A lila-fehérek ünnepelhetnek

2017. Oct. 12.
Halimexiko

Eltiltások miatt több hiányzója lesz mind a két csapatnak, a házigazda kerete viszont mélyebb, emiatt (is) ők az esélyesebbek.

h i r d e t é s ▼

Real Valladolid-Acoron, Segunda Division, 18.00
Tipp A.: 1! (1.65-tippmixpro)
Tipp B.: 1,5 gól felett (1.35-tippmixpro)

  • A spanyol második ligában a 9. fordulót rendezik a héten. Az erőviszonyok lassan-lassan kialakulni látszanak: a hazaiak a rájátszásra hajthatnak, a vendégek megint a biztos benn maradást célozhatják meg. A nyáron edzőt váltó lila-fehérek tavaly alig maradtak le a play offról, jelenleg 13 pontjukkal a 7. helyen állnak. A hazai statisztikájuk erősebb, háromszor győztek, egyszer kaptak ki. Viszont a forma kiszámíthatatlan, a Cordoba fölényes elverése után ugyanilyen módon kaptak ki a Rayonál (4-1). A csapat nem lesz teljes, egy védekező-középpályás és egy szélső eltiltott lesz a mai meccsen.
  • Az Alcoron tavaly megmenekült, a nyáron próbált erősíteni, de nem lett sokkal mélyebb a kerete. A csapat nem kezdte jól a szezont, jelenleg 9 pontjával a 18. helyen foglal helyet. Nem kezdte rosszul a sorozatot, az 5. fordulóig nem kapott ki, utána viszont háromszor sorozatban. Idegenben 1-1-2-es statisztikájához 1-7-es gólarány párosul. Ma nehéz dolga lesz az Alcoronnak, a kezdő kapusuk és egy jó labdaszerző középpályás eltiltott lesz ma.
  • A Valladolid erős támadásban, otthon különösen. A hazaiak állománya jobb, kiegészítő tippnek pedig a 1,5 gólnáll több is jó lehet.

 

h i r d e t é s ▼