Kézimunka-Lesz-e közte kilenc Berlinben?

2018. Apr. 28.
kispályás

A mai nap számomra legérdekesebb mérkőzése a Nexe berlini látogatása. Vajon a Rókák képesek-e ledolgozni a tetemesnek mondható nyolcgólos hátrányukat?

 

h i r d e t é s ▼

Füchse Berlin-Nexe Nasice

  • Múlt szombaton meglehetősen hiányos társasággal érkezett meg a berlini csapat Nasicébe. Csütörtökön még Kielben játszottak, ahol az addigi sérültek névsora (Drux, Kopljar, Mandalinics) tovább bővült, Petkovics nem számíthatott Zachrisson és Schmidt játékára sem, így tizenketten vették fel a küzdelmet a horvátok ellen, egy több mint négy órás buszozással tarkított utazás után. Az eredmény ismert, hét büntetőjükből négyet is elhibázva nyolcgólos, nagyarányú vereség lett a vége. Ma Drux és Kopljar biztos nem lép pályára, Zachrisson játékára viszont van remény. A horvátok kedden játszotta legutóbb, a bajnoki rájátszásban fogadták a Zágráb együttesét és hét gólos vereséget szenvedtek, a mérkőzésen megsérült a berlini mérkőzés hőse, a nyolc találatig jutó Barisics és a három találatot jegyző Zrnics is. Véleményem szerint a Berlin hazai közönség előtt képes ledolgozni ezt a hatalmas hátrányt, a közelmúltban kapott itt már közé tizenegyet az Anaitasuna és idegenben a jóval nagyobb játékerőt képviselő St Raphaelt is jól elkalapálták (24:35).  

Tippem: 05515 Hendikep 8.5 H 1.85 (hazai csapat legalább kilenc góllal nyer)

Good Luck!

 

Hozzászólások

Szia,
Én nem azt mondtam, hogy nem lesznek ma nevezve. Azt mondtam, hogy sérülést szenvedtek a Zágráb ellen, ezt az információt pedig a csapat hivatalos oldalán olvastam.

Én sem írtam hogy azt írtad hogy nem lesznek nevezve. Azt hittem úgy sérültek le, hogy ma nem játszanak. Semmi kárörvendő vagy rossz szándék sincs.

bár kicsit meleg volt, de ettől függetlenűl jó tipp volt. Gratula.
Én nem voltam ennyire bátor, inkább 56.5 alá tettem és mellé a PSG-t

bár kicsit meleg volt, de ettől függetlenűl jó tipp volt. Gratula.
Én nem voltam ennyire bátor, inkább 56.5 alá tettem és mellé a PSG-t

 

h i r d e t é s ▼