Kézimunka-Megőrzi-e előnyét a Montpellier?

2018. May. 10.
kispályás

Egy mérkőzés maradt mára a francia bajnokság 23. fordulójából, Toulousban lép pályára a Montpellier. Vajon tudja-e tartani előnyét a tegnap csak nehezen nyerő párizsiakkal szemben?

 

h i r d e t é s ▼

Toulouse-Montpellier

  • Tovább tart az őrült versenyfutás a francia bajnoki címért. Tegnap a Psg rendkívül nehezen gyűrte csak le a Massy gárdáját, a sikerhez nagyban hozzájárult Omeyer hajrában bemutatott három védése. A Bl küzdelmek kieséses szakaszának lezárultával ritkább lett a Montpellier versenynaptára, a heti kettő mérkőzés helyett csak hetente egyszer kell pályára lépniük. Patrice Canayer ma nem számíthat a csípőproblémákkal küszködő Afgour játékára, pályára lép viszont a bombaformában lévő és a hónap MVP-jen megválasztott Richardson, valamint a sérüléséből visszatérő Kavticnik is egyre jobb formát mutat. Sokgólos mérkőzésen vendéggyőzelmet várok.

Tippem:28059 Hendikep 1.5 V 1.45 (Montpellier legalább két góllal nyer)

Good Luck!

 

 

Hozzászólások

Szia pálya!

Löwenről it gondolsz? Hétvégén legyalulták semleges pályán a Magdeburgot a kupa elődöntőben, most hazai pályán szerintem hozni fogják.

Szia,

Régen jártál erre :-) Ezt az alacsony szorzót a kupadöntő mészárlása miatt "kaptuk" a mérkőzésre. Én is úgy gondolom, hogy Mannheimben marad mind a két pont, nem lesz azért sétagalopp, ne feledjük, a Magdeburg tavaly novemberben kapott ki utoljára a bajnokságban. A  hazaiaknál hiányozni fog Guardiola, vendégeknél kétséges Musche, Green és Piotr Chrapkowski játéka.

 

Kicsit pihentettem a fogadást, hogy most újult erővel térjek vissza és kifosszam az unibetet. :D

Nekem a mai tippem: Wetzlar-Füchse Berlin,
vendég csapat 1-5 góllal nyer 2,15.

 

h i r d e t é s ▼