over.:

- Rublev - Mcdonald 3.5 felett @ 1.50
- Mmoh - Albot 3.5 felett @ 1.40
- Monfils - Dzumhur 3.5 felett @ 1.53
- Tiafoe - Gunneswaran 3.5 felett @ 1.50
- Lopez - Thomspon 3.5 felett @ 1.50
- Seppi - Johnson 3.5 felett @ 1.40
- Dimitrov - Tipsarevic 3.5 felett @ 2.62
- Kubler - Fabbiano 3.5 felett @ 1.40
- Basic - Laaksonen 3.5 felett @ 1.40
TreSh 2019-01-03 19:56:31
Azon gondolkodom,hogy a hazai fiatal játékos, De Minaur lehet jó holnap, Tsonga nem játszott olyan sokat az első két ellenfele nem törte magát annyira, most Minaur ellen lesz majd a teszt ő biztosan akarni fog, és két nagyon sima győzelmen van túl, szerintem sok lehet Tsongának a fiatal, 1.60 van rá.
TreSh 2018-11-23 10:48:08
Egyetértek a cíkkben elhangzottakkal, a horvátoknak két egyéni vesztes meccs után kaphatnának ki, amit jelen formátumba nem tudok elképzelni. :-)
TreSh 2018-11-11 11:17:48
Thiem + Federer @ 2.50 a mai napra.

Úgy gondolom,hogy Thiem nyer Anderson ellen, a legutóbbi két egymás elleni meccsen szettveszteség nélkül nyert Thiem illetve ő most már harmadik éve résztvevő míg Andersonnak újdonság lesz. Nálam Thiem az esélyesebb viszont a bukik őt hozták ki underdogként ezáltal alap,hogy játszom dupla szorzóért.

A másik meccsen nem tudom elképzelni,hogy Nishikori hogyan tudna nyerni, Fed 7 - 2re áll ellene, egy hónapon belül találkoztak kétszer mind a kétszer eléggé simán kapott ki a japán, egyszerűen nem tud a svájci ellen játszani, lehet megneheziti egy kicsit a dolgát de mindenféleképpen Federer győzelmet várok.
TreSh 2018-11-06 23:22:37
Simaaa. pipaaa.
TreSh 2018-11-06 11:36:29
Stefanos Tsitsipas + Frances Tiafoe + Alex De Minaur

Hogy, miért?

Tsitsipas esetében azért mert év elején még challanger szinten játszott aztán oda jutott év végére most, hogy három ATP tornán döntőt játszott az egyiket meg is nyerte, olyan játékosokat vert meg underdogként mint pl. 3.30-ért Djokovic, de áldozata volt az évben, Thiem,Zverev,Goffin,Anderson szóval nagyon jó formában van és " sokkal magasabb " szinten álló játékosok ellen is esélyesként lépett pályára...nagyon motiváltnak tünt a beszédei alapján, jövöre akár top 10-be is bemehet, ellenfele Munar elmúlt 10 meccséből alig nyert meg párat pl. a kiszámithatatlan és pocsék formában lévő Vesely egy hónapja két szettben verte egyébként is inkább salakon szokott játszani ő.

Tiafoe esetében, azért mert szintén ATP szinten is megnehezitette a játékosok dolgát pl. Nishikorit is döntő szettre kényszeritette pár napja, Hurkacz nem rossz játékos egyébként de még mindig csak challanger szint és ott sem érzem annyira veszélyesnek, szóval úgy hasonlitanám össze a két játékost,hogy Tiafoe ATP szinten is veszélyt jelent az ottani játékosok számára mig Hurkacz nem is jár azon a szinten, hogy ott játszogasson a másik pedig az,hogy az évben találkoztak már ahol sima két szettben tudott nyerni Tiafoe.

Minaur esetében, van a legkönyebb dolgunk, hisz tudjuk,hogy milyen játékot tud letenni ő is a pályára, nagyon nagy neveket vert meg ő is idén viszont itt inkább azért egyszerűbb a történet mert az ellenfele nagyon gyenge a többiekhez képest is, egy inkább futures szintű 622. helyen lévő játékos aki az évben illetve pár napja 700 on kivüli játékosok ellen is kikapott... ég és föld a különbség.

Tsitsipas + Tiafoe + Minaur @1.85
TreSh 2018-10-23 12:54:27
Szép jóreggelt mindenkinek, a mai recept... :)

ATP - EGYÉNI: Bécs (Ausztria), kemény (fedettpályás)

Norrie - Isner

Stokcholmba az amerikai Isner 3 hét pihenő után érkezett ahol egyébként nem volt rossz ahhozz képest,hogy volt kihagyása, szokás szerint nem sok problémája volt a szervával,inkább a kondijával a végére, viszont szerintem jót tett neki az a három meccs, egyébként is...mostanába olyan sokat nem mutatott Norrie, kvaliban kiesett Herbert ellen is, csak Lucky Loserként lesz jelen fontosabb pontokat nem gondolta át ezért sokat hibázott azokban az esetekben, szervában van különbség Isner javában, ha TB-re is kerülne sor pluszban erősebbnek érzem az amerikait pontosan azért amit irtam, hogy fontosabb pontoknál hibázgatott Norrie már Herbert ellen is, szóval nem érzem a " meglepetés " erejét Norrieban ilyen szervák / hibák ellen / kiséretében.

- Isner @ 1.57

ATP - EGYÉNI: Basel (Svájc), kemény (fedettpályás)

Popyrin - Ebden

A fiatal ausztrál játékos leginkább challanger szintű, az évben próbálkozik... Ez a harmadik ATP tour tornája, kijött neki a lépés két " rangsorban előrébb " lévő játékos ellen ezért tudott nyerni underdogként viszont Paire nincs formában, McDonald ellen pedig három szettes meccset játszott úgy,hogy Mcdonald nagyon rosszul játszott ( szervált ). Ebden viszont nem csak " szerencsének " köszönheti az eredményeit hanem az évbe eléggé jó formában játszott, pár hete pl. szép névsort tudott megverni ( Tiafoe,Thiem,Gojowczyk ) egymás után...tavaly két challanger tornát is tudott nyerni teremben, szóval jól megy neki ilyen körülmények között a játék egyébként is mindenben erősebbnek érzem a fiatalabik ausztrálal szemben.

- Ebden @ 1.55

ATP - EGYÉNI: Basel (Svájc), kemény (fedettpályás)

Mayer - Simon

Mayer nagyon rossz formában játszik mostanába, keresi önmagát de kevés sikerrel, két hónapja nem sikerült nyernie, legutóbbi öt meccsét elvesztette a leginkább salakos Djere is verni tudta őt. A francia Simon kb. egy hónapja nyert tornát ilyen körülmények között aztán a következő meccsein is jól játszott, semmi esélyét nem látom,hogy most táltosodna meg Mayer.

- Simon @ 1.40

WTA - EGYÉNI: Döntők - Szingapúr (Világ), kemény (fedettpályás)

Wozniacki - Kvitova
Svitolina - Pliskova

Mind a négy fél számára fontos meccs lesz hisz, Wozniacki és Kvitova kikapott, viszont úgy gondolom,hogy Wozniacki összeségében a meccsén jobb volt Pliskova ellen mint Kvitova - Svitolina ellen, jól játszott csak egyszerüen a fontosabb pontoknál hibázott bár nem gondolom,hogy egyszerű meccs lenne viszont attól független,hogy kikapott Woznacki két szettben, tetszet amit tőle láttam hisz a szervájával sem volt gond egyszerüen tényleg nem ügy jöttek ki neki a fontos pontok ennyi a magyarázat a vereségére...

A másik meccset szintén szorosnak érzem , kevesebb különbség van köztük mint,hogy kettő szettben eldöljön valaki részére viszont ott pedig az tetszett amit Pliskovától láttam, magabiztos / motivált volt, a szervája is nagyon sült, a meccset is ásszal zárta Wozniacki ellen, szerintem letudja győzni Svitolina védelmét és ezáltal ő fogja irányitani a meccset ami elegendő előny lesz részére.

Szóval a két általam favorizált játékos támogatom meg egy szettel vagyis azt várom tölük,hogy legalább egy szettet nyernek.

- Wozniacki +1,5 + Pliskova +1,5 @ 1.70
TreSh 2018-10-21 11:54:12
Sziasztok,

Szép jó reggelt mindenkinek, ma is jöttem egy kisebb adaggal azokból a tippekből amik tetszenek. :)

Kvitova - Svitolina

Két teljesen különbözö stílusú játékos, Kvitova az erősebb és agresszivabb játékot képviseli mig Svitolina védekezőbb. Nyolcszor találkoztak eddig egymás ellen, a legútóbbi 5 mérkőzésen Svitolina szettet sem tudott nyerni, a legtöbb mérkőzésük 2016-ban volt egyébként amikor nagyon jó formában játszott Kvitova. Úgy gondolom, hogy most ekkora különbség nem lesz kettejük között, egy az, hogy Kvitova legutoljára egy hónapja játszott akkor is nagyon könnyen 3 játékot nyerve kapott ki Gavrilova ellen, a másik pedig a lassú boritás ami Svitolinának kedvezhet pláne jelen esetben, hogy nincs meccsben Kvitova, viszont még az elején jóval óvatosabb leszek mert sok minden változhat még a meccs során, egy dologban eléggé biztos vagyok amire egyébként abszolút nincs rossz szorzó, az hogy, Svitolina nyer legalább egy szettet, szerintem az első szetett behúza Svitolina...Meg fog gyülni Kvitovának a baja azzal a védelemmel ezen a boritáson még igy mecshiányban, keresgetni fogja a pályát aztán, hogy utána formába lendül-e vagy mi fog történi a továbbiakban azt kitudja... egyben eléggé biztos vagyok,az Svitolina szett győzleme legyen bármennyi is az az egymás elleni.

- Svitolina +1,5 @ 1.6

Wozniacki - Pliskova

Wozniacki tavaly nagyon jól teljesitett itt és sikerült is persze nyernie egyébént is Pliskova ellen is szokott menni neki a játék, vezeti is az egymás ellenit 3-6-ra. Szintén két teljesen más stilusú játékos szintén azt tudom mondani,hogy több dolog szól Wozniacki győzelme mellet mint ellene, a lassú pálya, az egymás elleni eredmény illetve az, hogy tornagyőzelemből érkezik ide, úgy hogy még pihenni is tudott eközben pedig Pliskova még elindult Moszkvábana ahol nagyon simán kikapott Zvonareva ellen... hát annyi dolog szól jelenleg Wozniacki mellet, hogy nem tudom otthagyni..

- Wozniacki @ 1.45

ATP - EGYÉNI: Stockholm (Svédország), kemény (fedettpályás)

Gulbis - Tsitsipas

Nem sokan gondolták volna,hogy Gulbis selejtezőből feljutva döntőzni fog viszont tényleg jól játszott és megérdemli a döntőt 2014 után újra. Viszont a fiatal görög Tsitsipasnak biztosan lesz egy-két szava ahhoz, hogy ki is fogja ezt megnyerni, ő azért már inkább volt jelen az év további napján is hisz, két döntője is volt az évben ( Kanadában pl. Nadal ellen sem volt rossz ) amit sajnos elbukott de épitkezhet belőlük, egész évben jó formában ütöget, egészéves teljesítmény alapján simán megérdemelné ezt a tornát, és minden esélye meg van mert most favoritként, motiváltan léphet a pályára és nálam összeségében ( hozzállás, motiváció stb. ) mint játékos is jobb Gulbisnál ( nem hiszek én már benne...) , szóval én azt mondom, hogy szép fellángolás volt a litván részéről de a döntőben kevés lesz egy motivált fiatal játékos ellen.

- Tsitsipas @ 1.50

ATP - EGYÉNI: Moszkva (Oroszország), kemény (fedettpályás)

Mannarino - Khachanov

Khachanov végig jól játszott a tornán, látszott rajta az akarás, motiváció és ez nem ütött ki rajta úgy,hogy elizgulja a pontokat hanem pont ellenkezöleg nagyon rendbe rakta a szerváját és a fontosabb pontoknál nagyon pontosan,okosan játszott, éreztem, hogy Medvedev ellen is lehet esélye viszont biztonságos játékot játszottam rá, hogy nyer egy szettet legalább, Mannarino egész évben el volt tünve ( egy-egy jó elcsipett szetje volt ) de underdogként nem is nyert az évben, egyébként már az első meccsén is szenvedett a 200on kivüli Karlovskiy ellen, utána pedig már csak jöttek neki a gyözelmek de egyáltalán nem érzem jelentös győzelmeknek ezeket, egy ilyen jól szerváló és motivált fiatalt hazai pályán nem fog megverni, ahhoz nagyon nagyon nagy extrát kéne játszania ami az évben még nem sikerült neki és még lehet akkor sem öt hoznám ki esélyesként....

- Khachanov @ 1.37
TreSh 2018-10-20 19:08:21
Nyerteeees. :) Gulbis és Kasatkina is hozta a tőlük vártat. :)
TreSh 2018-10-20 11:38:32
ATP - EGYÉNI: Stockholm (Svédország), kemény (fedettpályás)

Isner - Gulbis

Szépen megdolgoztatták Isner-t a két nap alatt hisz mind a két meccsen mind a három szett csak TB-ben dölt el, a tegnapi meccse is 8 perc híján 3 órás volt, látszott már rajta a fáradtság. Ezzel szemben Gulbis az öt meccse alatt csak egy szettet veszettt Sock ellen aki egyébként nem játszott rosszul hisz 74%-os volt az első szervája még is tudta kezelni Gulbis aki egyébként tud játszani ha akar illetve ha elkapja a fonalat, szerintem most itt a meccs két fontos dologon fog eldőlni, az egyik a kondició a másik a return most mind a kettőben erösebbnek érzem Gulbis-t szóval underdogként abszolút megéri őt nyeretni.

- Ernests Gulbis @ 2.70

A többi meccs szerintem most mind necces, egyiket sem érzem igazán, szerintem mind három szettben fog eldölni valaki oldalára, viszont ha muszáj lenne tippelnem akkor Schwartzman 3-ban, Edmund 3-ban, Khachanov 3-ban és Seppi is 3-ban nyer.
TreSh 2018-09-28 09:31:31
Sziasztok,

Most különösebb indok nélkül a következő meccsek tetszenek...

ATP.:
- Fognini @ 1.39
- Sousa @ 1.55
- Nishioka @ 2.00

WTA.:
- Wang @ 1.59
- Barty @ 2.13
TreSh 2018-09-25 00:02:56
ezektől jobb szorzón pedig szerintem is nyer Monfils is, Shapovalov is, Verdasco , Auger Aliassime Felix, Baghdatis.
TreSh 2018-09-23 13:05:54
Arra gondoltam, hogy újra össze kéne hozni azt a társaságot aki itt volt amikor még kicsit pörgött a rovat mármint a normális emberekre gondolok akik tudnak hozzátenni építő jellegű dolgot az egészhez, több szem többet lát alapon, holnap is indul jó pát torna atp és wta részen is lesznek érdekes meccsek amik már most tetszenek nekem elsőre. Jönnék én is kis pihenő után újra, persze fogadásban illetve tenisz nézésben nem volt pihenő csak kevésbé látogattam a sportfogadói oldalakat, egyébként szerintem pedig az nem titok, hogy felvettem ToMMo-val a kapcsolatot ez idő közbe, és pár tornát sikerült végig nyerni nagyon szépen összedolgozva, lehetne itt is ez a téma, kellő önbizalmat gyűjtve mert volt sajnos nekem is sikertelen széria ezért is akartam inkább foglalkozni csak a saját magam fogadásaival, viszont most már mehetne újra a rovat mint régen / kicsit én is visszább véve / közösségi dologra alapozva. :-)
TreSh 2018-09-23 11:02:24
Simon + Mertens + Nishoka @ 2.10

Simon jó formában játszik veszélyes ellenfelek ellen sikerült nyernie, játék tudás, motiváció hazai környezet minden mellette szól, nem gondolom, hogy Bachinger van olyan szinten, hogy rögtön nyerjen egy ATP tornát elsőre.

Mertens szintén jó formában van, egész évben szinte csak a " tényleg top " játékosok ellen kapott ki, mint pl. Svitolina, Kvitova, US Open formájú Stepens, Sasnovich nem üti meg ezt a szintet akik ellen szenvedett Mertens.

Nishioka könnyedén verte az első körben a veszélyes Bublikot, Peliwot nem tartom annyira jó játékosnak szerintem még a japán első körös ellenfele is veszélyesebb volt, illetve mióta Nishioka verte az évben azóta játszott 7 meccset amiből 1-et nyert tegnap nagy nehezen...
TreSh 2018-09-22 10:41:34
Wawrinka - Klizan

Klizan nagyon alúl értékelt játékos teremben pedig szerintem jól játszik ezen a boritáson, év elején már találkoztak Szófiában ahol Wawrinka nyert három szettben, egyébként ott is megnehezitette a dolgát a szlovák, viszont szerintem most ez egy jó lehetőség a magabiztos Klizan számára aki megragadja, úgy gondolom, hogy Wawrinka még simán sebezhető.

- Martin Klizan @ 2.75
TreSh 2018-08-19 18:45:57
Mikor ha nem most érdemes fogadni Halep győzelmére ? Szerintem a tényekhez képest ez a szorzó még jó is... Csak azért lennék kíváncsi mert....

- Jelenleg tény és való, hogy ő a legjobb a női mezőnyben.

- Másodszor a kemény borítás Halep játékának kedvez, egyébként neki már van pár kemény pályás torna győzelme is az elmúlt évekből mig Bertens egyetlen egy kemény pályás tornát sem nyert meg, statisztikailag szintén Halep a favorit hisz keménypályás mutatója 201/90 vagyis 69%-ban nyerte a meccseit mig Bertens 88/78 53%-ban, azért nála jóval kiemelkedőbb a salakos eredménye bár ha Bertens jobb boritásán vagyis salakon játszodna akkor is Halepet favorizálnám...

- Az egymás elleni meccseket is a román vezeti 3-1re áll amiből az utolsó két meccsükőn szettveszteség nélkül nyert.

- Tapasztalat is a román lány mellet szól hisz neki azért már sikerült pár " nagy és fontos " meccset nyernie mig Bertens játszott párat de nem sikerült megnyernie őket sőt teljesen jól szereplnie sem.

- Legutolsó 19 meccséből 18at megnyert Halep amiből 9 meccses győzelmi szériába van.

- Ha megnyeri most ezt a tornát ő az első 1973 óta aki nyert egymás után Canada / Cincy tornát.

Mi szól, Kiki Bertens mellet ?!

- Jó formában van hisz a héten jól játszott és nehéznek tünő meccseket sikerült megnyernie ( nem simán ).

Ezeknek tudatában mindenki dőntse el, hogy érdemes-e vagy sem....
TreSh 2018-07-25 10:21:03
Schwartzman + Sevastova + Lopez @ 1.75 ; 11:30
TreSh 2018-07-13 12:54:07
Szerintem jó lehet, legjobb fogadásnak mind a két meccsen a 3,5 feletti szettet látom viszont utána a két nyertes jön tipp erősségbe ami nálam is Nadal és Isner.

Isner elkapta a fonalat és a szervája is nagyon rendben van ilyenkor nagyon veszélyes tud lenni gondoljunk csak pl. a Miami tornájára idén amit meg is nyert úgy,hogy egymás után jöttek az underdogként való győzelmek ( Cilic,Chung,DelPo,A.Zverev ) most kb. abban a formában játszik alapból vezeti az egymás ellenit Anderson ellen. de amit leginkább felhozhatok mellete az az,hogy minden mérkőzésén legalább 69%-ban sült a szervái mig Anderson az utolsó két meccsén kapot pár bréket...illetve kettejük között azért Anderson túlorázott...

A másik meccs lehet necesebb, mert Djokovic tényleg elkapta a fonalat viszont ha meg azt nézzük, hogy az évben egyetlen egy top 10 győzelme van az is egy jelenleg rossz formát mutató Dimitrov ellen akkor nehéz azt mondani, hogy " favorit " Nadal ellen aki az évben és a tornán is kb. a legjobb játékos...
TreSh 2018-05-30 14:01:13
Szia hírhedt szagertő odds Vadász !

1.04 volt arra,hogy beszolsz-e ocsdi dumával vagysem 1 millióra jót hozott volna.
TreSh 2018-05-30 08:47:34
Overek (3,5 szett felett).:

Trungelliti - Cecchinato @ 1.50
Simon - Mannarino @ 1.40
Dzumhur - Albot @ 1.57

Szelvény 1#

- Halep , Nishikori, Bautista @ 1.52

Szelvény 2#

- Khachanov @ 1.53
TreSh 2018-05-23 10:00:24
Akár erről az oldalról is meg lehet közeliteni de akkor nagyon kevés teniszező maradna ( WTA részen talán nem is maradna ?! ) ha azt nézném mindig, hogy ki volt már - mennyire kiszámithatalan néha, benne van egyéni sportág benne van a megingás de ezt annál kicsit mélyebbről néztem én, egyébként teljesen igazad van mindkettő játékos néha kiszámithatatlan.
TreSh 2018-05-23 09:21:14
- Tiafoe
- Johson
2.10
- Tiafoe
- Johson

2.10