Nehéz lesz szépen zárni az évet

2017. Nov. 14.
Halimexiko

A magyar válogatott ismét alulmúlta önmagát, ezúttal sem tekinthető esélyesnek. A gólváltásban viszont van ráció.

h i r d e t é s ▼

 

 

Magyarország-Costa Rica, barátságos mérkőzés, 20.15.
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt! (1.90-tippmixpro)

  • A Szélesi Zoltán irányította nemzeti csapat a múlt héten csúfos vereséget szenvedett Luxemburgban. A válogatott rosszul, kilátástalanul futballozott, nem lehet magyarázat a méltatlan teljesítményre, hogy Lovrencsics már az 53. percben kiszállt a meccsből piros lappal. Sok a sérült, legutóbb Sallai távozott Telkiből, de azért ez sem mentség az idei gyászos produkcióra. A vébérészvétel nem volt realitás, de a Feröeren hagyott pont, az andorrai égés, a luxemburgi szégyen és a mutatott játék összességében is lehangoló képet fest.
  • Costa Rica Mexikó mögött a 2. helyen kvalifikálta magát a vébére, a sorozat végére kicsit kiengedett a válogatott, de ekkor már bebiztosította oroszországi tagságát. Idegenben is okozott meglepetést, nyert például az USA-ban (0-2). A múlt héten Spanyolországban vendégszerepeltek a közép-amerikaiak, és Malagában egy nagyon jól futballozó házigazdával szemben maradtak alul 5-0-ra. A keretük nem rossz, az előrejátékukra érdemes figyelni, a 10 selejtezőn 14 gólt rúgtak.
  • A mieinknek illene szépen búcsúztatni az évet, de ebben a Costa Ricában van potenciál. A mindkét csapat betalál lehetősége csábító a leginkább.

Hozzászólások

Nem értem miért ilyen magas Costa Rica szorzója. Kövezzetek meg, de szerintem ma is kikaptunk..

 

h i r d e t é s ▼