Ausztrál Open Nyereményjáték

2018. Jan. 12.
ToMMo

Január 15-én kezdetét veszi az Ausztrál Open, az idei év első Grand Slam tornája. Felmerült az igény, hogy jó lenne egy tenisz központú nyereményjáték, és ez remek alkalom erre. Két kategóriában zajlik majd a verseny, az ATP és a WTA mezőnyben is győztest hirdetünk. A nyertesek pedig 5000Ft-os TIPPMIXPRO feltöltéssel gazdagodhatnak. Nevezni pedig bárki nevezhet akár mindkét kategóriában. Részletek a cikkben.

h i r d e t é s ▼

 

Lényegében egy ágrajz verseny formájában zajlik a küzdelem, melyhez egy külső rendszert veszünk segítségül.

Aki már korábban regisztrált a tennisdrawchallenge oldalon, és már benne van a Tipplap csoportban ott, annak egyszerűen ki kell tölteni az ágrajzot, és akkor részt vesz a versenyben.

Akik pedig újonnan érkeznek, és kívánnak részt venni a játékban, a következőket kell tenni:

www.tennisdrawchallenge.com

Ezen az oldalon kell mindenkinek regisztrálni, amihez egy e-mail címen kívül nincs is másra szükség, illetve felhasználónevet és jelszót adunk meg a jövendőbeli fiókunknak.

Mikor sikeresen beléptünk a fiókban felül rányomunk a „Group” fülre, és kiadja a létező csoportok listáját.

Group Name: Tipplap

Jelszó: ninja

A teendő tehát annyi, hogy kikeresitek a Tipplap csoportot, és csatlakoztok. Mivel a tagok száma szerint rakja fentről lefele csökkenő sorrendbe a rendszer a csoportokat, ezért már most is lapozás nélkül látható a Tipplap. Jelenleg felülről a harmadik. Ahogy bővülünk persze fentebb kerülhet.

Az ágrajzokat a kiírás szerint január 15. 02:00-kor zárják le, de azért érdemes szerintem 14-e éjfélig kitölteni, nehogy lemaradjunk. Igazából ugye már jelenleg is ki lehet tölteni, csak még zajlanak a selejtezők is, ezért egy-két név nem tisztázott, de mivel a fent említett időpontig bármikor lehet módosítani, amikor megtudjuk a hiányzó neveket, ezért talán a biztonság kedvéért érdemes már most nekiesni első körben, később pedig lehet korrigálni a határidőig.

A Bracket fülnél az ATP-Edit és a WTA-Edit lenyíló füleken keresztül érhető majd el a férfi és a női mezőny ágrajza, melyet ki kell tölteni.

Még egy fontos dolog. Mikor végigvezettük az ágrajzunkat, utána alul kell majd elmenteni, ott pedig ne felejtsük el megadni a döntő ászainak számát, illetve, hogy hány percig tart majd a döntő. Amennyiben holtverseny lenne a pontok tekintetében a végén, akkor ezek döntik el ki nyer. :)

Még egy fontos tanács tőlem. Mivel az ágrajz abban a kb. két napban bármikor változtatható, ezért érdemes ránézni még az időkapu lezárása előtt, hiszen bármikor történhet előzetes visszalépés, edzésen sérülés, selejtezős visszalépésnél lucky loser aki odakerül, és ez megváltoztathatja az adott tippünket. Érdemes erre odafigyelni.

Nincs más hátra, mint előre. Regisztráljatok, és aztán töltögessétek az ágrajzaitokat amikor lehetséges. Izgalmas és jó móka lesz, ebben biztos vagyok. Még annyit, hogy mikor lezárják, és már nem lehet változtatni, onnantól mindenkinek meg lehet nézni az ágrajzát, aki részt vesz a versenyben. Ez segíthet napi tippekben, vagy csak kíváncsiságból ki-kit vár győztesnek. :)

Nyereményekről még egyszer:

ATP Bracket 1. helyezett: 5000 Ft Tippmixpro feltöltés

WTA Bracket 1. helyezett: 5000 Ft Tippmixpro feltöltés

Bármilyen kérdés merülne fel bennetek ne habozzatok feltenni itt. Versenyre fel! ;)

Hozzászólások

Szevasztok!

Ez jól hangzik, ebben most indulok én is :).

Az email és a jelszó ugyanaz amivel a tipplap.hu ra vagyok regisztrálva??,,
Nekem nem fogadja el...

Mármint mit nem fogad el? Nem tudsz regisztrálni az oldalra?

 

Aki már korábban regisztrált, és már benne van a Tipplap csoportban, annak egyszerűen ki kell tölteni az ágrajzot, és akkor részt vesz a versenyben.
Ezt ugy értelmezem...nem kell regisztrálnom hiszen tag vagyok

Aki már korábban regisztrált a tennisdrawchallenge oldalon...így helyes. Köszi, hogy szóltál javítom a félreértések elkerülése végett. :)

Látom is! Épp te vagy a legújabb tag a csoportban ugyanezen a néven. :) Sok sikert!

Köszi, úgy néz ki a WTA-t meg is nyerem...nem gondoltam volna....nagyon örülök...köszönöm hogy kitalálták ezt a játékot.

Most látom,nem is biztos...hogyan történik a pontozás?

Sziasztok! Köszi ToMMo,hogy felvállaltad a játékszervezést! Most néztem meg éppen kettő nap múlva jelenik meg az ágrajz ugye jól értelmeztem?! Üdv,Jani!

 

h i r d e t é s ▼