2023.11. 22.

ATP & Challenger figyelő (szelvényajánló és kibeszélő) – 2023.11.22

ATP & Challenger figyelő (szelvényajánló és kibeszélő) – 2023.11.22

Az aktuális héten zajló ATP- és challenger tornákat monitorozzuk és az olvasókkal közösen keresünk olyan tippeket, amelyeket érdemes lehet egy szelvénybe berakni, valamint olyanokat is, amelyek single is megállják a helyüket. Fotó: Matthewryz Sziasztok!

A tegnapi két szelvényből egy végül elment, egy lejött. A kis 17 éves brazil srácot figyelni kell, ügyes! Ma ismét challengerek:

Brasilia, szabadtéri kemény:

  • Rodriguez Taverna (244.) - Moreno De Alboran (155.): Tegnapelőtt írtam Moreno De Alboranról: Moreno, akinek a legjobbja 121. helyezés volt a világranglistán kifejezetten szereti a kemény borításokat. Idén 39 meccset játszott szabadtéren, ebből 24-et megnyert. Két CH-tornagyőzelme van, ebből az egyik pont ilyen szabadtéri keményen, azt idén nyerte, de ezen kívül döntős szereplése is van. A US Openen a három kvalifikációs meccset sikerrel vette, a főtáblán Sonego megverte. Összefoglalva, Moreno egy alsó-középkategóriás, vagy attól valamivel följebb álló teniszező, aki szabadtéri keményen jól szerepel és idén jó eredményei vannak. Akkor Pucinelli de Almeidával játszott, aki echte salakos. Ma Rodriguez Tavernával találkozik, aki szintén elsősorban salakmenő és jóval hátrébb van a világranglistán is. Ma is nyerhet Alboran jó eséllyel! 1,39
  • J.P. Ficovich (282.) - P. Sakamoto (377.): Fichovich abszolút univerzális játékos. 191 cm magas, van egy erős remek szervája és erős tenyerese. Alapvonalról játszik agresszívan. Két CH-tornagyőzelme salakról van, de kemény borításon is jó! A Pozoblanco CH-n, kemény borításon döntőzött, megverte többek között Ilkelt és Penistont is, akik nála erősebb keménypályás játékosok. Sakamoto alacsony, mozgékony játékos, a védekező tenisz követője, elsősorban salakos. Mentálisan erős, de alsó-középszint a tenisztehetséges. Fichovich 23 keménypályás meccset játszott már idén, Sakamoto kettőt! Tipp: Az argentin nyer egy szettet – 1,30

A kettő együtt 1,80, az esélyek is jók. Ti mit vállaltok mára?

tipp
Rodriguez Taverna - Moreno De Alboran & J.P. Ficovich - P. Sakamoto
Moreno De Alboran nyer és Fichovich nyer legalább egy szettet | 1.80 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
arsenal88 2023-11-22 16:43:00
Nagy tipp volt...
Nulla senki csicska amcsi, ocska szar!!!!
Mark'yhennon 2023-11-22 18:19:05
Döntő szett tie-break 7-5 egy szar minibreak-kel nyert a másik! Ez elég szoros volt. Ezzel estem ki az ágyúból én is.
arsenal88 2023-11-22 19:37:49
Sajna naggyal adtam fel... :/ a donto szett elején ment a nyomorult 2:0-ra, onnan is kepes volt elcseszni...
Tudtam a tiebreak kuka lesz
ToMMo 2023-11-22 10:40:35
Kedvenc kis román hölgyek akcióban ismét. :) Mondjuk Mitu és Cristian oddsa már a nullával egyenlő, ezért őket ma még hagyom. Viszont Todoni 1.20 körül már jónak mondható. Bulgaru már sokszor győzelemhez segített, így én őt is rápróbálom, bár lehet csak óvatosba szett győzelemmel. Végül pedig tegnap vagy elnéztem, vagy átcsúszott mára, de Tabilo a férfiak közül szerintem nyerő ma. :)

további tippjeink a Tenisz világából

A szép nevű brazil Piracicabában tartanak a héten egy salakos CH-tornát, ahol szerepel néhány ismertebb, rutinos játékos is. Két ilyen találkozik ma, immáron a negyeddöntőben. Federico Coria - Gianluca Mager meccset rendeznek.
A szép nevű brazil Piracicabában tartanak a héten egy salakos CH-tornát, ahol szerepel néhány ismertebb, rutinos játékos is. Két ilyen találkozik ma, immáron a negyeddöntőben. Federico Coria - Gianluca Mager meccset rendeznek.