Spanyol-francia-holland trió a csokorban (1,75 - 1,7 - 1,45)

2018. Jan. 12.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Spanyol, francia és holland meccsek tippjeivel érkezünk, amiket mind-mind megtalálhattok a Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

h i r d e t é s ▼

 

Getafe - Malaga
Getafe (1X2) Odds: 1,75

  • A Malaga úgy veszítette el az utolsó három bajnokiját, hogy gólt sem szerzett, pedig december közepén a Sociedad elleni idegenbeli sikerük azt mutatta, hogy talán megindulnak fölfelé. Ma sem lesz egyszerű dolguk Molináék otthonában, akik hazai pályán brutálisan jól szerepelnek az utóbbi időben, hisz a legutóbbi 5 otthoni bankijukból 4-1-0 mérleggel jöttek ki, s bár a védelmükből hiányozni fog eltiltás miatt a 26 éves Dakonam, a lendületükből adódóan képesek lehetnek otthon tartani mindhárom pontot. 

Strasbourg - Guingamp
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,70

  • Mindkét oldal büszke lehet az utóbbi hetekben nyújtott teljesítményére, az utolsó 5 fordulóból 3-3 győztes meccset tudtak fölmutatni. A Strasbourgnak idén már volt tétmeccse, a Guingampnak még nem, hisz a hazaiak múlt héten a kupában diadalmaskodtak a Dijon ellen egy túlórás ütközetben. Bahokenék valóságos oroszlánbarlangot alakítottak ki otthon, ahonnan a PSG sem tudott ponttal távozni, de mindössze csak két alkalommal fordult elő hogy nem vették be a kapujukat, s ez jó kiindulási alap lehet ma is az esetükben. Gólváltás!

Den Bosch - Almere City
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 1,45

  • Azzal fölösleges vitatkozni, hogy a holland másodosztályban folyamatos góleső van, s e két középcsapat meccsein ez igen gyakran megtapasztalható. A tabellán mindössze egyetlen pont választja el őket, s a 2017-es évet az Almere fejezte be eredményesebben kettőjük közül, ezekből az összecsapásokból egyébként nagyrészt meg is volt az over. Egészen elképesztő, hogy maga a liga 68%-os 2,5 over mutatóval rendelkezik, hazai pályán a Den Bosch ebben a kategóriában jelenleg 78%-on áll, míg az Almere idegenben 80-on, véleményem szerint ma is könnyen átléphetik a minimum 3 találatot.

 

h i r d e t é s ▼