Ma is WTA-tornák és ATP Challengerek (Brainstorming)

2018. Sep. 14.
ToMMo

Quebecben és Hiroshimában rendeznek ma WTA-mérkőzéseket. Az uraknál folytatódnak a hét elején elkezdődött Challenger-tornák. A hölgyeknél Puig és Lepcsenko meccsét érdemes megnézni. Beszéljük meg!

 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Szia, Tommo!
Nem igazán vagyok otthon a teniszben, 1,5 hónapja kezdtem el újfent követni/nézni.
Piros Zsombor játékáról nem sokat tudok, de hallottam már róla néhány alkalommal.
A Vesely elleni meccs valóban ennyire egyértelmű a cseh játékos javára?

Szia!

Hát Zsombi hatalmas tehetség ahhoz nem fér kétség. Azért tavaly junior Ausztrál Opent nyert egyéniben, párosban meg a junior Garrost, illetve u18-as EB-n aranyat. Ugye ezt mind tavaly. Még csak most bontogatja a szárnyait ugye a felnőttek között.

Vesely azért rutinosabb jóval, és nem ügyetlen egyáltalán. Mondjuk verhetetlennek sem tartom én személy szerint, de mindenképp mellette van a tapasztalat. Az odds is valami olyasmit mutat szerintem, hogy nem lehetetlen a meglepetés Zsombitól, de azért számítanak arra is, hogy nem egy egyszerű helyzet amiben van. Ilyen fiatalon kezdeni ilyen fontos Davis Kupa meccsen. Benne lehet egyfajta megremegés. 

Szóval összességében nyilván jóval esélyesebb a cseh. De szerintem nem teljesen lehetetlen küldetés ez. Remélem nem csak a magyar szív mondatja ezt belőlem. :)

Vesely sérült volt, egy hónapot kihagyott.
Azóta, ez az első mérkőzése.
Ezt csak támpontként mondtam.

Viszont állítólag csak erre készült, és a Davis Kupákon azért rendszerint elég jól játszik.

Nagyon nagy szerencsénk hogy Vesely nem teszi oda magát normálisan. Remélem mostmár behúzza Zsombi

Valkusz Máténak sajnos nem sok esélyt adok a cseh Rosol ellen,1.7-áért.

Na most egy kicsit ömlesztek...ne tessék tippeknek venni, de most nagyon sok olyat láttam meg ami elgondolkodtat. A legtöbb ez az 1.40 körüli kategória, van lentebb is fentebb is. Valahogy ebből fogok válogatni, vagy több szelvény, de kíváncsi vagyok esetleg van-e párról véleményetek nektek is ezek közül:

Medvedev, De Minaur, Darian King, Bacszinszky (Biarritz), Korpatsch (Biarritz), Ostlund Fanny (Cairo), Ostlund/Steur páros (Cairo), Kubanova/Tomanova (Frydek Mistek), Moutet (Isztambul), valamint Molleker nekem is tetszetős. :D

Na de mi legyen... :D

Ezek tűntek 

Na ezt ki is ejtem akkor. Medvedev a legszimpatikusabb amúgy. Meg még persze páran a felsoroltak közül. :)

Vártam a kérdésed. :) Most az bizonytalanított el, hogy eddig ültek a tippek, illetve a szép szóra meg hallgattam magam is, és minaurt jó is hogy mondta djoker hogy kár lenne. Az Ostlund/Steur párost is kihagyom Fannyka egyéni szenvedése után, bár azt legalább behúzta végül. A másik páros szépen muzsikált pedig a szorzóhoz képest simán hozta a döntőt. Moutetra vártam amúgy, mert mikor sok a gondolat megszoktam próbálni a legkorábbiakat tényleg kicsibe, és utána aszerint folytatni a napot. :) Ez most Ostlund, Moutet volt. Csak mivel elég jól jövögettek a dolgok, ez rontja az esélyeket a továbbiakra, mert botor aki azt hiszi, hogy minden be fog jönni. Bár lehet 1-2 jó nap ilyen téren. :)

Szóval félve mondom ezután, de azért mégis kell az a szeló. :) Sőt van hajnalra is már gondolatom, de mindent a maga idejében. :D

Medvedevet nem tudom elengedni az volt az első gondolatom, maradok is nála. Mellé pedig marad így Bacsinszky, akiben érzek most annyi erőt és spirituszt hogy szeretne már végre kapaszkodni vissza. Márpedig ha nem hátráltatja semmi, és jelentett annyit ez a két meccs, akkor nyerhet ma is.

Tehát Medvedev, Bacsinszky dupla közeli ment most. :)

Sorry a sok kérdezősködésért, de követem már a tippjeidet egy jó ideje és nagyon jók :) Nem szeretnék lemaradni róluk.

Semmi gond, hát ezért vagyok itt, illetve magam is okosodni mások által. :) Bár most erről lehet jobb lett volna ha lemaradsz :/

Sziasztok!

Dutra Da Silva-t ajánlanám én ma, korábbi ismereteim, jelenlegi forma, és odds allapján szerintem jó érték/rizikó arányú tét :)

Mai szelvényem
Evans-Istomin V
Stakhovsky-P.Sousa H
Piros Zs-Vesley V

Atyaúristen mit húzott be ez a gyerek!!! :D Hát nagy gratula neki, nagyot küzdött!

 

h i r d e t é s ▼