Butler ismét győzelemre vezetheti a Minnesotát!

2017. Dec. 6.
Noah

Legutóbb is szoros meccset játszott egymással a két csapat. Jelenleg egyik csapat sem túl acélos, de a Clippers hazai pályán még gyengébb, mint mai ellenfele. Ha erős játékosok fognak hiányozni, akkor a Minnesotának nagy esélye van megnyerni a játékot.

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, NBA | 2017.12.07. 04:30
LA CLIPPERS – MINNESOTA
Tipp: Minnesota Timberwolves – 1,40

NBA – Los Angeles Clippers (8-14) - Minnesota Timberwolves (14-11)

  • Ha megnézzük a tabellát a tavalyihoz képest idén mindkét csapat rosszabb helyezést ért el. A Clippers csak a 10. helyen szerepel, a Minnesota pedig az 5. a csapatok között. De nem kizárólag a jelenlegi állás az egyetlen oka annak, hogy a Minnesota esélyesebbnek tűnik a győzelemre.
  • Két nappal ezelőtt került sor a csapatok első közös mérkőzésére, ahol Jimmy Butler 33 pontot szerzett, és a Minnesota került ki győztesként (112-106). Ez azonban egyáltalán nem meglepő, hiszen a Clippersnek rengeteg a sérültje, Milos Teodosic, Patrick Beverly, Danilo Gallinari és Blake Griffin sem játszik jelenleg, ezért az eredmények rosszak. Novemberben szinte csak veszítettek, kivéve a Lakers, a Sacramento és az Atlanta elleni meccsen. A támadásban és védekezésben is jelentős problémák merülnek fel, de ez a játékosok hiánya miatt van. A Clippers nem akar leragadni a 10. helyen, de nincs könnyű helyzetben, és a teher nagy része DeAndre Jordanre hárul, aki nagyban hozzájárul a pontgyűjtéshez, de egyedül kevés lesz ezen a meccsen.
  • A Minnesotának eddig 14 győzelme és 11 veresége van, de ennél persze többet akarnak elérni, az utolsó néhány játékban már jobbak voltak. Érdemes megemlíteni, hogy Jimmy Butler legutóbbi gyenge eredményeivel szemben most nagyon jól teljesített, az utolsó meccseken szinte mindig 22 pontnál többet szerzett.  Játékukból még mindig hiányzik valami, hogy jobb eredményeket érjenek el, de pár nappal ezelőtt már be tudták bizonyítani, hogy tudnak győzni a Clippers ellen. A sérülések miatt nekik is fontos játékosokat kell nélkülözniük: Beverly, Teodosic, Gallinari és Griffin. De a kulcsjátékos ezen a meccsen is Jimmy Butler lehet, amennyiben tartósan ki tud kászálódni a gödörből.  

Hozzászólások

Olvastam, hogy Gallinari játékára már van valami esély, de ha pályára is lép szerintem még nem fog tudni olyan sokat hozzátenni a Clippers játékához. Ez a meccs nálam is vendég.

Indiana.cleveland.spurs. ezek győzelméhez mit szoltok ? Tuti kategória ?

 

h i r d e t é s ▼