2023.06. 04.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 4. játéknap - 2023.06.04

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG - 1. futam, 4. játéknap - 2023.06.04

2023 június 1-jén kezdetét vette a Tipplap Nagy Nyári Ágyúgolyó Bajnoksága, amely egészen augusztus végéig tart. Az egész játékot úgy kell elképzelni, mint a Forma 1-es világbajnokságot annak futamaival. Minden egyes futamon pontokat gyűjtenek a játékosok és azokat viszik tovább és gyűjtik egészen a játék végéig. Jó játékot és kellemes nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak, játékosunknak! A részletek kattintás után.

NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG

Szabályok (OLVASSÁTOK EL ALAPOSAN!) 

A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG 10-12 futamból áll majd attól függöen, milyen hosszú futamok lesznek és hogyan fér bele időben augusztus végéig. A játék minden futama pontosan úgy zajlik le, mint eddig is egy Ágyúgolyó futam, de van néhány kicsi szabálymódosítás. Ezért olvassátok el a szabályzatot: 

 • Alaphangon 10 napig tart egy futam. Minden tippelőnek lehetősége van az adott napra vonatkozó Tippmixes kínálatból kiválasztani eseményt, amelynek a kimenetelére tippet küld. Nincs olyan megkötés, hogy háromesélyes fogadási lehetőségnek kell lennie (tehát tenisz, foci under/over 2,5 és mindkét csapat lő/nem lő gólt is szóba jöhet). A tippelőnek az a feladata, hogy az adott napi kínálatból kiválaszt egy tetszőleges eseményt, választ hozzá a kimenetelek közül  és a lehulló menűből tippel! Régen beírós játék volt, de már ez lehulló menü lett! A valódi Tippmix-szel ellentétben itt tétösszeget sem kell feltüntetni, ugyanis pontokért megyünk. De az elsődleges szempont, a túlélés. A javaslat, hogy a lehulló menű tipperősségnél 100-at válasszatok, hogy ne fogyjatok el. Itt a lényeg a túlélés és a pontgyűjtés. Minden nap kell tippet leadni, aki kimarad, az kiesik!  TIPPELNI A KOMMENTMEZŐBEN KELL! 
 • Minimális oddszhatár NINCS, de a maximum az 5,00. Továbbra is fennáll az a szabály, hogy a bármilyen szempontból szabálytalan tippeket (pl 5,00-nál magasabb nyereményszorzó; egy fordulóval későbbi megtehető tipp küldése, vagy nem a megfelelő formátumban leadott tipp) azonnal hibának vesszük, és a játékost kiejtjük. Ennek különösen az első egy, maximum két napban lesz jelentősége, a tapasztalat ugyanis az, hogy akinek megadtuk a javítás lehetőségét, úgyis kiesett egy-két napon belül, akik viszont sokáig jutottak, több napon át tippeltek sikeresen, nos, nekik már az első fordulótól sem okozott gondot figyelembe venni azt a néhány szabályt, ami eddig is megadta a játék keretét. Az oddszmozgások miatt 5,10-ig elfogadjuk a tippeket, de az 5,11 már szigorúan kiesést jelent! 
 • ELSŐ NAP: A korábbi Ágyúgolyó-játékokkal ellentétben MOST AZ ELSŐ NAPON IS CSAK EGY TIPPET KELL ADNI! 
 • KIEMELJÜK A LEGFONTOSABB SZABÁLYOK EGYIKÉT: Ha a játék végigmegy, csak akkor nyerhet bárki is, ha MEGVAN A 15 pontja! Ha nem megy végig, akkor annak a napnak a sorszáma (1-9 között), amikor véget ér a játék, be kell szorozni 1,5-tel! Akkor van meg a győzelemhez szükséges pontmennyiség! Például: a 7. napon 10,5 pont kell a győzelemhez minimum! A 8. napon 12 pont! Az 5. napon 7,5 pont! KÉREK MINDENKIT, ERRE FIGYELJETEK! Nem az a játék célja, hogy 1,05-ös szorzókkal végigmenjünk! (LENTEBB MÉG EGYSZER KITÉRÜNK ERRE A SZABÁLYRA!)
 • FIGYELEM: A Top10-től (tehát, amikor már csak tíz játékos viaskodik egymással már nem lehet olyan eseményt kiválasztani, amit a többiek közül más már korábban lestoppolt magának. Aki előbb csap le magának egy eseményt, onnantól az már az övé. Még vele ellentétes kimenetelre sem lehet tippelni ugyanarra a találkozóra! Az a meccs onnantól minden szempontból tabunak számít a játékon belül. Ha tehát az alaptipp pl. over 2,5, arra a meccsre mástól H-D-V, under 2,5 vagy over 3,5 fogadásokat sem fogadunk el; a később tippelők válasszanak más találkozót.
 • Hogy meddig lehet tippelni egy meccsre? Minden esetben 22:30 a fogadási határidő, akkor is, ha a játékos hajnali NHL vagy egyéb más hajnali eseményt választ. Reggel hat órai kezdetű eseményeket fogadunk el még maximum hajnalinak, még érvényes az aznapi fogadása, de a tippet MINDENKINEK le KELL ADNIA adott nap 22:30-ig!   
 • A versenynap végén a rossz tippet adó játékostól elbúcsúzunk, a helyesen tippelők másnap is folytathatják a játékot. Mindaddig játékban marad egy játékos, amíg jól tippel a saját maga választotta eseményre. Amennyiben a 10. nap vége előtt mindenki kiesne, kezdjük elölről az egészet. Ha a 10. nap előtt marad pontosan egy játékos, akkor abban az esetben ő a győztes, ha rendelkezik az addig eltelt játéknapok másfélszeresének megfelelő ponttal. Tehát mondjuk a 6. napon ér véget a küzdelem, akkor 9 pont kell a győzelemhez. Ha pedig a 10. nap végére egynél többen maradnak versenyben, akkor pontozás alapján hirdetünk győztest.
 • Minden eltalált napi tippünkhöz tartozik egy pontérték, maga a szorzó lesz az az összeg, amit a játékos felír a gyűjteményébe! A napi sikeres fogadások nyereményszorzóit viszi magával minden talpon maradt játékos tovább, a következő körbe. Az újabb találatot pedig a következő nap végén hozzáadjuk (tehát nem szorozzuk vele, hiszen kvázi új szelvényről volt szó), így a végére kialakul egy erősorrend akkor is, ha többen túlélnék a 10 próbatételt. Alsó határ persze nincs, viszont a felső határ 5,0. EGY KIS EXTRA AZ ELMÚLT IDŐKBEN TÖRTÉNT ODDS UGRÁLÁSOK MIATT. 5.10 A FELSŐ HATÁR DE EFELETT AUTOMATA KIZÁRÁS! AZ 5.10 VISZONT UGYANÚGY 5.00-AT FOG ÉRNI. CSAK AZÉRT HOZTUK AZ 5.10-ET MERT MOSTANÁBAN ELŐFORDULT TÖBBSZÖR HOGY BERAKTÁL EGY 2.20-AT A TIPPLAPCLUBBA ÉS 5 MÁSODPERC MÚLVA BEKÜLDÉS UTÁN MÁR 2.22 VOLT ÉS KIZÁRTUNK. NE KOCKÁZTASSATOK ÍGY SE 5.00 FELETT MERT HA 5.10-NEK IS FÖLÉ UGRIK BUKTA VAN. 5.00-RÓL 5.11-IG NEM FOG FELUGRANI. HA TESZTEK VALAMIT LEGYEN MAX 5.00 ÉS NEM LESZ GOND. MÁSRÉSZT HOGY NE LEHESSEN ELŐNYT SZEREZNI ÍGY A MEGHATÁROZOTT 5.00 FELETTI PL 5.05 NEM FOG ELŐNYHÖZ JUTTATNI MERT UGYANÚGY 5.00 PONTOT FOG ÉRNI HOGY EZZEL NE LEGYEN TRÜKKÖZÉS SZÁNDÉKOSAN BEKÜLDÖTT 5.10-EL. REMÉLEM ELFOGADHATÓ A FELTÉTEL. VISZONT a 10 nap alatt mindenkinek össze kell gyűjtenie minimum 15 pontot! Ha a játék úgy ér véget, hogy egy versenyző marad talpon akkor abban az esetben, ha megvan az előírt pontszáma (a játékban töltött napok szorozva 1,5-el) akkor ő a győztes, ha nincsen, meg akkor újra indítjuk a versenyt (Vagyis ösztönözve lesztek a jobb szorzók választására is, de alsó határa az oddsznak nincs továbbra sem)
 • Az élen holtverseny esetén az nyer, akinek a legmagasabb single talált oddsa van, ha azonos akkor a második legnagyobb talált stb. egészen a legvégéig. Egy esetben jár több embernek 15 pont, ha mind a 10 oddsuk azonos.
 • Többen is kérték, hogy szabályozzuk le egyértelműen a félbeszakadt meccseket. Nos, ha törölnek egy meccset, akkor 1,00-ás az oddsz, ehhez mérjük a pontokat, de a tippelőjének megvan a továbbjutás arra a napra. Ha elkezdik, de félbeszakítják a meccset, ha még azon a napon folytatják (és be is fejezik), akkor a pályán elért eredmény számít, ám, ha portugál-módra elnapolják a találkozó egy részét, a Tippmix hivatalos eredményhirdetésére nem várva, nálunk 1,00-ás oddsz és továbbjutás. Itt kell megemlíteni az elnapolt teniszmeccsek esetét. Ha pl. van egy hétfői teniszmeccs, amelyet keddre napolnak, akkor érvénytelen tipp, és a tippért kapható pont nélkül ugyan, de továbbjut a következő dörrenésre.
 • Egy eseményre csak EGYSZER lehet tippelni! Tehát nincs olyan, hogy a keddi kiírásba hajnali tippet rakok, de a szerda éjfél után egy perccel kikerülő szerdai kiírásban is ugyanazt a hajnali tippet játszom meg! Erre mindenki figyeljen oda, mert kizárást von maga után! MAGA A MECCS SEM JÁTSZHATÓ ÚJRA!!! EZZEL ZÁRJUK KI AZT  PL. HOGY TEGNAP MEGTETTEM 6.5 FÖLÉ A HAJNALI HOKIT, MÁRA MEGTESZEM 5,5 FÖLÉ!!!
 • ÚJ/RÉGI SZABÁLY:   NINCS TORNAGYŐZTES, DÖNTETLEN TÉT VISSZAJÁR, ÁZSIAI HENDI TIPP!!!

PONTOZÁS A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁG-BAN: 

 2023 három nyári hónapjában (június-július-augusztus) kerül a bajnokság megrendezése. A tervek szerint 10-12 futamból áll majd a bajnokság (attól függ, milyen hosszúak lesznek a játékok). Minden futamban lehet pontokat gyűjteni az alábbiak szerint. 

 • - MINDEN játékos aki eljut a 6. napig az 6 pontot kap az összesítő listájára. Aki a 7. napig jut el 7 pontot szerez, a 8. nap 8 pontot ér, a 9.napon még versenyben lévő játékosok 9 pontot kapnak, aki pedig megéri a 10. napot, az 10 pontot zsákmányol! MINDENKI, aki eléri az adott napot megkapja a pontot, nem csak egy játékos! ezeket a pontokat viszi tovább a következő futamra. Az összetettben első, aki megérte a 10. napot és a legtöbb szorzókból szerzett pontegységet csinált az adott futamon (a szorzók összeadódnak) az 15 pontot kap, ő az adott futam győztese. MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ELÉRT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT? HA KIESETT! Tehát ha valaki a 7. napon esik ki, akkor a 6. napért járó 6 pontot nem kapja meg! VALAMINT MINDEN JÁTÉKOS CSAK AKKOR KAPJA MEG AZ ADOTT NAPÉRT JÁRÓ PONTJÁT, HA ELÉRTE A MEGFELELŐ ÁTLAGSZORZÓT, AHOGYAN EDDIG IS A ÁGYÚ-játékokban! Ha nem éri el, akkor simán kiesik és nem kap pontot! Tehát nem érdemes 1,05-ökkel elballagni a 6. napig, mert ha nincs meg az 1,5-ös átlag, akkor kiesés a vége! A fő szabályzatban benne van! 
 • MINDENKI viszi tovább a pontjait a következő futamra. Mint a Forma-1-ben! Minden futamnál így megtörténik a verseny és a pontszerzés, majd az ÖSSZES futam után kialakul a végleges bajnoki táblázat. Az első három helyezett kap nyereményfeltöltést!  

NYEREMÉNYEK A NAGY NYÁRI ÁGYÚGOLYÓ BAJNOKSÁGBAN: 

 • 1. hely 15.000 forintos Tippmixpro-feltöltés 
 • 2. hely 10.000 forintos Tippmixpro-feltöltés
 • 3. hely 5000 forintos Tippmixpro-feltöltés 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
senki 2023-06-04 21:22:56
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 22:00
New Orleans Breakers - Michigan Panthers
Pontszám 42,5
Több, mint 42,5
1.79 24 - 20
Tét 100
Nyeremény 179
Davmadridista 2023-06-04 20:50:42
04.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 21:00
Valladolid - Getafe
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.46 0 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 146
mazsolas_kalacs 2023-06-04 19:06:40
Sziasztok!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 21:00
Udinese - Juventus
Szögletszám 11,5
Kevesebb, mint 11,5
1.41 0 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 141
Péksrác 2023-06-04 18:32:57
NBA 🏀 rájátszás.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.05. 02:00
Denver - Miami
Pontszám 212,5
Több, mint 212,5
1.65 108 - 111
Tét 100
Nyeremény 165
Norbert06250609 2023-06-04 18:29:49
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 18:30
Real Madrid - Ath. Bilbao
Kétesély
Real Madrid vagy Döntetlen
1.24 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 124
big joe 2023-06-04 17:27:24
4.nap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 18:30
Real Madrid - Ath. Bilbao
1X2
Real Madrid
1.75 1 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 175
DonGoool 2023-06-04 16:05:20
4.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 17:00
Valerenga - Bodö/Glimt
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.49 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 149
Lulemin 2023-06-04 15:31:34
4. 🌞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 21:00
Atalanta - Monza
1X2
Atalanta
1.50 5 - 2
Tét 100
Nyeremény 150
Ququli86 2023-06-04 15:10:51
Üdv 4.tipp 😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 18:30
Saint-Gilloise - FC Bruges
1X2
Saint-Gilloise
1.54 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 154
pantin 2023-06-04 14:42:40
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 15:15
Győr - Esbjerg
S.B. Oftedal hány gólt szerez?
Több, mint 4,5
1.60 28 - 27
Tét 100
Nyeremény 160
Domlasz 2023-06-04 12:33:24
1/4. ⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 14:00
Young Boys - Lugano
1X2
Young Boys
1.68 3 - 2
Tét 100
Nyeremény 168
sandokan4444 2023-06-04 12:31:30
Sssss

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 21:00
Atalanta - Monza
1X2
Atalanta
1.51 5 - 2
Tét 100
Nyeremény 151
seantaylor21 2023-06-04 11:58:39
19 ember vágott neki a negyedik napnak de én hamar kivontam magam a forgalomból. 18an vagytok még. Íme egy kis tabella.

Medzsr 7,81
Barnamedve 7,5
Péksrác 6,49
Lulemin 5,22
Senki 5,2
Modeste 5,17
Pantin 5,14
Champion 5,1
Dongool 4,84
Ququli86 4,74
Davmadridista 4,7
Mazsolas kalacs 4,69
Norbert06250609 4,37
Big joe 4,31
Domlasz 4,27
Sandokan4444 4,1
Liverpool67 4,09
Lali68 3,99
Champion 2023-06-04 11:20:25

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 14:30
Türk Telekom - Karsiyaka
1X2
Türk Telekom
1.38 98 - 94
Tét 100
Nyeremény 138
Modeste 2023-06-04 08:40:06
4.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 11:00
K. Khachanov - L. Sonego
Játékszám 37,5
Több, mint 37,5
1.69 3 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 169
medzsr 2023-06-04 07:27:57
4.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 16:45
E. Svitolina - D. Kasatkina
E. Svitolina nyer legalább egy játszmát
Igen
1.62 2 - 0
Tét 100
Nyeremény 162
Lali68 2023-06-04 07:03:23
Űzzük

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 11:00
K. Khachanov - L. Sonego
Játékszám 37,5
Több, mint 37,5
1.69 3 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 169
Barnamedve 2023-06-04 06:14:59
4. durr

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 19:05
S. Ofner - S. Tsitsipas
A mérkőzés győztese
S. Tsitsipas
1.06 0 - 3
Tét 100
Nyeremény 106
Liverpool67 2023-06-04 04:29:30
- 4 -

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 18:15
Braga - Porto
1X2
Porto
1.95 0 - 2
Tét 100
Nyeremény 195
seantaylor21 2023-06-04 00:37:51
Hibatlan gray . 2 0 a széria. Polanco odacsap

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.06.04. 01:15
Minnesota - Cleveland
A mérkőzés győztese
Minnesota
1.70 2 - 4
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1700

további témák a rovatból

friss 50 perce BetChallenge - 2024.07.18
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!
2024 -ben is folytatódik a Tipplap nyereményjátéka a BET CHALLENGE. A szabályok kicsit változtak meg, a cél az, hogy minél több remek tippet osszunk meg egymás között, valamint egy jó játékban mérkőzzünk meg egymással. A győztes természetesen jutalomban részesül. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek! OLVASSÁTOK EL A JÁTÉKSZABÁLYT!