Kézimunka: francia bajnoki

2018. May. 2.
kispályás

Hat mérkőzést rendeznek ma a francia bajnokság 22. fordulójából, a története legnagyobb sikerét elérő Nantes az első kupadöntőjére készülő Nimeshez látogat.

 

h i r d e t é s ▼

Nimes-Nantes

  • Franck Maurice fiai életük első kupadöntőjére készülnek a Psg ellen. Kalandos úton jutottak idáig, a negyeddöntőben mai ellenfelüket fogadták, a mérkőzést elveszítették, majd bírói műhibára hivatkozva megóvták. Óvásuknak helyt adtak, ezért a mérkőzés utolsó 10 percét újra kellett volna játszani, ebben azonban nem volt partner a Nantes, így 20:0 gólkülönbséggel ők jutottak tovább. Az elődöntőben a talán már fél szemmel Flensburg felé figyelő Montpelliert verték ki, így életük első kupafináléját vívhatják szombaton Párizsban a Psg ellen. Élete legjobb szezonját futja a Nantes gárdája, a Breszt és a Veszprémet eltakarító Skjern kiverésével megváltották jegyüket a kölni négyesdöntőre. Thierry Anti ismét számíthat a hosszú ideig sérült Nyokas játékára, a válogatott játékos Skjernben egyszer volt eredményes. Véleményem szerint az eufóriában lévő vendégek hazaviszik a két pontot.

Tippem: 17120 Nimes-Nantes V 1.50

Good Luck!

 

 

Hozzászólások

Jó tipp, mert kizártnak tartom, hogy ne tartalékoljanak a kupadöntőre. A bajnokságban jól állnak, belefér egy vereség. Pancser lenne az edző, ha kockáztatná a kulcsjátékosok sérülését.

Ivry - Tremblay lehet még jó hazaira. Akár h-h is benne lehet. Érdekes meccsnek ígérkezik a Malmö - Alingsas...eddig mindig az idegenben lévő csapat győzött. Ha ma is így lenne, 3,05-ös szorzóval gyarapodna a bátor fogadó ;)

 

h i r d e t é s ▼