A Monaco ellen sem lesz esélyük Langéknak?

2017. Aug. 13.
pletszo

Lang Ádámék az első fordulóban a Marseille-től kaptak ki, most pedig egy még nehezebb feladat vár rájuk, hiszen a címvédő és BL-elődöntős Monacóval kell megküzdeniük. Olaszországban még nem kezdődött meg a bajnokság, ez a hétvége a kupáról szól. A Serie A-ban frisse feljutott Verona az Avellinóval csatázik a 32 közé kerülésért. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

 

Dijon – Monaco

  • A Dijon simán kikapott 3-0-ra Marseille-ben egy héttel ezelőtt. Nem volt egy súlycsoportban a két együttes és ezúttal sem számíthat könnyebb mérkőzésre Dall’Oglio gárdája, hiszen a bajnok Monaco látogat hozzájuk. Talán csak abból meríthetnek erőt a hazaiak, hogy tavaly 1-1-es döntetlent harcoltak ki Falcaóékkal szemben a Gaston Gerard stadionban. A Monaco támadójátéka egészen veszedelmes még B. Silva távozása ellenére is, hiszen ott van Mbappé, Falcao, Lemar vagy éppen Rony Lopes.

  • A védekezésük tűnt bizonytalannak a Toulouse ellen, de az előző szezonban is mindig kompenzálni tudták, ha a védelem nem zárt tökéletesen. A Dijon alkalmazásában áll továbbra is Lang Ádám, csak az gond, hogy partvonalon kívülre került tavasszal és úgy tűnik, hogy idén is csak mint 4. számú középhátvéd számítanak rá. A posztjára frissen igazolt Lautoa a Marseille ellen megsérült, de mégsem Langot, hanem a rutinos Varrault-t cserélte be Dall’Oglio, így vélhetően ezúttal is a kispadon kezdi a találkozót a magyar védő.

Verona – Avellino

  • A Veronának sikerült azonnal visszajutnia a Serie A-ba, így csak egy évet kellett a másodosztályban töltenie. A SPAL mögött másodikként végeztek Pazziniék, a rutinos olasz csatárnak elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy kiharcolták a feljutást, ugyanis gólkirály lett. A mai ellenfelükkel, az Avellinóval is kétszer találkoztak az elmúlt idényben és mindkétszer a hazai pályán szereplő együttes győzött, a Bentegodiban például 3-1 lett a végeredmény. A Hellas alaposan megerősítette a keretét az első osztályra, szóval illene megvernie a másodosztályban középcsapatnak számító Avellinót a mai napon. A sárga-kékekhez érkezett többek között az Atletico Madridtól Alessio Cerci, a Sotontól M. Caceres, az Udinesétől pedig Heurtaux. A játékoskeretének értéke alapján is elvárható a bennmaradás a veronaiaktól, a kupában pedig legalább a 32 közé kerülés, amit ma abszolválhatnak is a következő fordulóban pedig a városi rivális Chievo lenne az ellenfelük.

A Tippmixpro ajánlatából:

 

h i r d e t é s ▼