Kézimunka: Lengyelország-Magyarország

2017. Dec. 7.
kispályás

Ma a negyedik fordulót rendezik az A és B csoportban, az előbbiből már biztos, hogy továbbjutott Románia, Franciaország és Spanyolország, a negyedik befutó nagy valószínűséggel Szlovénia lesz. A mi csoportunkban eddig egyedül Norvégia helye biztos a nyolcaddöntőben, a körbeveréseknek köszönhetően elég képlékeny még a helyzet, de ma tehetünk ez ellen!

h i r d e t é s ▼

 

Lengyelország-Magyarország

  • A lengyel válogatott némi meglepetésre az első fordulóban három góllal legyőzte Svédországot, aztán a meglepetésből még fel sem ocsúdtunk, jött máris a következő, négy góllal kikaptak a csehektől, legutóbb pedig a norvégok zúzták szét őket tizenötöt közé téve. Ez utóbbi annyira nem mérvadó szerintem, hiszen ebben a csoportban kimondva-kimondatlanul Lökéék ellen mindenki „dobja” a meccset. Mindettől függetlenül, ahogy szokták mondani „egyben vannak”, van egy biztos alapjátékuk, amit jó százalékkal hozni is tudnak, a csapat alfája és omegája Kudlacz-Glock, ő szervezi, köré szerveződik a lengyelek játéka, aki még említésre méltó, az Achruk. A mi lányaink két vereség után önbizalomnövelő győzelmet arattak Argentína ellen, amit kicsit beárnyékolt Bódi meggondolatlan nyilatkozata, szerencsére a szövetség jól lereagálta a szituációt. Kapitányunk a mai mérkőzésre élt az első csere lehetőségével, a formán kívüli Tóth Gabi helyett behívta a csupaszív Szucsánszki Zitát, aki ugyan még nem teljesen egészséges, de jelenléte stabilitást adhat védekezésünknek és részfeladatokra támadásban is bevethető. Szóval nem akarom sokáig ragozni, ezt bizony nyerni kell! És ha valaki tudja, hogy hogyan kell megverni őket, az Rasmussen kapitány, akinek a vezetésével érték el legnagyobb sikereiket.

Tippem:06170 Lengyelország-Magyarország V 1.75 28:31

Good Luck!

Hozzászólások

Szia,
Én is azt gondolom, hogy még a büntetést töltő Karabatics nélkül egy sok gólos meccsen behúzzák. Ellenkező esetben komoly veszélybe kerül a bajnoki címük.

Szia Pálya,

hogy látod a gólokat?tudom nehéz belőni,de rohanós,kapkodós meccset vársz vagy megfontolt lassabb támadásokat?Nem ismerem a lengyeleket a mienknél pedig azt látom,hogy nekünk azért nem igazán megy a rohanás még komolyabb csapat ellen illetve felállt védelemmel is megszenvedünk.
54 gól alá gondolkodok...

Szia,
Két opció lehet véleményem szerint, ha ki tudjuk venni Kudlaczot a játékból, akkor jó lehet az under, ha nem akkor bele kell menni egy adok, kapokba és akkor sok gól várható.

Én az 1-5 gólos magyar győzelmet néztem ki. A sima V-vel szemben 2,3-ért adják, nem hinném ha nyerünk az 6-tal sikerülne.
PSG 1-5 win szintén 2,3. Szerintem megtörik a Nantes sorozata a párizsiakkal szemben.

Paraguay - Szlovénia 2017. 12. 07. 14:00

09034 H Kevesebb, mint 50,5 1,85

Szia kispályás, mit gondolsz a Román-Angola mecsre , vendegeknél kevés gólt , a tippmix 23.5 re húzta :o Szerintem a lassu román támadó játék, meg viszonylag eleg jó védelem nem enged sok gólt.Angola meccsét sajnos nem volt szerencsém látni ezért kérdezlek téged :)

Pacsi!
Kispályás, a norvégok hozni fogják ezt a meccset? Ha jól látom, jelenleg a hollandokkal kerülnének össze a nyolcaddöntőben, ha nem tévedek. Nem fogják dobi ezt a meccset?

Sziasztok ! Én ma ezt játszottam : Nantes-PSG hazai csapat kevesebb,mint 30.5 gólt szerez 1,7
Hannover-Magdeburg : melyik félidőben lesz több gól ? A 2. félidőben. 1,6

Ezek a romanoknak erossen vedekeznek? :P rohadtul gyengeeeek eddig.. ma itt nem lesz 2 pont

Tamás,
Te egy igazi jós vagy, ha 20 perc után megmondod a végét :)

 

h i r d e t é s ▼