onefix

Regisztrált: 4 éve
Hozzászólások száma: 18 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

onefix 2019-06-28 11:50:09
Üdv!
Gratulálok a nyerteseknek!
A videó szerint nyertes lettem én is, de az ígért e-mailt még nem kaptam meg.
Mikorra várhatom?
onefix 2019-06-16 13:41:40
18795 H
Rosenborg – Valerenga
Rosenborg (Döntetlennél a tét visszajár) 1,40

Az olyanok, mint én is, akik nem követik folyamatosan a norvég Eliteserien mérkőzéseit és csak alkalomszerűen egy-egy fogadás miatt néznek rá a tabellára, meglepődve láthatják, hogy a tavalyi bajnok Rosenborg, 10 lejátszott mérkőzés után csak a 11. helyen szerénykedik. Nagyon beragadtak a rajtnál, de az utolsó 5 fordulóban már javuló formát mutatnak. Eddigi helyezésük főleg gyenge idegenbeli teljesítményüknek köszönhető, de házigazdaként csak egyszer kaptak ki két-két győzelem és döntetlen mellett.
Mai ellenfelük a Vaalerenga az utóbbi években rendre a bajnokság középmezőnyében szerepel, de idén a 30 lehetséges pontból már 17-t begyűjtve a tabella 5. helyén állnak. A Rosenborg-hoz hasonlóan eddig idegenben gyűjtöttek kevesebb pontot.
Egymás elleni mérlegük erősen a Rosenborg felé billen és a házigazdák javuló formája miatt akár a sima hazai is lejöhet 1,85-ös odds-ért.
onefix 2019-06-15 13:08:22
26209 V
Hollandia – Kamerun
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,55

Az Európa-bajnok hollandok első meccsükön a várakozásoknak megfelelően 1:0 -ra nyerni tudtak Új-Zéland ellen, de hogyan? Hiába voltak végig fölényben, a szívósan és jól szervezetten játszó Új-Zélandiak ellen, csak a végjátékban, a 92. percben sikerült egy gólt fejelniük, így tudtak végül az elvárt győzelemmel rajtolni a világbajnokságon.
Az E csoportból a hollandok mellett valószínűleg az a Kanada jut majd tovább, amelyik a csoport másik mérkőzésén szintén egy fejes góllal legyőzte a vártnál jobban játszó Kamerunt. A világranglista 5. Kanada végig uralta a játékot, de nehezen tudta megbontani Kamerun védekezését, amelyiknek még veszélyes ellentámadásokra is futotta az erejéből.
Az első forduló után, ahol csak 1 gól született, Sarina Wiegman holland edző nemcsak győzelmet vár Kamerun ellen, hanem sokkal jobb játékot és gólokat is. Ugyanakkor Kamerun játéka is gólveszélyes, ezt megmutatták Kanada ellen is. Gyors játékosaival rendkívül veszélyes kontra támadásokat vezetnek, amikből az Oranje Vrouwen -nek is betalálhatnak a mai mérkőzésen, így akár még a gólváltás is lejöhet egy vállalható 2,65-ös odds-ért.
onefix 2019-06-15 10:19:37
Igen, otthon nyerniük kellene, de szerintem még annyit érdemes figyelembe venni, hogy az Ulsanra 4 nap múlva egy nagyon kemény mérkőzés vár az Ázsiai BL-ben. A 2017-es BL győztes Japán Urawa-val játszanak a 1/8 döntőben idegenben. Lehet, hogy emiatt egy kicsit tartalékolnak és akkor már nem annyira biztos a három pont.
onefix 2019-06-14 16:28:31
09427 V
Bohemians - Shamrock Rovers
Shamrock Rovers (1X2) 1,70

A Bohemians a 10 csapatos Ír bajnokság 3. helyét foglalja el, 20 mérkőzésből szerzett 34 pontjával. Nincsenek jó formában, mert utolsó hat meccsükből négy vereség és egy döntetlen mellett csak az utolsó meccsüket húzták be egy gólzáporos meccsen. Azt is a bajnokságban sereghajtó Finn Harps ellen nyerték meg otthon 5:3-ra úgy, hogy az ellenfél az utolsó fél órában emberhátrányban is be tudott találni nekik. A Sligo Rover ellen kiállított balhátvéd Derek Pender még az eltiltását tölti. Mellette Daniel Grant továbbra is sérült és 3-4 játékos játéka bizonytalan. Pillanatnyi formájuk ellenére abban bízhatnak, hogy az utolsó 2-3 évben nem kaptak ki mai ellenfelüktől, sőt egy döntetlen mellett mindig le tudták győzni őket.
A Shamrock Rovers 10 ponttal gyűjtött többet, mint a Bohemians és 44 pontjukkal jelenleg a másodikok. Formájuk biztató, mert utolsó nyolc idegenbeli mérkőzésükből hatszor nyerni tudtak és csak kétszer kaptak ki. Egyszer-egyszer az előttük élen álló Dundalktól és az otthon még veretlen Sligo Roverstól. Két középpályásuk Dylan Watts és Aaron McEneff játéka továbbra is kérdéses. A Shamrock Roversnek nyernie kell, hogy tapadni tudjon a Dundalkra, mert pillanatnyilag 5 ponttal van lemaradva az éllovastól, igaz egy mérkőzéssel kevesebbet is játszott. A városi rangadón (mindkét csapat Dublini) a jelenlegi formák alapján esélyesebb a vendég és begyűjtheti a 3 pontot.
onefix 2019-06-14 13:25:43
05846 V
Jamaika – Olaszország
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,40

A Franciaországban zajló női VB első fordulójának nagy meglepetését az olaszok szállították az ausztrálok magabiztos, 2:1-s legyőzésével. Ma egy újabb győzelemmel az újonc Jamaika ellen, bebiztosíthatják továbbjutásukat a csoportból. Jamaika úgy kapott ki 3:0-ra Braziliától, hogy a kapusuk Sydney Schneider kiválóan védett, tizenegyest és több nagy helyzetet is kifogott, de sajnos a védelem előtte a leggyengébb csapatrésznek bizonyult. Amennyiben a Reggae Girlz-nek sikerül összerántania a védelmét a mai mérkőzésre, az Azzurri-nak nem lesz könnyű dolguk velük. Magyar vonatkozása is van a mérkőzésnek, mert a Jamaikaiaknál pályára lép Marlo Sweatman, aki az NB I-es Szent Mihály FC játékosa Szegeden. Sokakkal együtt már csak ezért is szurkolok nekik, de az utóbbi időben sokat fejlődött olaszok a mérkőzés favoritjai és ez az odds-ukon is meglátszik. Ezért a gólokra fogadnék inkább.
onefix 2019-06-13 14:38:19
02648 H
Ausztrália – Brazília
Ausztrália (Döntetlennél a tét visszajár) 1,60

A világbajnokság kezdete előtt Ausztráliától mindenki sima továbblépést várt a csoportból, de a nyitómeccsen kikaptak Olaszországtól, egy a 95. percben bekapott góllal. Így a mai Brazília elleni meccsen javítaniuk kell és minimum 1 pontot el kell hozniuk, illetve a vetélytársaknak pontot/pontokat kell bukniuk a hátralévő meccseiken, hogy még megmaradjon az esély a továbbjutásra. Az elmúlt két évben a brazilok ellen lejátszott mérkőzéseiken mind a négy alkalommal az auszik nyertek, illetve az utolsó három világbajnokságon mindig eljutottak az egyenes kieséses szakaszba. A motiváltsággal biztosan most sem lesz gond, de sokkal jobb koncentrációra/helyzetkihasználásra lesz szükség, mint az olaszok ellen és akkor akár nyerhetik is a meccset, amit a bátrabbak megjátszhatnak 2,20-as szorzóval.
onefix 2019-06-10 20:20:20
13831 V
Feröer-szigetek – Norvégia
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,65

A Feröer-szigetek válogatottja az utóbbi néhány évben otthon már nem csak a pofozógép szerepét tölti be. Képes megnehezíteni a komolyabb játékerőt képviselő válogatottak dolgát is olyannyira, hogy időnként még 1-1 pontot is elcsíp tőlük. Különösen igaz ez a mostoha időjárási körülmények között játszott mérkőzésekre és ne feledkezzünk meg a 6000 néző befogadására alkalmas „oroszlánbarlang”-ról sem ahol a műfüves pálya is komoly kihívást jelent az ellenfelek számára. Emlékezzünk például a 2016-os 0:0 -ra, amit óriási meglepetésre a Storck által irányított magyar válogatott ellen harcoltak ki. Ma az ellen a norvég csapat ellen játszanak, amelyik a csoportban eddig lejátszott mérkőzésein átlagban 2 gólt rúgott, sokkal komolyabb játékerőt képviselő csapatok ellen. Viszont a norvég védelem eléggé szellős, mutatja ezt a három meccsen bekapott 7 gól. Ma lehet számítani arra, hogy a Feröer-szigetek betalál és így meg lehet az over, de akár anélkül is és a sokkal jobb játékerőt képviselő norvégok önmaguk rúgnak 3 gólt.
onefix 2019-06-09 16:11:48
02333 V
Oulu – Jaro
Döntetlen vagy Jaro (Kétesély) 1,60

A két csapat évek óta a 10 csapatos Finn másodosztály középmezőnyéhez tartozik. Nincsenek kiesési gondjaik, de legtöbbször a feljutásért sincsenek harcban. A 7. forduló után a 3. és 5. helyen tartózkodnak. A Jaro a magasabban jegyzett csapat, néhány éve még a legjobbak közé is feljutott, de pillanatnyi formája nem a legjobb. Utolsó 5 meccsén 2 vereség mellett három döntetlenje van, ami elég gyenge mérleg, de mentségükre ezt erősebb ellenfelek ellen hozták össze. Az Oulu mérlege sem sokkal jobb, viszont otthon még nem tudtak nyerni és a két döntetlen mellé egy vereséget is begyűjtöttek már, így ma sem lesz könnyű dolguk az ellen a Jaro ellen amelyiktől egy hónappal ezelőtt igaz, hogy csak egy barátságos meccsen, de kikaptak 1:0-ra.
Mindent összevetve a Jaro ma begyűjthet egy újabb pontot, vagy akár a győzelem is összejöhet nekik 3,40 -es szorzón!
onefix 2019-06-08 16:07:46
47392 V
Görögország – Olaszország
Olaszország (1X2) 1,85

A „J” csoportot vezető, eddig veretlen olaszok első idegenbeli meccsükre készülnek a csoport 2. görögök ellen. Bár a mérkőzés esélyesei az olaszok, de nem lehetnek elbizakodottak az első két meccs utáni 8:0-s gólarányuk birtokában sem, mert a görögök otthon nem lebecsülhető ellenfelek. Duplán értékesek azok a pontok, amiket a két csoport elsőségre is esélyes csapat egymástól vesz el és nyilvánvalóan erre készülnek a görögök hazai pályán az Athéni Olimpiai Stadionban de egészen biztosan nem fognak fejetlenül neki rontani ellenfelüknek. Már csak azért sem mert idegenbeli tétmeccseiken az olaszok általában nagyon stabil védekezést mutatnak be és onnan próbálják meg gyors kontrákkal bevenni az ellenfél kapuját. Nincs ez másképpen azóta sem, mióta bő 1 éve Roberto Mancini az Azzurik kapitánya. Mindezekből kiindulva egy taktikus/küzdelmes mérkőzés várható, ahol az előzetes nyilatkozatok alapján az olaszok nem csak 1 pontért mennek, hanem mindháromért, hogy győzelmükkel megerősítsék csoport elsőségüket.
onefix 2019-06-03 16:02:16
07670 H
Longford Town - Galway United
Longford Town (1X2) 1,45

Az Ír második vonal 15. fordulójának záró mérkőzését játsszák ma a csapatok és még 3 forduló van hátra. A Longford pillanatnyilag 3. helyen áll, ami osztályozót ér és mai győzelmével akár a 2. helyre is előre léphet, de mostani formájából kiindulva ez nem lesz könnyű, mert az utolsó négy mérkőzéséből hármat is elveszített. Igaz, az előző fordulóban a listavezető otthonában kapott ki egy a 80. percben megítélt vitatható büntetővel. Három fordulóval ezelőtt pedig éppen mostani ellenfele győzte le, szintén idegenben. Hazai pályán visszavághatnak nekik és ezzel javíthatnak mérlegükön, hogy a folytatásban még versenyben maradjanak az első vagy osztályozós helyekért.
onefix 2019-06-02 14:22:03
00728 H
Pribram – Brno
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,60

Osztályozó 2. mérkőzés a Cseh 1. liga bent maradásért/feljutásért. Még semmi nem dőlt el. Két gólos csapat, akiknek a meccsein (egymás között is) legtöbbször 3 vagy több gól születik és ennek megfelelően 3:3 lett az első meccs eredménye. Vélhetőleg otthon a Pribram jobban megszervezi a védekezését, így újabb gólzápor szerintem nem valószínű, de egy gólváltás, akár egy kevés gólos meccsen is szépen lejöhet.
onefix 2019-06-01 14:49:52
12943 V
Gomel - BATE Boriszov
BATE Boriszov (1X2) 1,60

Még csak a harmadánál tartanak a Fehérorosz élvonal küzdelmei, de már kétszer is kikapott a BATE, egyszer-egyszer otthon és idegenben. Ennek ellenére nem kockáztatunk nagyot, ha kijelentjük, hogy nagy valószínűséggel zsinórban 14. bajnoki címét is begyűjti a 2019-es bajnokságban. Ehhez azonban szorosan a vetélytársak nyomában kell maradnia, a pillanatnyilag 2 pont hátránnyal 3. helyen tanyázó, nemzetközileg is jegyzett csapatnak. Otthoni környezetben mai ellenfelét a Gomelt nem könnyű legyőzni, az élcsapatokat rendre nagy küzdelemre készteti. Az elmúlt években a BATE is szoros meccseket játszott itt és ma is erre számíthatunk. Azért ha nem könnyen, de hoznia kell a BATE-nak a „kötelezőt”.
onefix 2019-05-31 19:04:52
07152 V
Wexford Youths - Drogheda Utd.
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,55

Az Ír bajnokság második vonalának két leggólképesebb csapata találkozik ma este a Ferrycarrig Parkban. A Wexford a 10 csapatos bajnokság utolsó helyén, vele szemben a Drogheda jelenleg harmadikként áll, 2 pontra az éllovastól. Az eddigi teljesítményéből kiindulva a Drogheda idén is a feljutásért lesz versenyben és ahhoz az alsóházi csapatok ellen az idegenbeli meccseket is hoznia kell. De nem lesz egyszerű dolga az ellen a Wexford ellen, amelyik javuló formát mutat, főleg hazai pályán és nagyon szeretne már elmozdulni az utolsó helyről. A Drogheda általában sokgólos meccseket játszik idegenben, amihez a bekapott gólok is szépen hozzájárulnak. Vélhetőleg a Wexford is betalál nekik legalább egyszer a mai meccsen, így hozzájárulva az összesen minimum 3 gólhoz.
onefix 2019-05-28 19:17:19
06852 V
Karvina – Jihlava
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,60
Osztályozó 1. mérkőzés a Cseh 1. Liga kieső, utolsó előtti helyén végzett Karvina és a 2. osztály 2. helyén végzett Jihlava között.
A Karvina az alapszakaszban idegenben szerepelt gyengébben, míg otthon - főleg amíg elkerülhetőnek tűnt a kiesés – sokkal meggyőzőbb volt. Ezzel szemben a Jihlava idegenben sem teljesített rosszul, mert az egész bajnokságban csak négyszer kapott ki és vereség vagy döntetlen esetén is megrúgta a legalább 1 gólját, amire vélhetően az 1. meccsen is törekedni fog. A Karvina pedig meggyőző előny (akár 3 gól) birtokában utazna a visszavágóra, így lejöhet az over.
onefix 2019-05-25 14:29:04
17347 V
Oroszország – Finnország
Több, mint 4,5 (Gólszám 4,5) 1,50
A finnek a világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetését okozták azzal, hogy a negyeddöntőben a címvédő Svédeket egy rendkívül izgalmas mérkőzésen a hosszabbításban kiejtették. Ezzel bejutottak az elődöntőbe, ahol a Svédek elleni bravúrtól megtáltosodva az oroszoknak is nagyon komoly ellenfelei lehetnek. Az oroszok csak úgy, mint az USA ellen, most is torony magas esélyesei a mérkőzésnek, de a finnek az új csillag Kaapo Kakkó és Sakari Manninen góljaival egy újabb hatalmas bravúrt érhetnek el. Ezért inkább a gólokra fogadnék, amikből minden bizonnyal lesz legalább 5 és ha a finnek is megütik a 2-3 góljukat, akkor akár még 6 gól is összejöhet közel kettes szorzóért (1,95).
onefix 2019-05-23 14:33:04
09859 V Kanada – Svájc
Több, mint 4,5 (Gólszám 4,5)1,40

Kanada magabiztosan végzett az A csoport élén, de a negyeddöntőben nem írhatjuk le ellenük a B csoport negyedik helyén végző Svájcot. Már csak azért sem, mert a tavalyi világbajnokságon éppen ők győzték le Kanadát 3:2 -re a legjobb négy között! Nyilvánvalóan Kanadát fűti a visszavágás vágya, de egy fegyelmezett Svájci csapatot nem lesz könnyű kiverni. Annál is inkább mert a csoportjukban a tőlük esélyesebb Csehektől és Finnektől is csak 1-1 góllal kaptak ki szoros, de gólgazdag meccseken. Éppen ezért a kimenetelre nem fogadnék, viszont egy végig nyílt mérkőzésen simán eljuthatnak 5 gólig. Kicsit bátrabbak magasabb szorzóért megpróbálhatják a 6 gólt is. Több mint 5,5 1,80
onefix 2019-05-23 13:21:10
09876 H
Oroszország - USA
Oroszország (1X2)
1,45
A csoportmeccsek után nem nagy merészség kijelenteni, hogy a negyeddöntőben az amerikai válogatott sem állítja meg az oroszokat. Azokat az oroszokat akik eddig hibátlanul menetelnek, parádés mutatókkal, mint például a kapott gólok száma, ami mindösszesen 7 gól. Ezzel szemben az amerikaiak támadó játéka eddig nagyon vérszegény volt. A Kanada, USA, Orosz , Svéd négyesből ők lőtték a legkevesebb gólt. Persze egy meccsen bármi megtörténhet, de a győzelemhez szerintem nagyon nagyot kellene javulniuk. Bátrabbak egy kicsivel nagyobb szorzóért a hendis orosz győzelmet is bevállalhatják. Oroszország -1,5 1,70