Becsapódik a houstoni rakéta a Jazz városába?

2017. Dec. 7.
Noah

Tegnap a Minnesota 107-113-ra győzedelmeskedett idegenben, ma pedig a Utah – Houston meccset választottam. A Rockets rendkívül erős csapatnak látszik, az utolsó hét mérkőzést átlagosan 22 ponttal nyerték meg. Mivel a Utah csapata jelenleg a sérülések miatt nem teljes, a Rockets pedig az utóbbi hetekben ritkán mutat gyenge játékot, így most nekik van nagyobb esélyük a győzelemre. Mutatjuk a részleteket.

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, NBA | 2017.12.08. 04:30
UTAH – HOUSTON
Tipp: Houston Rockets meccsgyőzelem – 1,40

  • A Utah eddig 11 hazai mérkőzést nyert meg ebben a szezonban és csupán 4-szer vesztett, így az erősebb csapatok közé sorolhatjuk. Most pedig a Houston Rocketssel kell megküzdeniük, akik a 10 győzelemmel és 1 vereséggel a bajnokság legjobb csapatának számítanak.
  • A Utah a legutolsó veresége előtt sorozatban 6 mérkőzést nyert meg, tehát hazai csarnokban magabiztosan lépnek pályára. Gobert sérülése miatt akadtak problémák, ezután viszont összeszedték magukat és folyamatosan nyertek. Most viszont rajta kívül Rodney Hood és Joe Johnson szintén nem játszanak! A mostani győztes széria alatt átlagban 115,5 pontot értek el, a védekezésük is javult, 98,8 ponttal övéké az egyik legjobb védekezés, de a három kiesett kulcsjátékos sok lehet a liga egyik legerősebb alakulata ellen!
  • A Houston Rockets átlagosan 114,1 pontot szerez játékonként, nem lesz könnyű dolguk a Utah ellen. Imponáló teljesítményt nyújtva menetelnek, a mai ellenfelüket is legyőzték már az idényben. A Rockets Chris Paul visszatérése óta nem veszített játékot! Ryan Anderson ma nem játszik, de a csapat elég erős, hogy pótolja a hiányát. A Jazznek nélkülöznie kell Johnson és Exum játékát, és Neto, illteve Hood sem biztos, hogy játszik.

Kulcsjátékos: Chris Paul:

  • Paul az utolsó 7 mérkőzésen már játszott, két alkalommal is több mint 20 pontot szerzett. Kétségtelen, hogy a Rockets számára hatalmas előnyt jelent a játéka, a mostani meccsen is könnyedén el kellene érnie a 13 pontot.

Hozzászólások

Houston-t folyamat nyeretem én is. Jön is :) Reméljük most is.

Lejöhet, de szerintem necces, na... :)
Rudy Gobert mondjuk visszatèrt màr 2 meccsel ezelőtt a Washinghton ellen, tönkre is vertèk a fővàrosiakat, ő a liga egyik legjobb vèdője, palànk alatt elit, míg ő nem volt, addig a tàmadàsokat helyeztèk előtèrbe, most visszatèrtek ahhoz, amihez nagyon èrtenek a vèdekezès.
A Washinghton betörèseit teljesen megfogtàk, az újonc Donovan Mitchell vezetèsèvel pedig dobófesztivàlt rendeztek.
Houston esetèben ugye nehèztüzèrsègről beszèlhetünk, ontjàk a közèptàvoli ès a tàvoli dobàsokat, nem a palànk alatt annyira veszèlyesek.
Szóval kèrdès, hogy fogja levèdekezni ezt a Jazz.
A liga egyik legjobb vèdelme csap össze egy igazi tàmadógèpezettel.

Èn amit itt kinèztem, az a Philadelphia sikere a Lakers ellen, múltkor ugye nagy meglepetèsre kikaptak otthon a Phoenix Suns ellen, play offba igyekeznek, mèg egyszer nem hibàzhatnak, főleg otthon.

Kedves Versace 25

Nagyon köszönöm a többi kedves olvasó nevében is az abszolút építő jellegű és információkban gazdag hozzászólást! Sok ilyenre lenne szükség, hogy még eredményesebb fosztogatást hajthassunk végre a különféle irodák ellen!

Sok sikert és jó egészséget kívánok a TIpplap szerkesztőség nevében! 
 

Viszont! :)
Ahogy nèztem Sport1 adja majd hajnalban ezt a meccset, 04:30,èrdemes lehet megnèzni.
Nem is igazàn az emlitett Chris Paul lesz ott a kulcs(bàr èppensèggel ő is klasszis), hanem ugye az Mvp cimre igencsak esèlyes Harden, aki a Houston alfàja ès omegàja, Jazznèl pedig az emlitett francia vèdő Rudy Gobert.
Ezen a meccsen igazàból minden a Houstonon múlik, ha le tudjàk vèdekezni "Szakàllt", akkor is ott van mèg Chris Paul. Bàr olyan igencsak ritka, hogy Hardent le tudtàk volna vèdekezni. :)

Van egyèbkènt a hajnali line up-ból(program), magyar idő szerint hajnal 3-as kezdèssel egy Phoenix Suns-Washinghton Wizzards meccs.
Helyszín Arizona Àllam fővàrosa, Phoenix, a Talking Stick Resorts Arèna.
Nemrèg Devin Booker szenzàzios teljesitmènyèvel a Suns bravúrgyőzelmet aratott Pennsylvaniàban a play offba igyekvő Philadelphia otthonàban, de legutobb Kanadàban a Canadien Airlines Arènàban a Raptors ellen màr nem sikerült a bravúr, a jobb erőkből àllo Raptors verte őket.
A Phily elleni győzelem fő letètemènyese, az ott 46pontos Booker a Raptors ellen borzasztóan kezdett ès csak 19pontig jutott, abból 10 büntetőből volt.
A nagyobb baj az volt szàmàra, hogy az utolsó negyedben sèrülèst szenvedett, ölben vittèk le, s bal adduktor húzódàs van konkrètan, 2-3hètig biztosan nem jàtszhat.
Tj Warren pedig technikait kapott ott a 3.negyedben,az ő pontjai is nagyon hiànyoztak.

A fővàrosi Wizzardsnàl a dobóhàtvèd John Wall tèrdsèrülèse es kiesèse okoz gondot ès màr 6meccse kènytelenek nèlkülözni.
Hellyel közzel azèrt meg tudjàk oldani ezt, a fentebb emlitett, Salt Lake City-ben, a Utah Jazz elleni iszonyatos, 47pontos veresèget, Oregon Államban a Moda Centerben ki tudtàk javitani, hiàba jàtszottak back to backet(egymàst követő meccseket), nem szenvedtek zsinórban 2idegenbeli veresèget.
Bradley Beal egèszen extràt jàtszott a Trail Blazers ligaelit vèdekezèse ellen, kintről, bentről, mindenhonnan szerezte a pontokat ès ez elèg is volt ott a boldogulàshoz.
Èn itt ezen a meccsen a Wizzardsot gondolom alapban is, igy hogy nem lesz Booker a Sunsnàl mèg inkàbb...

Egyèbkènt itt a Houston Rockets kapcsàn tènyleg azt lehet mondani, hogy per pillanat a legjobb formàban lèvő csapat, novemberben valami 13meccsből 12-szer nyertek, àtlagban 17pont differenciàval, Harden szintèn embertelen szàmokat hoz, bàr ugye ő kijelentette, hogy nem èrdekli ilyen Mvp meg egyèb dolgok, csakis a bajnoki cím.
Veszèly a dologban szerintem annyi, hogy most az alapszakaszban ok ez a "run and shoot", futok, dobok dolog, egy tàmadàs 7mp,szórjàk rà a hàrmast, a bemennek, nyerik is a meccseket...
Ha mondjuk 45-ből 15 megy csak be, kikapnak, alapszakaszban belefèr...
Viszont ha ez a play offban fordul elő, akkor ott bukta, kb. igy jàrt a 2000-es èvek Phoenix Suns-a, jo alapszakasz, play offra lemerültek, pedig az a fontos...
Mondjuk egy Golden State vagy egy Cleveland elpötyögnek, lènyeg hogy azèrt majd jo helyen kezdjèk a play offot, aztàn majd ott.. :)
Szerintem Harden sem fogja bírni ezeket a brutàlis szàmokat, amiket hoz hosszú tàvon, szóval Paulnak is szerepe lesz rendesen.

 

h i r d e t é s ▼