Sztártipp

A tipplap.hu olvasói tippjei.

A kilencedik napra ketten maradtak, tehát párbajjá alakult a játék. A versenyt vezető bartművek teljesítette a minimum kvótát, de a másik hősünket emlékeztetném a napi másfél pontos minimum átlagra, ami kell ahhoz, hogy értékelni tudjuk az eredményt. Nincs nagy hiány, könnyen pótolható. Kívánunk is hozzá sok sikert és jó tippelést minden kedves olvasónknak!

A tervezett játékidő felénél járunk, és még egy tucat versenyző küzd a dicsőségért, hogy ő lehessen a legjobban tippelő olvasó. Nyilván kell ehhez egy adag szerencse is, de nem lehet csak véletlenül nyerni, némi tudás vagy ismeret szükségeltetik hozzá. Mi drukkolunk, hogy izgalmas versenyt és sok jó tippet láthassunk ezen a héten!

A nyári kánikuláról megpróbáljuk elvonni a figyelmeteket és egy újabb játékot indítunk. A kezdés csütörtökön mint a régi időkben és a tervezett befejezés a következő vasárnap. A szabályok maradtak ugyanazok, de a játék kezdetekor úgyis kirakjuk majd, és mindenki frissítheti az ismereteit. A fődíj ötezer forintos tippmixelési lehetőség vagy tippmixprós feltöltés ugyanezen értékben, de szerintünk - és reméljük a többség is így gondolja -, leginkább a dicsőség, ami a játékosokat motiválja. Kívánunk sok sikert és várunk mindenkit szeretettel csütörtökön a rajtnál!

Oldalak