Spanyol másodosztály a mai csokorban (1,95 - 1,4 - 2,1)

2017. Oct. 11.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal a spanyol másodosztály tippjeit hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

h i r d e t é s ▼

 

Oviedo - Tenerife
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,95

  • Az idény első hazai meccsén az Oviedo beleszaladt egy verésbe, ám azóta a Nuevo Carles Tartiere pontnak, vagy pontoknak mindig tapsolhatott. Forlinék tehát összekapták magukat hazai környezetben, ám hogy a tabellán tudjanak kicsit föntebb is araszolni, ahhoz át kellene menteniük a formát a kirándulásokra is. Most azonban ismét stabilitásukról adhatnak jelet, ráadásul a tabellán előkelő helyen tanyázó Tenerife ellen, akik viszont idegenben sebezhetők erősen. Az Oviedo mindenképpen támadólag lép majd fel, hisz hiába a 9 hely mindössze 3 egység választja el őket, így biztosan a támadófocit felvonultató ütközetre van kilátás, ami érhet ma gólváltást is akár. 

FH: 21:00

Sevilla B - Cadiz
Döntetlen vagy Cadiz (Kétesély) Odds: 1,40

  • A Sevilla fiataljai csak az utolsó helyen kullognak a spanyol másodosztályban, ami persze nem eget verő probléma, hisz a folyamatos játéklehetőség az elsődleges feladat, ám a 8 játéknap után gyűjtött három pont szerényke teljesítmény lenyomata. Otthon 0- 1 -3-as mérlegük van, s erre nagyon rá fog menni a Cadiz, az a csapat, mely  a mai vendéglátójával ellentétben inkább a rutint képviseli, s ma ez sokat érhet a lendülettel szemben. Tavasszal mikor hasonló pályaválasztás mellett összefutottak, parádés meccset vívtak egymással, ami 3-3-ra végződött, nem tartom kizártnak, hogy az egyik pontra a Cadiz ma is jó lesz. 

FH: 22:00

La Hoya Lorca - Zaragoza
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) Odds: 2,10

  • Ha lehet hinni az elemzők számainak, a spanyol másodosztály leggyengébb keretével bírnak a hazaiak, ennek ellenére még nem az utolsó helyen tartózkodnak, igaz a vörös zóna résztvevői jelenleg. Két győzelmük is van, s van annyira szoros a tabella, hogy egy esetleges győzelemmel el tudnának mozdulni a veszélyzónából, s ha azt nézzük, hogy a Zaragoza sem zökkenőmentesen teljesít, bármi elsülhet ma, igaz, a 4 utolsó meccsén már veretlen tudott  maradni az egykoron szebb időket megélt vendégcsapat. A motiváció, a hazaiak otthoni veretlensége, a vendégek önbizalma ma mind-mind magában hordozhatja a gólokat. 

FH: 22:00

 

h i r d e t é s ▼