Rajtol a Premier League!

2017. Aug. 11.
pletszo

Eljött a sokak által várt nap: útjára indul a labda a Premier League új idényében. A nyitányon a tavalyelőtti bajnok Leicester az Arsenallal találkozik. A Ligue 2017/2018-as szezonja már a múlt héten megkezdődött és bizony a nagycsapatok remekül rajtoltak, hiszen szinte kivétel nélkül hozták a maguk meccsét. A BL-selejtezőben is még talpon lévő Nice viszont kikapott a St.Etienne-től, így most a Troyes ellen nyílik lehetősége a javításra. 

h i r d e t é s ▼

 

Arsenal – Leicester

  • Remek játékkal győzte le egy héttel ezelőtt az Arsenal a bajnok Chelsea-t a Community Shielden büntetőpárbajt követően. Most a 2006-os bajnokot kellene felülmúlnia, ami azért lényegesen egyszerűbb feladatnak tűnik Wenger csapata számára. A tavalyi idényt nagyon elszúrta az Arsenal és csak az 5. helyen fejezte be, így ezúttal lemaradt még a BL-selejtezőről is. Szokásához híven jól kezdett a PL-ben az Arsenal, majd télen jött egy jelentős visszaesés, amelyet már nem sikerült kompenzálni tavasszal.

  • Többször szó volt a sajtóban Wenger távozásáról, de végül a rutinos francia szakvezető maradhatott a kispadon. Egy nagy nevet igazoltak a londoniak, mégpedig a Lyon gólerős csatárát Alex Lacazette-et, emellett a Chelsea ellen betaláló Kolasinac is új szerzemény. A tavalyelőtti évadban Premier League-ben, míg tavaly a BL-t tett csodát a Leicester. Mesébe illő történet volt, ahogyan megnyerték a bajnokságot Mahrezék, de az azt követő szezonban már a kiesés ellen küzdöttek, végül pedig a 12. helyig kapaszkodtak fel. A Ranierit szezon közben váltó Shakepeare maradt a menedzser és a csapat célja az Európa-liga indulást érő hely kiharcolása lehet, erősíteniük Iheanachoval és Iborrával sikerült. Nem mondható jó sorsolásnak, hogy az Arsenal otthonában kezdenek, ugyanis a legutóbbi hat alkalommal, amikor ott jártak, mindig alulmaradtak.

Nice- Troyes

  • Az előző idényben a Nice a Ligue 1-ben, míg a Troyes a Ligue 2-ben végzett a harmadik  helyen. Ennek eredményeképpen a Troyes osztályozót játszhatott a Lorient-nal, amelyeet legyőzött, így került az élvonalba, míg a Nice tavalyi helyezése a BL-selejtezőben való indulásra jogosította fel, ahol az Ajaxon idegenben szerzett több góllal lépett túl, a jövő héten pedig a Napoli ellen szerepel a gárda. Seriéknek az első forduló nem sikerült jól, hiszen a St. Etienne otthonában kikaptak 1-0-ra, így most még fontosabb, hogy hozzák a kötelezőt a Troyes ellen. A kékek számára jól indult a bajnokság, ugyanis 1-1-et játszottak az évek óta középcsapatnak számító Rennes-el.

A Tippmixpro ajánlatából:

Hozzászólások

Arsenal- leicester
Mindkét csapat szerez gólt és 2.5 felett
Ods: 2.00

Az minden volt csak remek játék nem..
Kellett hozzá egy kiállítás a 80 percben...
Ha az nincs akkor Arsenal siker sem lett volna..
Nyertek az igaz... De hogy remek játékkal az vicc...

Holnap leszek kiváncsi az idegenben rajtoló nagyok közül hány fog botlani?
Liverpool,Tottenham,Man city vagy lesz egy Manchester United-West Ham amiben benne van a vendégek meglepik Mouékat.

 

h i r d e t é s ▼