2023.12. 06.

WTA figyelő (kibeszélő) – 2023.12.06

WTA figyelő (kibeszélő) – 2023.12.06

December 31-ig nincs javasolt tipp, az olvasóké a terep! A WTA-tornák még mennek, ha tudtok jó ötletet, ne tartsátok magatokban!

December 31-ig nincs javasolt tipp, az olvasóké a terep! A WTA-tornák még mennek, ha tudtok jó ötletet, ne tartsátok magatokban!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
ToMMo 2023-12-06 09:28:22
A sokszoros kedvenc opcióm ma is Bulgaru lenne. :D Szerintem nyerhet ma is.
Emélkedés szintjén érdekes lehet Yastremska, kár hogy bízni szinte soha nem bírok már benne. :)
Barthel is érdekes, mert baromi magas oddsra rakták. +5.5 gameval is még 1.73, ahhoz képest szerintem nem ekkora underdog ő, szóval az ilyen tipp akár le is jöhet. Vagy nyerhet szettet. Ki tudja még a végén a meccset is behúzhatja amilyen formában van. :D Kíváncsi leszek.
barcelona 2023-12-06 09:54:32
Lutri a női tenisz, mert képesek 6-0, 5-0-ról is kikapni. Nem egyszer volt ilyen vagy hasonló extrém összeomlás. Egy ideje már nem vagy alig játszom nőknél favoritot, mert kb hasonló arányban jönnek a meglepik. Főleg az underdog szettjére érdemes fogadni, mert az gyakran jön és jók az oddsok. Hogy látod?
ToMMo 2023-12-06 11:46:39
Jelenleg mivel eléggé off-season van így minden még jobban lutri, mint amúgy szerintem. :D Szigorúan játék kedvéért szabad csak játszogatni ilyenkor kicsiben. Arra viszont jó, hogy a kis alacsonyabb szinten levőknél legalább nem esik ki a követésből az ember és jól jöhet párszor. :)

Azt nem vitatom, hogy statisztikailag valószínűleg többször van úgymond nagy összeomlás a női mezőnyben, mint a férfiban. Viszont azért ez árnyaltabb téma és igazából időszakosan van ám ez fordítva is. Idén is volt olyan időszak, mikor abszolút a férfi mezőnyben születtek folyamatosan a meglepetések, vagy érthetetlenül megfordult meccsek. Nem kell messzire visszanyúlni nem rég egy Murray - De Minaur 5-2-ről 5-7...egy Murray, aki azért nem egy remegős fajta. Vagy itt volt Djokovic 40-0 3 meccslabdáról kikapott hirtelen...pedig ő a mentális erő mintaképe kb. Vagy Wimbledon után mikor az USA felkészülési tornákon először volt újra Djoko - Alcaraz meccs és utóbb szett és brékelőnyben volt, miközben Djoko a seggén vette a levegőt kb. Aztán Djokovic megfordította a meccset (még ha meg is itta azt a kreatint vagy mit a kamerák előtt) :D. És itt azért olyan játékosokról beszélünk, akik a tenisz nagyjai kb. Ez most csak 3 példa, de ilyen McDonald vagy ilyeneknél is emlékszem volt 5-1 vagy ellene vagy neki, mindenesetre ilyen szintű játékosoknál és fordult a meccs. Idén volt sok ilyenre példa. Szóval szerintem egyszerűbb elfogadni a tényt, hogy a tenisz ilyen sport és mindig benne van. Nekünk az a célunk, hogy ezeket az aknákat a lehető legjobb arányban kikerüljük. :) Baromi nehéz ez tény, de ha az lenne mindenki gazdagon sütkérezne mondjuk. :D

Az underdog hoz szettet opció gondolatodra visszatérve viszont abszolút lehet ez jó. Főleg alacsonyabb szinten, ITF-en vagy akár férfiaknál challengeren azért nem mindig a legjobban lövik be az oddsokat szerintem. Ha követi az ember formák alapján, vagy épp az alapján, hogy ismeri a teniszezőt, hogy lehet épp a forma nem mutatja, de amúgy meg akár jobb is mint az ellenfele ez alapján el lehet csípni szerintem jó underdog szett wineket, ahogy mondod.
Ezért is leszek pl. ma Barthelre kíváncsi. Bár tenni erre nem teszek most, csak figyelgetek. :D
gerak 2023-12-06 07:35:30
A mai kínálatban egyedül egy női spanyol-orosz párharcot találtam, ami elsőre megragadta a tekintetem.
Egymás ellen még nem játszott a 32 éves spanyol és a 19 éves orosz. Az viszont érdekes lehet, hogy nemrég mindketten játszottak Bassols ellen. Andreeva 5-7, 6-7-re kikapott tőle, míg Parrizas-Diaz 7-6, 4-6, 6-2-re legyőzte. Ha ebből az aspektusból nézem, akkor a spanyol szettjét is meg lehet próbálni, de én fiatal kora ellenére bízom az oroszban, aki az elmúlt időszakban jobb eredménysort tud felmutatni, mint spanyol ellenfele.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.12.06. 10:00
N. Parrizas-Diaz - Eri. Andreeva
A mérkőzés győztese
Eri. Andreeva
1.42 0 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1420

további tippjeink a Tenisz világából

A stratégia a következő: Két-, vagy több teniszmeccs kötésben, amelynek az eredő szorzója 3,0 körüli. A tét kialakítása egy biztonságos bankroll-menedzsmenten-, valamint a Fibonacci stratégián alapul.
A stratégia a következő: Két-, vagy több teniszmeccs kötésben, amelynek az eredő szorzója 3,0 körüli. A tét kialakítása egy biztonságos bankroll-menedzsmenten-, valamint a Fibonacci stratégián alapul.