Trükkök,taktikák

2017. Jul. 15.
Tapuah

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta! 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Az èjszaka folyaman mindkèt baseballos vàllalàsom jött, amit ide beirtam, 1,6körüli oddsokon, a Milwakee es a Houston.

Ma èjszaka folytatodnak ugyanebben a felàllàsban a meccsek, tehàt a szèria 2.meccsei következnek.
Tegnap azèrt is voksoltam a listavezető Houston meccs3ère,mert egyrèszt nagyon jo formàt birtokolnak, azt hiszem egy 1.helyet nem kell megmagyarazni.
Màr az All Star szünet előtti meccsen is pazar format birtokolt az Astros, idegenben 19-1re csaptàk szèt a Toronto Blue Jays csapatàt.
Igazabol kosàrban is megfigyelhetők a trendek meg mondjuk hokiban is, hogy az All Star szünet utan egy teljesen uj bajnoksag kezdődik.
A remek texasi forma viszont megmaradt, 10-5re nyertek.
Valos es gyakorlatilag nagyon működőkèpes Hinch rendszere Texasban.
A Houston eddig az összes meccsen abszolut dominant, mèg ha pàrcesetben vereseget is szenvedtek, meg volt a dominancia.
A vendeg Minnesota Twins 45-44es mutatoja,ami èppen 50%felett,egesz pontosan 50,6%,egeszen nevetseges produktum egy majdnem Wild Card helyhez.
Ràadàsul az offense mutato(ami nagyjabol a golaranynak felel meg) :408-473..tehàt van nekik:-65os offense.
Tegnap hazai oldalon Morton volt a dobo, vendegoldalon Jise Berrios, egy jobb kezes dobo volt, aki 1-2re all kezdőkent az Astros ellen.
A mai dobokat mèg nem tudni kik lesznek.
Mindenesetre èn ugy gondolom a Houston húzza a szèria 2.meccsèt is, kezdes èjjel 1kör7ül,odds a tegnapihoz hasonlo 1,60körül.

Ugyanugy sterintem a Milwakee Brewers is huzza a Phila elleni 2.meccset is, az odds a tegnapihoz hasonlo, 1,60körül,tegnap 9-6ra hozta az 1.meccset.
Nagyon ezt a meccset nem kell tulragozni a Phila egy bóvli kategorias csapat, raadasul teli sèrülttel.

Végre valaki aki fogad a baseballra és úgylátom figyelemmel is kíséri.
Remélem lesz több tipped is a közeljövőben.

Igen, majd igyekszem. Elkezdtem most foglalkozni ezzel, hisz a nyàri időszakban az ubiszezonban igen gyèr a kinàlat minden tèren, ez meg ugye megy àprilistol egèszen november elejèig es jo fogadasi területnek gondolom, bar nem annyira könnyű rà fogadni az tèny es valo. :)

Mèg ami megtetszett a ma èjszakai, hajnali baseball fordulokbol, az a hajnal 1ora körül kezdődő magyar idő szerinti meccs, Florida Àllam, Miami, Marlins Park a helyszin.
Az alapszakasz 92.fordulohabol bonyolitjak a Miami Marlins-Los Angeles Dodgers meccset.
Itt is probalok olyan csapathoz nyúlni, akik jo es3èllyel pàlyàznak a sikerre, ugye az előző 2meccs a Houston szinten listavezető, a Milwakee is az èlbolyban van, akivel meccselnek a Phila pedig tök utolso, bovli csapat.
Itt a listavezető Dodgersre szavazok, 91meccs,62siker,29zako,68,1%-os összmutato, toronymagasan vezetik a National Leaguet, a 29helyezett Washinghton előtt, akik 59,6%-os mutatoval birnak.

A Dodgers 469-304-es offense-el bir, az plusz 165-öt jelent.
Fèlelmetes futason vannak tul, a legutobbi 30meccsből 26-ot huztak, s csak 4darab zako, lehet itt vègülis a könnyebb beisztasra is fogni a dolgot, de azèrt ez a mutato mègiscsak valami es ilyenek fènyèben azt gondolom egèsz nyugidtan lehet ràjuk tenni a "kereket", vagy legalabbis nyugodtabban.

A hazai Miami per pillanat a 10.helyen àll a 15csapatos National League-ben, 88meccsük van, 41siker es 47zako,50%alatti mutato, egesz pontosan, 46,6%.
Az offense mutatojuk:414-435,tehàt - 19es.
Tegnap vivtak ugyanebben a pàrositasban a szèria 1.meccsèt,majd 22eter nèző előtt, ahol 6-4es Dodgers siker született, az utolso, 9.inningben tudta megforditani a Los Angekesi alakulat a meccset, addig vezetett a hazai alakulat.
Hazai oldalon tegnap Ramos Vignolas, mig vendegoldalon J. Fields voltak a dobok.
Ma axszèria 2.meccsèt vivjàk majd, hazai oldalon J. Urena lesz a dobo, mig a Dodgersnèl az első èves All Star jàtekos, Alex Wood veszi àt az irànyitast a dombon.
Woods ihletett formaban van, 10-0-ra àll ebben a szezonban, sőt 2014ota nem szenvedett vereseget a Marlinstol, 5-0..
Mondjuk a hazai dobo Urena is jol teljesitett eddig a Dodgers ellen 3mèrkőzès alatt, 1-0ra àll a Los Angelesiek ellen.

A Miami nem sokat vàltozott, inkabb gyengült Jose Fernandes halala ota, a keret elègg3è veteran jàtekosokbol àll mondhatni.
Urena, a mai dobo azert ott van a szeren, a keret legprofibb jàtekosa, 13kezdesből 9-et lehozott, es folyamatosan fejlődik.
Hatai oldalon 4jàtekos nem àllhat rendelkezesre sèrülesek miatt, mig a vendegektől 9jàtekos,tehàt mondhatni "kórhàz a vàros szèlèn"
Mindezen tènyek ellenère a Dodgers szerintem húzta a szèria 2.meccsèt is Miamiban, odds:1,60körül.

150.nap

01456 V Detroit - Toronto Toronto -1,5 (Hendikep 1,5) 2,70

Odds összesen: 2,70
Tét összesen: 2 000 Ft Maximum nyeremény: 5 400 Ft

Kezdő tőke : 20 000 Ft
Mai záró : 18 000 Ft

 

h i r d e t é s ▼