A Wimbledoni női döntő napja

2018. Jul. 14.
ToMMo

Angelique Kerber - Serena Williams döntőt játszanak a nőknél Wimbledonban. Ilyet pedig már láttunk, hiszen 2016-ban is ők játszották itt a finálét, és másik grand slam döntőben is találkoztak már ők. Ilyen tekintetben egyébként 1-1 az állás kettejük közt. Serena szülés utáni visszatérésen van túl, Kerber pedig egy pocsék 2017-es szezon utáni visszakapaszkodáson. Ma tovább írják a történelmüket, és jó meccsre van kilátás. Nehéz megmondani melyikük kerekedik ma felül, többek közt erre keressük ma a választ.

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Jan Satral-Sadio Doumbia
Scheveningen, The Hague Open, quali, Mets Tennisbanen, Netherlands, clay,

A 460.cseh Satral ennek előtte a Braunschweigi Sparkassen Openen volt, ahol jól játszott, felkerült a főtáblára, miután a kvaliban verni tudott egy hazai versenyzőt, valamint a mostanság jo eredmènyeket felmutato román Dima Dragost.
A főtáblán pedig verni tudta a most már top százas spanyol Munart, aki több tornát is nyert nyár elejèn:Prostejov cseh, illetve Caltasinetta-Szicilia, salakon, a Garosson pedig Djokoval is jó meccset csinált.
A 27èves Toulousi születèsi francia viszont nincs jo formában.
Cseh győzelmet várok ide. Odds:1,53

Egy ötlet èlőzèsre:
Perugia, 21:00:Ulisis Blanch-Balázs Attila.
A 20èves Puerto Ricoi születèsű amcsira kerek 4-es oddsot adnak.
Itt aztán van mozgástèr bőven 2-es oddsig.
Itt a hèt folyamán 3 jó salakost is megvert dogkènt:a korábbi salakmenő, több tornát is nyerő Nikolas Almagrot, a feltörekvő, Gaross főtáblára feljuto Carlos Tabernert, valamint Zapata Mirajjest.
Èrdemes lehet figyelni ès ha ugy alakul nyomni rá. :)

Jozef Kovalik-Yannick Hanfmann
Braunschweig, Sparkassen Open, Germany, clay, final,15:30

A 25 èves,pozsonyi Kovalik jó formában van.
Wimbledon előtt otthon, a Magas Tátra kapujában, Poprádon tudott megnyerni egy 64 ezres tornát.
Noha Wimbledonban elvèrzett rögtön a kvali 1.fordulojában a veterán, s egyszer már visszavonult osztrák Jürgen Melzer ellen,a füves boritás nem az ő műfaja. itt a hèt folyamán ismèt csak jó formát mutatott salakon.
Dogkènt pèldaul meg tudni verni az uruk salakmenőjèt Cuevast, vagy a bolivia Dellient verő belga De Greefet is. Szettet sem vesztett a hèt folyamán.
1,61-es odds van a győzelmère.

Az elmúlt 3 napban, háromszor tippeltél rosszul ezzel együtt! Ha ilyen rossz arányban tolod, én nem is írnék ide a helyedben, csak kicseszel azokkal, akik olvassák! Nekem 2 szelvényem ment el miattad! Köszi!

Amugy igazad van, volt kb. 3 rossz.
De volt mellette 6-7 jó tipp, csak biztos azokat nem tetted, mert azok nem Pro-s meccsek voltak.
Itt is pl. amit ma irtam, a fentebbi jött. Az se Tippmixpro-s meccs volt.

 

h i r d e t é s ▼