Nem esélytelen a vendég

2017. Oct. 11.
Halimexiko

A Segunda Divisionban a Gimnastichoz a Granada látogat. Nem esélytelen a pontszerzésre a tavaly még La Liga-tag vendég csapat.

h i r d e t é s ▼

Gimnástic de Tarragona-Granada, Segunda Division, 20.00
Tipp: X2 - (1.40-tippmixpro)
  

  • A Gimnástic nem kezdte jól a Segunda Division küzdelmeit, erre reagált is a klubvezetés, és menesztette az edzőt. Szeptember közepétől Rodri irányítja a szakmai munkát, az új edző győzelemmel mutatkozott de, de utána döntetlen majd vereség követte az eredménysort. Legutóbb Tenerifén kaptak ki, így most 7 meccsen 5 pontot gyűjtve a 21. helyen állnak Uchéék. Ottohnukban csak a közvetlen rivális Labacetét tudták megverni, a Gijon és az Almeria is nullra nyet nála. Sok lesz a hiányzója a hazaiaknak, egy bekk eltiltott lesz, egy hátvéd, egy szélső és egy center pedig sérült.
  • A Granada 8 mérkőzésen 13 pontot szerzett, így most a 6. A tavaly még La Ligás együttes rosszul kezdett, négyszer döntetlenezett sorozatban, majd kikapott a Valladolid vendégeként. Utána viszont jöttek az eredmények, sorozatban háromszor nyertek a piros-kék-fehérek, így fel is jöttek a tabellán. A formájuk tehát jó, és idegenben sem gyenge az 1-2-1-es statisztika. Ami problémát jelent, hogy a házi gólkirály eltiltott lesz, és még egy rutinos csatár, Ramos sem lesz bevethető sérülés miatt.
  • A déli csapat állománya sokkal erősebb, és a formája is jobb. Ma a pontszerzés elvárható a Granadától.

 

h i r d e t é s ▼