Motiváltabbak lesznek a törökök

2017. Dec. 7.
Halimexiko

h i r d e t é s ▼

A Basaksehir sorsa már nem a saját kezében van, de csak akkor marad esélye a továbbjutásra, ha nyer.

 

Istambul Basaksehir-Braga, EL, C csoport, 19.00
Tipp: 1-es (1.80-tippmixpro)

  • A C csoportban az utolsó forduló előtt így áll a tabella: 1. Braga (10), 2. Ludogorets (8), 3. Basaksehir (5), 4. Hoffenheim (4). Annyi tehát eldőlt, hogy a portugálok biztosan továbbjutnak, a németek pedig búcsúznak a további küzdelmektől.
  • Abdullah Avci, a török csapat vezetőedzője kis híján a BL-főtáblára vezette gárdáját, de a Sevillával szemben végül alulmaradtak. Az EL-ben nem szerepeltek jól, de a két héttel ezelőtti, idegenben aratott sikerrel visszajöttek a sorozatba - összevetésben jobbak a Ludorogetsnél, így ha ma nyernek és a Hoffenheim elveri a bolgárokat, akkor a törököké lesz a 2. pozíció. A bajnokságban remekül menetel a csapat, a tabella élén áll, otthon magabiztos (6-1-0). A második számú európai sorozatban viszont eddig nem nyert a Fatih Terim Stadionban, a németekkel és a bolgárokkal is döntetlenezett. A meccset komolyan veszi a narancssárga-fekete alakulat, egy bekken és egy támadón kívül mindenki bevetésre készen áll.
  • A Braga már továbbjutott, a kérdés az, hogy az első, vagy a második helyen. A piros-fehérek jól nyitottak, és csak a bolgárokkal gyűlt meg a bajuk, a többi meccsüket behúzták. A bajokságban tartják a lépést a nagy hármassal, de pontjaik nagy részét otthon szerzik. A formájuk jó, viszont ma több sérült játékos sem léphet pályára. Minden csapatrészben lesznek hiányzók, a stabil alapcsapatot felforgatja majd Abel Ferreira vezetőedző.
  • A törököknek muszáj nyerniük és bízniuk a németekben, hogy hazai pályán szépen akarnak búcsúzni a sorozattól. Isztambulban ma nem ront a Basaksehir, megnyeri a mérkőzést.

 

h i r d e t é s ▼