Tippmixfölde meghódítása - Újratöltve - 15. csata

2017. Sep. 15.
riverside

Egykoron közkedvelt volt, aztán folyamatosan a feledés homályába merült a Tippmixfölde meghódítása rovat, amelynek a titkát is tudni, ami nem más volt, mint maga a tippmester, már ha lehet annak nevezni, gyalázatos tippkiválasztása, mindenféle stratégia felállítása nélkül. Most ismét megpróbálok adni a melónak, tántoríthatatlanul, ahogy egykoron egyik kedvenc kollégám, Bryan Corby megírta, katonáim felvértezve, a lovak felszerelve, a boroshordók behűtve. Induljon hát Tippmixfölde újbóli meghódítása!

h i r d e t é s ▼

A majd egy hetes visszatértem nem lett rossz, a lényeg hogy nyertünk, persze nagyot most se kaszáltunk. Valaki kérdezte kommentben, hogy mikor lesz a következő hódítás, 2018-ban? Hát minden megeshet, mint ahogy az is látszik, hogy van aki nem olvassa el a cikkeket, csak úgy belekérdez a vakvilágba. A leírásban ugyanis ott szerepel, hogy a játékom milyen időben, időközökkel jelentkezik, idézném: "napi szinten (vagy ahogy alakul)". Most olyan időszak van, hogy olykor-olykor beesik egy-egy cikkecske. Ám bízom benne, hogy eljön majd megint az az idő, főleg most hogy a TOP bajnokságok és európai kupák beindultak, amikor naponta jelentkezhetem a rovattal. Megértéseteket köszönöm. Jó vadászatot!

A játék valami olyasmi lenne, hogy

  • napi szinten (vagy ahogy alakul) 2,50-3,00 körüli, vagy akár még izmosabb szorzókkal fogok operálni (ezzel nem is lesz gond, erre mindenki képes, már csak a nyerőket kellene megtalálnom, ez már a bibisebb része)
  • alaptétnek kiválasztottam az 500 HUF-ot, aztán ha esetleg idővel kikerekedne belőle valami izmosabb keret (nem szokott), emelnék rajta
  • kezdőnek 10 gurigát gondoltam, ha minden nap bukóval zárok, akkor is mehet belőle 20 szelvény.
  • játékosoknak szól, nem vérprofiknak
  • olyan meccsek lesznek, amelyeket a Tippmixpro is ad, de hogy aztán ezeket ki hol játssza, nekem tök mindegy
  • többnyire focis-gólos tippeket (G/G és 2,5 over) tervezek

2017.09.15. - 15. csata:

Union Berlin - E. Braunschweig
Bundesliga 2., 2017.09.15. 18:30

Häcken - Elfsborg
Allsvenskan, 2017.09.15. 19:00

Club Brugge - Mechelen
Jupiler League, 2017.09.15. 20:30

 

EseményTippOdds
Union Berlin - E. Braunschweig 1-1mindkét csapat szerez gólt1.65
Häcken - Elfsborg 3-0mindkét csapat szerez gólt1.55
Club Brugge - Mechelen 2-0Club Brugge1.35
 Eredő:3.45
 Harcba küldött:600
Kezdő sereg: 10000Napi induló sereg:15615
 Csata utáni létszám:15015

 

 

Hozzászólások

Hali! Ez a rovat hetente egyszer van? ennek így semmi értelme sincs!

Lázadás nélkül uncsi az élet. Helyesen jársz el, ha értetlenkedsz, nincs ezzel semmi baj. Köszi az észrevételt. A véleményed tiszteletben tartom. Olyan, de olyan sok más cikk van még itt a Tipplapon, jól megírt cikkek, jó kis tippekkel, kérlek olvasgasd azokat. Szép napot!

Jó tippek! Én még csavarok is rajta +hazaival a két g/g-s meccsen.

Simán jó lehet az is, én meg ezeket a tippeket csenem el tőled. :)

 

h i r d e t é s ▼